ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Χατζηνικολάου ... σωσίβιο του Μητσοτάκη που βουλιάζει από τη Siemens.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Στη ΝΔ ετοιμάζονται στο Συνέδριο του Απριλίου, για μια μάχη που θυμίζει Άγρια Δύση των κινηματογραφικών ταινιών της νιότης μας.

Όπου, θα αναμετρηθούν, οι δυνάμεις της λαϊκής με την νεοφιλελεύθερη δεξιά, οι δυνάμεις της πατριωτικής με την ενδοτική, οι δυνάμεις της εθνικής γραμμής με τις δυνάμεις της νέας...
τάξης πραγμάτων, οι δυνάμεις της εθνεγερσίας με τις δυνάμεις της παραχάραξης της ιστορίας, οι δυνάμεις του χριστιανισμού με τις δυνάμεις της μασονίας, οι δυνάμεις της παραγωγής με τους μεταπράτες αεριτζήδες, οι δυνάμεις της εθνικής υπόστασης με τους παγκοσμιοποιητές.

Γιατί, τι δουλειά έχει η κάθε Διαμαντοπούλου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, με τους έστω ελάχιστους αγωνιστές ενάντια στο σχέδιο ΑΝΑΝ;
Ποια θέση έχει εκεί στη ΝΔ, εκείνη που διακήρυξε την ανθελληνική θέση, του να γίνουν τα αγγλικά η επίσημη γλώσσα του κράτους;
Αυτές είναι οι κεντρώες αντιλήψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη;
Ή η συμμαχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Σημίτη είναι το αντάλλαγμα παλαιών γραμματίων για την στήριξη του παρελθόντος;

Όλη αυτή η παραφιλολογία είναι ύβρις και αταίριαστη κίνηση, ιδεολογικά αλλά και πολιτικά.
Γι΄ αυτό οι Καραμανλικοί ετοιμάζονται να κατεβάσουν δική τους πλατφόρμα στο συνέδριο!
Γιατί, δεν θέλουν να κάθονται σε ξένο αχυρώνα.
Και λέγεται πως θα την θέσουν σε ψηφοφορία, γνωρίζοντας πως διαφορετικά θα αποδεκατιστούν! Άλλωστε, αυτή η βλακεία της ΝΔ, πρώτα να εκλέξει από καραμπόλα αρχηγό και μετά να διαλέξει ιδεολογία είναι πρωτόγνωρη....

Ο Χατζηνικολάου γίνεται το σωσίβιο του Μητσοτάκη;
Παρακολουθώντας την τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016), του καναλιού Star, “στον ενικό” με το Νίκο Χατζηνικολάου, όπου καλεσμένο είχε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, διαπιστώσαμε πως δεν είχαμε ξαναδεί πιο υποτονικό Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής ήταν απόλυτα νωχελικός και απέφυγε συστηματικά να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι ερωτήσεις που του υπέβαλε ήταν περί ανέμων και υδάτων.
Και εάν σε κάποια στιγμή, τόλμησε να του υποβάλει ερώτηση για τη Siemens, ουδέποτε πήρε απάντηση και βεβαίως ουδέποτε επανήλθε!

Ακόμη και οι συμμετέχοντες θεατές – που ως γνωστόν επιλέγονται – έθεσαν κομψές ερωτήσεις στον καλεσμένο Πρόεδρο της ΝΔ, θυμίζοντας έντονα σε όσους παρακολούθησαν την εκπομπή πως, Χατζηνικολάου, Μητσοτάκης και συμμετέχοντες θεατές, ήταν “μια ωραία …ατμόσφαιρα” (σύμφωνα με την ταινία “ο ατσίδας” του Γιάννη Δαλιανίδη με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο).
Σ΄ αυτήν την εκπομπή χάθηκε εντελώς η εκρηκτικότητα και ο “τσαμπουκάς” του παρουσιαστή.
Μέχρι του σημείου, να σε έπαιρνε γλυκά ο ύπνος.
Νόμιζες, πως ο κ. Χατζηνικολάου ένιωθε εαυτόν ένοχο για κάτι!

Αλλά μήπως, πράγματι ένιωθε ένοχος απέναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί, από την Παρασκευή, δυο μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγελλόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real fm, πως τη Δευτέρα, μετά τις εκλογές καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου θα ήταν ο “αντίπαλος” του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης;
Γιατί, είναι πρωτοφανές να καλείς σε εκπομπή τον ηττημένο και όχι το νικητή.
Άρα, θεωρούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου πως νικητής της εσωκομματικής διαδικασίας της ΝΔ, θα ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης;

Ωστόσο, είναι πρωτάκουστο ένα μέσο να προπαγανδίζει τόσο άνετα και ξεδιάντροπα υπέρ του ενός εκ των δυο διεκδικητών της Προεδρίας της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργού της χώρας.
Αλλά μήπως επίσης, ένιωθε ένοχος απέναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα όσα έχει πει και εξακολουθεί να λέει για τον Πρόεδρο της ΝΔ, από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα ο Γιώργος Τράγκας, που οδήγησε σε ξεκατίνιασμα με ανοικτά μικρόφωνα τους δυο “φίλους” και “συνεργάτες”;

Η Ντόρα Μπακογιάννη Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ.
Τα εσωτερικά μέτωπα που είχε να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μόλις ανέλαβε την Προεδρία της ΝΔ ήταν πάρα μα πάρα πολλά.
Ένα από τα ισχυρότερα, άκουγε στο όνομα της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία μη μπορώντας να χωνέψει πως εκείνος έγινε αρχηγός της ΝΔ, αντίθετα με εκείνη που δεν τα κατάφερε στην εσωκομματική διαδικασία με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν τον στήριξε στον εσωκομματικό προεκλογικό του αγώνα.
Αντίθετα, από το περιβάλλον της διέρρεαν τη στήριξη στο Καραμανλικό μπλοκ, που εκπροσωπούσε η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

Και υπήρχε λογική εξήγηση σε αυτή την απόφασή της, από τη στιγμή που πολλοί θεώρησαν πως η εκλογή Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ, θα φρέναρε και θα καθυστερούσε κατά πολύ τον διακαή της πόθο, δηλαδή της ανάληψης της αρχηγίας της ΝΔ, από τον γιο της και περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη!

Γι΄ αυτό από τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν η ανάθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη, του ρόλου της συντονίστριας Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας, στο κόμμα.
Ταυτόχρονα, έκανε όλες τις απαραίτητες επαφές, ώστε η Ντόρα Μπακογιάννη να επανεκλεγεί στη θέση της Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άμβλυνε τις γωνίες αντιπαράθεσης με την αδελφή του!

Θα τους κυνηγάει το παρελθόν τους με τη Siemens.
Ωστόσο, ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά τις ανθελληνικές θέσεις τους σε πλείστα όσα ζητήματα Εθνικών θεμάτων.
Δεν ξεχνά τον εναγκαλισμό τους με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens.
Δεν ξεχνά τα “θεία δωράκια” του ισχυρού την εποχή εκείνη, άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Δεν ξεχνά την συγκατοίκηση στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο στο Κεφαλάρι του Κυριάκου και του Μιχάλη.
Δεν ξεχνά την δραπέτευση στην ελευθερία του Μιχάλη Χριστοφοράκου, όταν Υπουργός Εξωτερικών της Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη.
Δεν ξεχνά …, δεν ξεχνά …, δεν ξεχνά …
Επειδή όμως και εμείς δεν ξεχνούμε…

Ο Ισίδωρος Κούβελος και οι χορηγίες της Siemens.
Παρά ταύτα, η κ. Μπακογιάννη ισχυρίζεται πως ουδέποτε πήρε χορηγίες από τη Siemens.
Πήρε όμως, για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αθηναίων, όταν ήταν Δήμαρχος.
Που κατά τον ισχυρισμό της, τηλεφώνησε στον Μιχάλη Χριστοφοράκο για να του ζητήσει ψυγεία, καφε-μηχανές και air – condition προκειμένου να τις δώσει στις λέσχες φιλίας των παππούδων και των γιαγιάδων, για να μην πληρώσει ο Δήμος…


Σήμερα εμείς δημοσιεύουμε για πρώτη φορά και θέτουμε στην κρίση σας, τη Σύμβαση διαφημιστικής προβολής που συνήψε η Siemens με τον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της κ. Μπακογιάννη, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, την 20η Σεπτεμβρίου 2007.

Πιο συγκεκριμένα, η σύμβαση (συνημμένη) αναφέρει:
“Το ποσόν της προαναφερθείσης προβολής ανέρχεται σε σαράντα πέντε χιλιάδες (45.0000) ευρώ, συν ΦΠΑ 19% και θα καταβληθεί από την διαφημιζόμενη Εταιρεία στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας”.

Το ερώτημα που γεννάται είναι: αν δεν ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο κ. Κούβελος, θα ήθελε η Siemens να διαφημισθεί μέσω αγώνων που ελάχιστοι παρακολουθούν;
Θα έκανε ανάλογες συμβάσεις και για τα έτη 2004, 2005, 2006;
Σε επόμενο ρεπορτάζ θα παρουσιάσουμε και τα αντίστοιχα τιμολόγια!

Επίλογος.
Άλλωστε, η κ. Μπακογιάννη ισχυρίζεται πως, μέχρι σήμερα η υπόθεση της Siemens είναι σκάνδαλο που πρέπει να ελεγχθεί και να ελεγχθεί σε βάθος!
Αυτό ισχυριζόμαστε και εμείς!


Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/27/2016 06:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Χατζηνικολάου ... σωσίβιο του Μητσοτάκη που βουλιάζει από τη Siemens. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες