ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Aids στα στρατιωτικά νοσοκομεία και ψαλμοί μίσους στα τζαμιά.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Είναι δυστυχία για την Πατρίδα μας, στις εφιαλτικές στιγμές που περνάει, από τη συνεχή και καθημερινώς αυξανόμενη ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών, να ηγούνται του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος, του Υπουργείου Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Γιάννης Μουζάλας.

Και εξηγούμαστε για να καταλάβετε…

 Πακιστανοί φορείς του ΕΙΤΖ στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας;
Μπορούν οι μετανάστες ή οι παράνομοι μετανάστες να κάνουν δωρεάν εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία όλων των νοσοκομείων;
Μπορούν να κάνουν εξέταση αίματος;
Ενημερωνόμαστε πως ναι.

Όπως, ενημερωνόμαστε από ακριβή πηγή, πως όταν διαπιστωθεί πως ο εξετασθείς αλλοδαπός πάσχει από ΕΙΤΖ, ο αρμόδιος ιατρός τον στέλνει στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και το κράτος τους επιδοτεί με βοήθημα 730 ευρώ το μήνα.
Δηλαδή, οι αρμόδιοι φορείς αποκρύπτουν πως ο ασθενής πάσχει από ΕΙΤΖ, αλλά αναφέρουν πως έχει κάποια λοίμωξη.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα του 2016, στην Ελλάδα της μεγάλης κρίσεως που “θανατώνει” το λαό της.

Όμως, κλονιζόμαστε όταν έρχεται εις γνώση μας και άλλη καταγγελία: “Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, νοσηλεύονται λαθρομετανάστες κυρίως Πακιστανοί, οι οποίοι είναι φορείς του ΕΙΤΖ (AIDS). Και τα φάρμακα που παρέχονται ξεπερνούν τις 4.300 ευρώ κατ΄ άτομο”.

Ωστόσο, αν πράγματι αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες, τότε πρέπει ομαδικά να βαρέσουμε χαλαρωτικές ενέσεις.
Γιατί, δεν μπορεί η Κυβέρνηση να κάνει περικοπές στον Προϋπολογισμό για την Υγεία, το Σύστημα Υγείας να έχει διαλυθεί, να έχουν διαλυθεί τα ασφαλιστικά ταμεία, τα Νοσοκομεία μας να μην έχουν γιατρούς για να περιθάλπουν τους Έλληνες ασθενείς και η Κυβέρνησή μας σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες και από οικονομικής πλευράς να περιθάλπει Πακιστανούς με δυσβάστακτο κόστος, σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Όπου, νοσηλεύονται πρωτίστως, παιδιά μας που αναρρώνουν προκειμένου να μπορούν υγιείς να συνεχίσουν να υπηρετούν την Ασφάλεια και την Ακεραιότητα της Πατρίδος.

Ας θυμηθούμε όμως, τις κύριες δραστηριότητες του 251 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας μας που είναι μεταξύ των άλλων, οι ακόλουθες:
“Παροχή υγειονομικής περιθάλψεως και νοσηλείας στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας και στα μέλη των οικογενειών τους. 
Στους Μονίμους και Συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και στα μέλη των οικογενειών τους. Στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) και στα μέλη των οικογενειών τους και σε λοιπές κατηγορίες δικαιούχων που καθορίζονται από κείμενες διατάξεις”. 

Θεωρούμε πως, θα πρέπει να απαντήσουν, τόσο ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, όσο και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος!

Καλλιεργούν το μίσος κατά των Ελλήνων στα τζαμιά.
Σε μια εποχή που η Ενωμένη Ευρώπη, κατ΄ όνομα μόνο, πνέει τα λοίσθια μη μπορώντας να διαχειρισθεί το τεράστιο πρόβλημα από τις χιλιάδες ροές προσφύγων και παράνομων μεταναστών…

Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δείχνει ένα απάνθρωπο πρόσωπο, που δεν έχει καμιά σχέση με την Αλληλεγγύη και την Αλληλοκατανόηση...

Σε μια εποχή που μέλη της “Ενωμένης Ευρώπης” κλείνουν τα Σύνορά τους με φράγματα και συρματοπλέγματα, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στη χώρα τους των κάθε λογής εισβολέων…

Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δεν μπορεί να τιθασεύσει την όπως πάντα θρασύτητα της Τουρκίας…

Σε μια εποχή που στην “Ενωμένη Ευρώπη”, η Ελλάδα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις Μουσουλμανικές ορδές που έχουν καταλάβει την Επικράτειά της,
την ίδια ώρα που τα ελληνικά νησιά στενάζουν υπό τον βάρος των αμέτρητων ροών μεταναστών και οι οποίοι διαλύουν την οικονομία τους, με αποτέλεσμα σε όλα αυτά τα νησιά να μην πατήσει άνθρωπος στην τουριστική περίοδο…

Την ίδια αυτή εποχή, αξιόπιστη πηγή μας σε υψηλά Επιτελεία, μας καταγγέλλει:
"Στα τζαμιά του λεκανοπεδίου της Αττικής, που τα εξουσιάζουν οι Σουνίτες, κάθε Παρασκευή που είναι ημέρα προσευχής, έχει έλθει οδηγία από την Μουσουλμανική αδελφότητα ώστε να απαγγέλουν συγκεκριμένους στίχους από Σούρες του Κορανίου (Το Κοράνι συντίθεται από 114 Σούρες που σημαίνουν Κεφάλαια και αναπτύσσονται σε ένα σύνολο 6.236 αγιάτ που σημαίνουν στίχοι). Κατ΄ αυτό τον τρόπο εκπέμπουν ευχαριστίες στον Αλλάχ και στον προφήτη Μωάμεθ για την μουσουλμανοποίηση της “άπιστης” Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, υποδεχόμενοι με χαρά τους ομοεθνείς τους αδελφούς."

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, γνωρίζει το θέμα;
Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αρχηγός των ΑΝΕΛ θα μας καθησυχάσει ή θα ζει στο νιρβάνα της Εξουσίας;
Τι έχει να πει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας;


Περίεργες συνεχείς επισκέψεις στο Άγιο Όρος.
Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή μας, όπως πάντα, μπαίνει και βγαίνει όποτε του γουστάρει στο Άγιο Όρος χωρίς να αιτείται καμιά άδεια από την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, όπως οφείλει και όπως ακριβώς πράττουν οι πάντες, ακόμη και αρχηγοί Κρατών.
Κυρίως επισκέπτεται τον Ηγούμενο Εφραίμ στο Βατοπέδι, τον οποίο είχε στηλιτεύσει κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Η μετάβαση γίνεται με στρατιωτικό ελικόπτερο, παρά τη διαμαρτυρία της Ιεράς Επιστασίας.

Ωστόσο, όπως μας καταγγέλθηκε, το αξιοπερίεργο είναι πως μια από τις επισκέψεις του, πραγματοποιήθηκε στο τέλος Νοεμβρίου, και συνοδευόταν από τρεις ανώτατους αξιωματικούς.
Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε λίγο μετά την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους.
Και αυτή η επίσκεψη έγινε χωρίς να ενημερωθεί η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους!
Αξίζει να σημειωθεί πως της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους προΐσταται ο Πρωτεπιστάτης, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την παράδοση και τον Καταστατικό Χάρτη της υπερχιλιόχρονης Μοναστικής Πολιτείας.
Το δε, Διοικητικό Πολίτευμα του Αγίου Όρους, θεωρείται από τις πιο αρχαίες μορφές δημοκρατικού πολιτεύματος που διατηρείται έως σήμερα από την ίδρυση της Μοναστικής Πολιτείας του Άθω!

Έχει να καταθέσει κάτι επ΄ αυτού ο Πάνος Καμμένος;
Είναι υπεράνω του Διοικητικού Πολιτεύματος του Αγίου Όρους; Μήπως, είναι υπεράνω και του Θεού;

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.
Προ καιρού, είχαμε προκαλέσει τον Πάνο Καμένο, να απαντήσει:
Όταν ανέλαβες Υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Ιανουάριο του 2015, είχες δώσει διαταγή, όσοι στρατιώτες υπηρετούν στο Πεντάγωνο και σε άλλες βυσματικές θέσεις, χωρίς να έχουν υπηρετήσει σε παραμεθόριες μονάδες, να φύγουν αμέσως για τα σύνορα. Όσοι δε, νεοσύλλεκτοι εξέρχονταν της βασικής εκπαίδευσης από τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, θα μετατίθεντο σε στρατιωτικές μονάδες των συνόρων.
Υλοποίησες αυτή τη δέσμευσή σου Πάνο Καμμένε;

Γιατί, όπως μας κατήγγειλαν, με δική του παρέμβαση πήρε νεοσύλλεκτο στρατιώτη, πριν ένα περίπου μήνα, από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας και τον τοποθέτησε στο Πεντάγωνο. 
 Ο πατέρας του συγκεκριμένου στρατιώτη καθώς και η μητέρα του υπήρξαν παλαιοί πρασινοφρουροί και τώρα σκληροί Συριζαίοι. Ο πατέρας έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο και πελάτισσά του φρόντισε για την μετάθεση από τη στιγμή που είναι κολλητή του Πάνου Καμένου.

Έχουμε τα στοιχεία του στρατιώτη στα χέρια μας και καλούμε τον Υπουργό για άλλη μια φορά να πάρει θέση.
Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/06/2016 07:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Aids στα στρατιωτικά νοσοκομεία και ψαλμοί μίσους στα τζαμιά."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες