ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Σεμινάριο από την iCon.

Η iCon International Training διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο (4,6 και 11 Απριλίου) με θέμα: “Αρχές επενδυτικής της ακίνητης περιουσίας και επισκόπηση της Ελληνικής σε σχέση με τη διεθνή αγορά ακινήτων”.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 9 ωρών και καλύπτει αρκετές από τις βασικές πλευρές της επενδυτικής στην αγορά ακινήτων, σε μία προσέγγιση πάνω στις γραμμές που ...
ακολουθούν τα κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου καλύπτει τους βασικούς ορισμούς των σχετικών με τα ακίνητα οικονομικών μεγεθών, παραβάλλοντας στοιχεία από τις επενδυτικές αγορές στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το δεύτερο εστιάζει στις αρχές της εκτιμητικής και την εφαρμογή τους στην επένδυση ακινήτων.

Το τρίτο μέρος ασχολείται με την καταμέτρηση των αγορών από δείκτες, σχολιάζει την εξέλιξη των αγορών και συγκρίνει τις υποδομές στην Ελλάδα με αυτές διεθνώς.

 Θεματικά, το σεμινάριο καλύπτει μεταξύ άλλων τις έννοιες της μίσθωσης, μεταβίβασης, εναλλακτικών τύπων ακινήτων και αγορών, απόδοσης και αξιολόγησης επενδύσεων. Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό σε όσους το παρακολούθησαν.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου Δρ. Μουζάκης (Frynon Research) έχει εξαιρετική ακαδημαϊκή εμπειρία (Cass Business School – City UniversityLondon, Ο.Π.Α.) καθώς και εκτενή επαγγελματική εμπειρία (Prudential, DTZ, Eurobank, Millen Group (CTO).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της iCon Δημητρακοπούλου 49Α, 11742 Αθήνα (Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ).

Τηλ. 2109248534
icon.gr
email: info@icon.gr
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 3/18/2016 05:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σεμινάριο από την iCon."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες