ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ηλίας Παναγιώταρος: " Πλιάτσικο..."

- Ο Θεός να μας βοηθήσεις αν υπάρξουν έκτακτες ανάγκες στην χώρα. 

Πλιατσικώνουν τα πάντα!
Κουβέρτες, σκηνές, υλικά που σε περίπτωση θεομηνίας θα χρειαζόντουσαν στους Έλληνες, όλα γίνονται βορά στους ξένους.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα χρήματα που στέλνει η Ευρώπη θα τα πάρουν οι ΜΚΟ γιατί η Ευρώπη δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση του Τσίπρα, παρά το γεγονός πως ...
τους έχει κάνει όλα τα χατίρια!

Με εντολή της ΔΑΥ (Διοίκηση Αεροπορικης Υποστήριξης) και προφανώς με εντολή του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου, εκατοντάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - υπαξιωματικοί αξιωματικοί μέχρι και ανώτατα στελέχη - "ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, έστηναν χθες, όλη την ημέρα και την νύχτα εκατοντάδες σκηνές στο πρώην Ελληνικό για τους λαθρομετανάστες.
Σημειώνεται οτι οι παραπάνω σκηνές και το υλικό αυτό προέρχεται από την ΚΑΥ - κεντρικές αποθήκες υλικού - της πολιτικής προστασίας του Υπ. Υγείας στον Ταύρο, αγορασμένες από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου για να στεγαστούν Έλληνες σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών.
Τα ίδια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς λεπτό ανάπαυσης μεταφέρθηκαν στο πάρκο ΤΡΙΤΣΗ όπου σήμερα όλη την ημέρα στήνουν νέες σκηνές για τους λαθρομετανάστες συνεχίζοντας την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των αποθεμάτων των αποθηκών της ΚΑΥ του Υπ. Υγείας.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7.000 τεράστιες και πανάκριβες σκηνές, 6.000 κουβέρτες 15.000 υπνόσακκοι Στρατιωτικού τύπου εκατοντάδες ράτζα εκστρατείας κλπ.
Την ίδια ώρα η ΜΟΜΑ της οποίας στελέχη και μηχανήματα πληρώνει ο Ελληνικός λαός που στα "μαύρα χρόνια" ανοικοδόμησε όλη την Ελληνική επαρχία, ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή εγκαταστάσεων υποδοχής και διαβίωσης λαθροεισβολέων (hot spot).Ηλίας Παναγιώταρος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 3/06/2016 07:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ηλίας Παναγιώταρος: " Πλιάτσικο...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες