ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Μαρτίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει επί δεκαετίες τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία του ΝΑΤΟ, είναι μια στρατιωτική συμμαχία χωρών της Δύσης, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ χωρών – μελών σε διάφορους τομείς (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, μορφωτικό), την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπή της ένοπλης επίθεσης εναντίον κάποιας χώρας – μέλους από άλλες.

 Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δυο από ...
τις χώρες που αποτελούν το ΝΑΤΟ…

Ωστόσο, που ήταν η Βορειοατλαντική Συμμαχία, όταν η Τουρκία εισέβαλε με τα όπλα και κατέλαβε τη μισή Κύπρο;
Που ήταν στην κρίση των Ιμίων και ποιες κυρώσεις επέβαλε στην πολεμοχαρή Τουρκία;

Η εγκληματική οργάνωση του ΝΑΤΟ, που αποτελείται από Αμερικανούς γκάνγκστερ, ελέω της προδοτικής κυβερνήσεως των Τσίπρα – Καμμένου, σουλατσάρει στο Αιγαίο μας, τάχατες, προκειμένου να αποκόψει τις συνεχείς ροές προσφύγων και λαθρομεταναστών από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής, που μας στέλνει η “φίλη” και “σύμμαχος” Τουρκία.

Όμως, αποκρύπτεται ο κυρίαρχος ρόλος του ΝΑΤΟ, που είναι η φύλαξη και αποκοπή της καθόδου των Ρώσων στη Μεσόγειο.

Και ο θυμόσοφος λαός λέει: “αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς”.

Η αυτονόμηση της Θράκης. 
Νατοϊκό σενάριο του 1995, είχε δει εν μέρει το φως της δημοσιότητας και το οποίο προέβλεπε την αυτονόμηση της Θράκης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ελληνικές υπηρεσίας ασφαλείας της εποχής εκείνης, η μερική δημοσιοποίηση αυτού του σεναρίου , αποσκοπούσε στους κάτωθι στόχους:
• Να διαπιστωθεί ο βαθμός αντίδρασης της ελληνικής κοινής γνώμης.
• Η τρομοκράτηση από τους τρομοκράτες παγκοσμιοποιητές των κατοίκων της Θράκης με σκοπό τη σταδιακή αποχώρησή των από την περιοχή, την πώληση των περιουσιακών στοιχείων και την αγορά τούτων από μουσουλμάνους.
• Την αποθάρρυνση επενδύσεων στην περιοχή.
• Την αποθάρρυνση των ενδιαφερομένων για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρουπόλεως.

Διαχρονική στοχοποίηση της Πατρίδος μας.
Αυτό το αναφερόμενο σενάριο εντασσόταν σε ένα ευρύτερο ανθελληνικό σχέδιο που είχε εκπονηθεί από συγκεκριμένο “Ευαγές Ίδρυμα – Δεξαμενή Σκέψης” του εξωτερικού που μεταξύ άλλων προέβλεπε:
• Αρχικά, συνδιαχείριση – συγκυριαρχία στο Αιγαίο μας με την Τουρκία, με επιδιοικητή το ΝΑΤΟ.
• Συνεκμετάλλευση των πετρελαίων με την Τουρκία με συμμετοχή συγκεκριμένων εταιρειών, μετά τη διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό.
• Παραίτηση εκ μέρους της Ελλάδος του δικαιώματος της επεκτάσεως των χωρικών υδάτων από τα 6 μίλια στα 12.
• Αυτονόμηση της Θράκης και η ένταξή της σε ένα ομόσπονδο σχήμα του αυτόνομου “Κράτους της Θράκης” (Νότιος Βουλγαρία, Δυτική και Ανατολική Θράκη, με αυταρχικό καθεστώς).
• Διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης (πρωτεύουσα των Βαλκανίων) μέσα σε ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό Κράτος” με πολυπολιτισμικό καθεστώς, όπως ακριβώς επισημαίνουν διάφοροι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας.

Το έργο εξύφανσης του σχεδίου ανέλαβαν “Ευαγή Ιδρύματα”.
Και όπως μας ενημερώνει ασφαλής πηγή μας: Σε συνάντηση (meeting) επιχειρηματιών του Διεθνούς Οικονομικού τζετ, όπου συμμετείχαν και διάφορες πολιτικές προσωπικότητες, που πραγματοποιήθηκε σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, συγκεκριμένο μήνα του 1995, φέρεται να ελέχθη μεταξύ των άλλων ότι: Επιλεγμένα “ευαγή ιδρύματα” τα οποία χρηματοδοτούνταν από ανθελληνικά κέντρα, θα μεθόδευαν και θα προωθούσαν, βάσει καλοστημένου σχεδίου, τον εδαφικό διαμελισμό της Ελλάδος. Με σκοπό στο εγγύς μέλλον και σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια, η Ελλάδα να αποδυναμωθεί και να μην παίζει κανένα ρόλο στο μέλλον ως ισχυρή οντότητα.
Κατόπιν αυτών θα έπρεπε να προωθηθεί η Τουρκία σε ρόλο περιφερειακής δύναμης στο γεωστρατηγικό χώρο της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων, για την προστασία των συμφερόντων τους.

Συμμέτοχες οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Και συνεχίζει η πηγή μας: Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων, οι εξωγενείς παράγοντες έθεσαν σε απόλυτο έλεγχο τις ηγεσίες όλων των πολιτικών κομμάτων της Πατρίδος μας, τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, με εντολή να αρθρογραφούν και να φωνασκούν εναντίον των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, προκειμένου να δίνονται ερείσματα σε αυτούς τους κύκλους για να πολεμάνε – υποτίθεται – τη χώρα μας.
Από την άλλη μεριά φρόντιζαν, ο ελληνικός στρατός να είναι εξουδετερωμένος και ελεγχόμενος διά μέσω υποτακτικών ηγεσιών, ενώ την κοινή γνώμη θα την ανάγκαζαν να υποστεί εθνική αποτοξίνωση, ώστε να μην επρόκειτο να αντιδράσει σε όσα θα συνέβαιναν εις βάρος της χώρας.

Τσίπρας – Καμμένος, “λιάζονταν”.
Σημειωτέον, ότι, τότε που σχεδιάζονταν όλα τα παραπάνω σε βάρος της Πατρίδος μας, οι Τσίπρας και Καμμένος απολάμβαναν τα λεφτά των επιχειρηματιών πατεράδων τους, ο μεν πρώτος ως αρχικαταληψίας σχολείων, ο δε δεύτερος κάνοντας ντόλτσε βίτα με πανάκριβα τζιπ, τα οποία ήταν με φιμέ τζάμια για να μην γίνεται στόχος, τάχατες – τάχατες, τρομοκρατικής επίθεσης όπως ισχυριζόταν στο οικείο περιβάλλον του.

Μετά από 21 χρόνια, εν έτει 2016, τι ακριβώς βλέπουμε;
Όλες μα όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν διογκώσει το πρόβλημα της Θράκης μας, με το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής να εξισλαμίζει τους κατοίκους της Θράκης ως ο εντεταλμένος εκτελεστής των θέλω της εκάστοτε Τουρκικής Κυβέρνησης.
Του οποίου η εξάρτηση στην περιοχή είναι συνεχώς αυξανόμενη και όπως μας καταγγέλλουν, σβήνουν ακόμη και κλήσεις οδικών παραβάσεων μουσουλμάνων. Είναι το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής, ο αφέντης της περιοχής.

Όπως επίσης, η δράση της Ziraat Bank, η οποία έδινε χαμηλότοκα δάνεια σε Έλληνες πολίτες, ακόμη και σε Έλληνες στρατιωτικούς, όταν οι ελληνικές τράπεζες δεν έδιναν ούτε ευρώ εάν δεν υπήρχε εγγυητής. Όταν η ίδια τράπεζα, αγόραζε χωράφια και οικόπεδα στη Θράκη μας και οι ελληνικές κυβερνήσεις, της έδωσαν το δικαίωμα να προβαίνει σε κατασχέσεις σπιτιών.

Άλλωστε, οι επενδύσεις που γίνονται στην περιοχή είναι ανύπαρκτες και τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης (πολύ σοβαρή επένδυση) τον τορπίλισε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη ως Υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή και ακολούθως ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός της χώρας.

Άσχετος και συνάμα επικίνδυνος Πρωθυπουργός.
Κλείνοντας για σήμερα, να σταθώ στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του Πρωθυπουργό της Τουρκίας, στη Σμύρνη, όπου στο ερώτημα δημοσιογράφου της “Καθημερινής” περί της συνεχιζόμενης ύπαρξης του “casus belli”, είπε ξεδιάντροπα και υποτακτικά: “είναι κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, από τη δεκαετία του ΄60 και δεν συνάδει με τις προσπάθειες για φιλία και συνεργασία”.

Πρώτα από όλα να τονίσουμε πως είναι άσχετος και ανενημέρωτος γιατί το “casus belli” (κήρυξη πολέμου) από πλευράς Τουρκίας έγινε στις 8 Ιουνίου 1995!   όταν η τουρκική εθνοσυνέλευση εξουσιοδότησε την τουρκική κυβέρνηση πως θα είναι αιτία πολέμου η αύξηση των 6 μιλίων στα 12 από μέρους της Ελλάδος. Έτσι, ο κ. Τσίπρας έκατσε “κοτούλα” μπροστά στον Νταβούτογλου και υιοθέτησε προδοτικά ότι και οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί.

Γιατί, δεν έχουν τα άντερα να αυξήσουν σε 12 τα ναυτικά μίλια, όταν από το 1982 ψηφίσθηκε η Διεθνής Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Και είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχουμε προβεί σε αυτή την αύξηση των μιλίων!

Επίλογος.
Το δεύτερο και τελευταίο μέρος στο άρθρο μου της Παρασκευής!


Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/16/2016 09:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει επί δεκαετίες τον διαμελισμό της Ελλάδος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες