ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Μας πάνε για Γ' Π.Π.; Το ΝΑΤΟ προσφέρει "ομπρέλα" σε Σ.Αραβία και Τουρκία για εισβολή στην Συρία.

ΥΠΑΜ ΗΠΑ Α. Κάρτερ: "Είναι καλοδεχούμενα τα νέα της επέμβασης στη Συρία. "

Του Βασίλη Καπούλα.
Με μια απίστευτη εξέλιξη ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, συγκαλεί πολεμικό συμβούλιο στο ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα για να προσφέρει ομπρέλα η συμμαχία σε ένα τεράστιο στράτευμα ...
150.000 Σαουδαράβων, Τούρκων και συμμάχων τους που ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην Συρία!

Η Μόσχα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη αλλά το έπραξε η Τεχεράνη μέσω του Διοικητή των Ιρανών Φρουρών, ο οποίος τόνισε πως "η Σαουδική Αραβία δεν έχει το κουράγιο να στείλει στρατό στην Συρία παρά την ετοιμότητα που δήλωσε για χερσαίες επιχειρήσεις".

"Ισχυρίζονται ότι θα στείλουν στρατό στην Συρία αλλά δεν νομίζω ότι θα τολμήσουν. Έχουν ένα κλασικό στρατό και ιστορία που μας δείχνει ότι τέτοιοι στρατοί δεν έχουν καμία τύχη στον πόλεμο εναντίον ανταρτών" είπε ο Στρατηγός Mohammad Ali Jafari.

"Η απόφαση τους αυτή θα δημιουργήσει μπελάδες στο βασίλειο του πετρελαίου. Θα είναι η καταστροφή των Σαουδάραβων πρόσθεσε ο Jafari. "Δεν βλέπω κανένα άλλο τρόπο από αυτόν, αλλά αν επιλέξουνε αυτό τον δρόμο τότε η μοίρα τους είναι σφραγισμένη"!

Πιο αναλυτικά, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, επιβεβαίωσε πως γνωρίζει για την ετοιμότητα της Σαουδικής Αραβίας να στείλει χερσαίες δυνάμεις στην Συρία και τόνισε πως θα συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό στις Βρυξέλλες με τους Υπουργούς Άμυνας των υπόλοιπων 26 χωρών που συμμετέχουν στον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ! (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)

"Αυτά τα νέα είναι καλοδεχούμενα. Θα το συζητήσω με τον Υπουργό Άμυνας της χώρας και να δούμε και πως αλλιώς μπορεί να βοηθήσει η Σ.Αραβία. Πρέπει να πω πως η Σαουδική Αραβία έδειξε προθυμία να ηγηθεί σε ένα συνασπισμό μουσουλμανικών χωρών και να στείλει στρατό κατά του ISIS" ανέφερε.

"Και άλλες χώρες ετοιμάζονται και αυτός είναι ο λόγος που θα επισκεφτώ τις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα.. Έχω την ευθύνη του συνασπισμού και πρέπει να επιταχύνουμε την ήττα του ISIS"
"Η απόφαση θα ληφθεί στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα" τόνισε.

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, John Kirby αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την "προσφορά" της Σαουδικής Αραβίας λέγοντας ότι "δεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα αυτό το ζήτημα μέχρι να το δούμε ξανά"

Ταυτόχρονα και το Μπαχρέιν δήλωσε πως είναι έτοιμο να στείλει χερσαίες δυνάμεις στην Συρία ως μέρος του συνασπιμού υπό τις ΗΠΑ.

Ο πρέσβης του Μπαχρέιν στην Βρετανία, Fawaz bin Mohammed al-Khalifa, είπε ότι η χώρα του μπορεί να στείλει χερσαίες δυνάμεις να επιχειρήσουν μαζί με τους Σαουδάραβες σε μια ενωμένη στρατιωτική διοίκηση των Χωρών του Κόλπου!

Επιπλέον πρόσθεσε ότι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι έτοιμα να στείλουν στρατεύματα και ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο Συνεργασίας Χωρών του Κόλπου στο οποίο κυριαρχεί η Σ.Αραβία θα δημιουργήσει ενωμένο επιχειρησιακό ναυτικό κέντρο διοίκησης στο Μπαχρέιν!

"Η δημιουργία μιας κοινής Αραβικής δύναμης δείχνει ξεκάθαρα και αμοιβαία ότι υπό την ηγεσία της Σ.Αραβίας τα Κράτη του Κόλπου είναι αποφασισμένα να λάβουν δράση στην περιοχή και παγκόσμια να αντιμετωπίσουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία ανεξάρτητα από που προέρχονται"!

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για δημιουργία μιας πολυεθνικής σουνιτικής δύναμης 150.000 στρατιωτών που θα σταλεί στην Συρία.

Θα υπάρχουν στρατιώτες από Σουδάν, Μαρόκο, Ιορδανία, Σ.Αραβία, Τουρκία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, ΗΑΕ, Κατάρ ενώ αναμένουν απάντηση από Μαλαισία, Ινδονησία και Μπρουνέι!

Ο Υπουργός Άμυνας της Σ.Αραβίας τόνισε ότι οι αεροπορικές επιδρομές δεν θα νικήσουν το ISIS και θα παρουσιάσει την στρατηγική του στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες!

"Οι αεροπορικές επιδρομές δεν είναι η ιδανική λύση, πρέπει να υπάρχει ένας συνδιασμός επιδρομών και χερσαίων επιχειρήσεων" τόνισε ο Asseri.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Walid Muallem, είπε ότι οποιαδήποτε χερσαία επιχείρηση στην Συρία χωρίς την έγκριση της Δαμασκού είναι "πράξη επιθετικότητας" και τόνισε:

"Οποιαδήποτε χερσαία επέμβαση σε συριακό έδαφος χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Συριακής κυβέρνησης είναι πράξη επιθετικότητας... αυτοί που θα εισβάλλουν θα γυρίσουν στις χώρες τους σε φέρετρα!

O Akil Mahfoud, επικεφαλής των διεθνών σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας τόνισε:
"Το βασίλειο του πετρελαίου θα παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη σε al-Nusra και Ahrar ash-Sham προσποιούμενοι ότι θα πολεμούν το ISIS. Οποιαδήποτε παρέμβαση στην Συρία θα αλλάξει αναμφισβήτητα την πορεία του πολέμου στην χώρα. Θα εμποδίσει την επιτυχία του συριακού Στρατού και αυτοί που θα έρθουν δεν θα πολεμήσουν το ISIS ανεξάρτητα από αυτά που υποστηρίζουν Τουρκία και Σαουδική Αραβία".

"Οι Σαουδάραβες χρειάζονται μια τουρκική ή Σ.Αραβική "περιπέτεια" στην Συρία για να αλλάξουν την ισορροπία ισχύος στο πεδίο της μάχης και στην πολιτική μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας"

 pronews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 2/07/2016 10:13:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μας πάνε για Γ' Π.Π.; Το ΝΑΤΟ προσφέρει "ομπρέλα" σε Σ.Αραβία και Τουρκία για εισβολή στην Συρία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες