ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Φεβρουαρίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ποιο ΝΑΤΟ... "Βουλιάζουν" τα νησιά από πρόσφυγες και λάθρο...

Η Τουρκία θέλει να προλάβει την έναρξη των Νατοϊκών περιπολιών. 

Tου Θεόφραστου Ανδρεόπουλου.
Τρέχουν να προλάβουν οι Τούρκοι και τα τουρκικά κυκλώματα διακίνησης την έναρξη των περιπολιών του ΝΑΤΟ με τον ορισμό των ζωνών ευθύνης στις 24 Φεβρουαρίου και "βουλιάζουν" τα ελληνικά νησιά με κύματα χιλιάδων προσφύγων και ...
λαθρομεταναστών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Λέσβο μόλις το τελευταίο εικοσιτετράωρο "αποβιβάστηκαν" 2.090 πρόφυγες και λάθρο!

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, από το λιμάνι της Μυτιλήνης, χθες με τα πλοία της γραμμής αναχώρησαν 1698 μετανάστες και πρόσφυγες.

«Οι ροές προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο αποδεικνύουν ότι οι τουρκικές αρχές δεν θέλουν να δράσουν στην κατεύθυνση του περιορισμού τους αλλά και της προστασίας της ζωής των ανθρώπων» είπε μιλώντας την Πέμπτη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανώτερο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Την ίδια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάνδη" με 1.835 μετανάστες και πρόσφυγες, από Μυτιλήνη και Χίο. Το "Αριάνδη" παρέλαβε 1105 άτομα από τη Μυτιλήνη και 730 από τη Χίο.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν ακόμα δύο πλοία εντός της ημέρας.
Πρόκειται για το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 1" που παρέλαβε 1354 μετανάστες και πρόσφυγες, 908 από τη Μυτιλήνη και 446 από τη Χίο και το "blue star 2" με 70 άτομα από την Κω. Χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το "Νήσος Μύκονος" με 593 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

Ίδια ακριβώς εικόνα επικρατεί και στο "ενοχλητικό" για τους Τούρκους Καστελόριζο καθώς αυτή την στιγμή ο αριθμός των λαθρομεταναστών - προσφύγων είναι διπλάσιος από τους κατοίκους του νησιού γεγονός που προβληματίζει έντονα τις αρχές καθώς ο αριθμός τους έφταε τους 740 συνολικά!

Έπεται όμως συνέχεια καθώς στην απέναντι τουρκική πόλη «Κας»(Αντιφυλλος) έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες λάθρο-προσφυγες, για να περάσουν στο νησί με την βοήθεια των υπό τον έλεγχο της ΜΙΤ τουρκικών κυκλωμάτων λαθροδιακινητών.
Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μια άτυπη "λίστα αναμονής" κάτι που φανερώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε, οτι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο.

Στο Καστελόριζο ζουν αυτή την εποχή 250 ακρίτες που με θάρρος και πυγμή κρατάνε ψηλά την Σημαία στο νοτιοανατολικότερο άκρος της χώρας, ακρι΄βως απέναντι από τις τουρκικές ακτές.
Ο αριθμός των λιμενικών και των αστυνομικών που υπηρετούν στο Καστελλόριζο δεν επαρκεί για τόσο δύσκολες καταστάσεις.

Ανάμεσα στους 740 λάθρο-πρόσφυγες βρίσκονται 300 γυναικόπεδα και τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο ένας ευρεπής χώρος διαμονής ο οποίος φυσικά δεν επαρεκί

Σήμερα αναμένεται να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, αφού με πλοίο της γραμμής πρόκειται να μεταφερθούν στη Ρόδο αρκετοί από αυτούς.

Η κυβέρνηση Α.Νταβούτογλου θα επιχειρήσει να περάσει όσες χιλιάδες λάθρο-προσφύγων μπορεί στην Ελλάδα με στόχο την δημιουργία όσο περισσότερων προβλημάτων μπορεί στην ελληνική κοινωνία αλλά και στην ΕΕ.

Άλλωστε θέλει να την αφήνουν ήσυχη όταν εξοντώνει τους πολίτες της στην ΝΑ Τουρκία και όταν συνεχίζει να υποστηρίζει τους ισλαμιστές στην Συρία.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 2/19/2016 08:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ποιο ΝΑΤΟ... "Βουλιάζουν" τα νησιά από πρόσφυγες και λάθρο..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες