ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο ομογενής Κρις Δήμου μάνατζερ της χρονιάς 2015

«Ιωάννινα - Ήπειρος,  πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

Ο όμιλος ROTO, πρώτος παγκοσμίως στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης μηχανισμών κουφωμάτων, με 4400 εργαζόμενους, 40 θυγατρικές εταιρείες και 15 εργοστάσια ανά τον κόσμο, βραβεύει κάθε χρόνο την καλύτερη σε επίδοση στην αγορά εταιρεία του ομίλου με ...
τον αντίστοιχο μάνατζερ.

Για το 2015, το βραβείο "Best Market Performance", το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο από τον Πρόεδρο του Ομίλου, κατά την διάρκεια της διάσκεψης της ηγετικής ομάδας στην Ισπανία, το έλαβε η Βόρεια Αμερική. Όπως τονίζει ο όμιλος με Δελτίο του, η Roto στην Βόρεια Αμερική συνέχισε την αξιοσημείωτη ανάπτυξή της και κατά τη διάρκεια του 2015 όπως την είχε πετύχει με συνέπεια από το 2010. «Η βορειοαμερικανική ομάδα υπό την ηγεσία του κ. Δήμου έχει δείξει πώς ένας στρατηγικός σχεδιασμός προσανατολισμένος στην κατανόηση των αναγκών των αγορών, συνυφασμένος με σωστές στρατηγικές αποφάσεις και πειθαρχημένη προσπάθεια, δημιουργούν τα εχέγγυα για μια αειφόρα ανάπτυξη» τονίζει κλείνοντας στο δελτίο της η εταιρεία

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που, με αυτό το μοναδικό βραβείο, αναγνωρίζεται η σκληρή προσπάθειά μας τα τελευταία έξι χρόνια, η οποία δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί χωρίς την από κοινού εντατική και στοχευμένη προσπάθεια του καθενός στην ομάδα" δήλωσε ο κ. Δήμου, πρόεδρος των εταιρειών του ομίλου στην Βόρεια Αμερική και γενικός διευθυντής των περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η Roto στη Βόρεια Αμερική έλαβε έπαινο από τον όμιλο, όπως το „ειδικό βραβείο ανάκαμψης“ που έλαβε το 2012.

Ο Κρις Δήμου, ο οποίος είναι στέλεχος του ομίλου Roto για μια δεκαετία, είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Ευρωπαϊκή Οικονομία (MA) και Επιχειρησιακή Έρευνα (PgD). Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, Wharton, Columbia und Berkeley.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/14/2016 10:24:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο ομογενής Κρις Δήμου μάνατζερ της χρονιάς 2015"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες