ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Έκκληση μάνας από την Καλαμάτα για άμεση βοήθεια.

Το email που λάβαμε μας συγκλόνισε.
Θα σταθούμε σε κάποια κομμάτια της απόγνωσης της 25χρονης Ελένης που εγκαταλήφθηκε από τον πατέρα του παιδιού της όταν ήταν έγκυος.

Αυτή την στιγμή έχει μια κορούλα 6 ετών και δεν έχει να την ταϊσει κυριολεκτικά, ενώ έχει άμεση ανάγκη από το σιρόπι "Aerius" λόγω αλλεργικής ρινίτιδας του...
παιδιού.

Όσοι είστε κοντά καλέστε την στο τηλ. που θα βρείτε πιο κάτω για να της το δώσετε ακόμα και τώρα...

Η Ελένη με συγκλόνισε με το μήνυμα που έστειλε.
Δεν έχει βοήθεια πλέον από πουθενά. Είναι μόνη της σε ένα ενοικιασμένο σπίτι, οφείλει 1500 ευρώ σε ενοίκια και απειλείται από έξωση, ενώ αναγκάζεται να μην πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο το παιδί της, λόγω έλλειψης παπουτσιών, ενδυμάτων και τροφής.
Η κατάσταση που βιώνει είναι απελπιστική. Έχει εγκαταλειφθεί από τους γονείς της που μένουν στην Αθήνα, όταν έμαθαν ότι έμεινε έγκυος σε μικρή ηλικία.

Ζήτησε την βοήθειά μας και πρέπει να της την προσφέρουμε απλόχερα, ο καθένας με τον δικό του αληθινό τρόπο, γιατί είμαστε Έλληνες και είναι γραμμένο στο DNA μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.
Η Ελένη αναγκάζεται να μην πηγαίνει στο σχολείο το κοριτσάκι της γιατί δεν έχει να το ντύσει και να του δώσει κολατσιό.

Η Ελένη χρειάζεται άμεσα για το μικρό της αγγελούδι τα εξής:
1) Σιρόπι Aerius για τον έντονο βήχα που έχει τις τελευταίες ημέρες και μπορεί να της προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.

2) Ρουχαλάκια και παπουτσάκια για το 6χρονο κοριτσάκι της, που αδυνατεί να αγοράσει λόγω του ότι είναι άνεργη και μόνη της.

3) Να εξοφλήσει άμεσα το χρέος από τα συσσωρευμένα ενοίκια (1500 ευρώ) επειδή απειλείται με έξωση.
Να τονίσω εδώ, ότι η σπιτονοικοκυρά της της έχει φερθεί με πολύ καλό τρόπο και την έχει βοηθήσει, αλλά έχει και εκείνη τις δικές της υποχρεώσεις που τρέχουν, γι αυτό δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Επικοινωνήστε άμεσα με την Ελένη στο 6983 674925
και όσοι μπορείτε ακόμα και τώρα, στείλτε έστω και ένα μικρό χρηματικό ποσό στον κάτωθι λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς (IBAN GR 41 0171 3430 0063 4312 7389 256)

Διαδώστε αυτή την ανάρτηση για να το μάθει ο κόσμος.
Όσο περισσότεροι βοηθήσουμε, τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο θα δώσουμε στην μανούλα και το μικρό της αγγελούδι.

tromaktiko

 ΥΓ ΗΠΕΙΡΟΣ  ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύουμε το πιο πάνω θέμα που ήρθε στα email μας από τη λίστα παραληπτών μας από το blog που αναφέρουμε ως πηγή.
Ωστόσο, να τονίσουμε, ότι δεν έχουμε κάνει επαλήθευση της εν λόγω κατάστασης, ούτε καν τηλεφωνικώς.

Οποιοσδήποτε ευαισθητοποιηθεί και θελήσει να βοηθήσει,  μπορεί να  το πράξει μόνος του.

Σας ευχαριστούμε πολύ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/05/2016 08:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έκκληση μάνας από την Καλαμάτα για άμεση βοήθεια."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες