ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από nikos

Η Αμερικανική Πρεσβεία αποκαλεί τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Η αμερικανική πρεσβεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ στην Ελλάδα, αποκαλεί τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Η Υπουργός των ΗΠΑ επισκέφθηκε την Ειδομένη, τον καταυλισμό των μεταναστών στα σύνορα με τα Σκόπια, και σε ανακοίνωση της η Αμερικανική Πρεσβεία με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού, αποκαλεί τα Σκόπια με την ονομασία...
"Δημοκρατία της Μακεδονίας".

Που είναι οι αντιδράσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης;
Ακούει κανείς, ή όλοι κάνουν τους βαρήκοους;
Η πρόκληση των Αμερικανών είναι τεράστια και μάλιστα την ώρα που Υπουργός τους βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος.

...... Εκτός και αν κάποιοι της Κυβέρνησης θεωρούν ότι η Ειδομένη δεν βρίσκεται στην Ελληνική επικράτεια.....

Η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας έχει ως εξής:
"Στις 10 Μαρτίου, η Υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, κα Βικτόρια Νούλαντ και η Βοηθός Υφυπουργός για το Γραφείο Πληθυσμών, Προσφύγων και Μετανάστευσης κα Νάνσι Τζάκσον, συναντήθηκαν με μετανάστες, αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Στο διαμετακομιστικό κέντρο μεταναστών στην Ειδομένη συνάντησαν μετανάστες και αξιωματούχους από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNCHR), το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM), τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, και την Ελληνική Αστυνομία.

Επισκέφθηκαν επίσης το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Ελληνικής Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, και συζήτησαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των μεταναστών.

Μετά τη διέλευση των συνόρων στους Ευζώνους, επισκέφτηκαν ένα κέντρο απογραφής στη Γευγελή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, όπου συναντήθηκαν με αξιωματούχους του UNCHR, της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού, εκπροσώπους ΜΚΟ, και μέλη της τοπικής αστυνομίας και του στρατού.

Η Υφυπουργός Εξωτερικών κα. Νούλαντ θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου για συναντήσεις με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης για να συζητήσει το πλήρες φάσμα διμερών και περιφερειακών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι Η.Π.Α. μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στο αίτημα της Ελλάδας για υποστήριξη στη διαχείρισης της μεταναστευτικής πρόκλησης."


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/11/2016 02:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Αμερικανική Πρεσβεία αποκαλεί τα Σκόπια ως "Μακεδονία". "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες