ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από nikos

Σκεπτόμενοι πολίτες Ιωάννινα: " Κατάσταση... απελπιστική."

Απορεί κανείς πραγματικά και αναρωτιέται αν αυτή η εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της πόλης ικανοποιεί τους "άρχοντες" της τοπικής μας Αυτοδιοίκησης.

Η σύνδεση της παραλίμνιας περιοχής με το κέντρο γίνεται μέσω δυο- τριών δρόμων που βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας. Εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν πλατείς πεζόδρομοι βλέπει κανείς στενά, ακατάλληλα και ...
επικίνδυνα πεζοδρόμια, διαλυμένα σχεδόν , κακοφωτισμένα ή εντελώς σκοτεινά τη νύχτα, που οδηγούν τον τουρίστα (και τον ντόπιο φυσικά) στο κέντρο. Ούτε εδώ θα δει κανείς κάποια παρέμβαση, κάποιο έστω ενδιαφέρον.

Η κατάσταση κάτω από τα Λιθαρίτσια απελπιστική. Ενα ολόκληρο τετράγωνο καταγραμμμένο από τους χουλιγκάνους του Ολυμπιακού (περίπτερα, τηλεφωνικοί θάλαμοι, πινακίδες τροχαίας, σπίτια) χωρίς κανείς αρμόδιος να κάνει ούτε μια... παρατήρηση.

Λίγο πιο πέρα ένα Πνευματικό Κέντρο που μόνο πολιτισμό δεν θυμίζει (οι πινακίδες του Ραδιοφώνου τους μάραναν, που τις άλλαξαν με καινούριες) τα κλαδιά από κάποια δέντρα που κλαδεύτηκαν έμειναν εκεί χύμα για… διαφήμιση, κάτι ξεσκισμένες λινάτσες πετούν στον αέρα, τα σκουπίδια μόνιμα έξω από τους κάδους.Πιο πάνω μια Λαϊκή Αγορά της κακιάς ώρας - η χειρότερη χωρίς αμφιβολία στη χώρα για την οποία δεν υπάρχει επίσης καμία απολύτως παρέμβαση.
Ένα θέατρο στα Παλιά Σφαγεία καταγραμμένο χρόνια τώρα, χωρίς καμία παρέμβαση αποκατάστασης και μια παιδική χαρά στο πάρκο Κάτσαρη, η περίφραξη της οποίας έχει σχεδόν διαλυθεί, πέτρες παντού, οι κούνιες από παλιά λάστιχα αυτοκινήτων οι μισές εξαφανισμένες, όποιος θέλει μπαίνει, χαλάει, φεύγει. Και είναι γνωστές οι προδιαγραφές λειτουργίας που υποχρεούνται να έχουν πια οι παιδικές χαρές.

Ασφάλεια μηδέν λοιπόν και όλα "στον αέρα" σε μια κατάσταση πλήρους ασυδοσίας υπό τα βλέμματα μιας Δημοτικής Αρχής που ούτε να κρατήσει έστω σε μια ανεκτή κατάσταση αυτά που βρήκε δεν είναι σε θέση…

ioannina - skeptomenoi polites


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/11/2016 01:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σκεπτόμενοι πολίτες Ιωάννινα: " Κατάσταση... απελπιστική.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες