ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

ΑΝΤΙ...δρώ: " Αν συμφωνείς με τα παρακάτω συγκέντρωσε τη φωνή σου με τη δική μας και ψήφισε."

Έκκληση – απαίτηση της κοινωνίας των Γιαννιωτών.
Προς: Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμο Ιωαννιτών, Μητρόπολη Ιωαννίνων, Επιστημονικοί φορείς
Θέμα: Αντιμετώπιση προσφυγικού προβλήματος

Μετά απ’ όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, στο θέμα των προσφύγων που φιλοξενούνται στα Γιάννινα, είναι πλέον βέβαιο ότι το κεντρικό Κράτος δεν θέλει να λύσει τα...
προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και αδιαφορεί γι’ αυτά που έρχονται.

Τα προβλήματα όμως είναι δικά μας, των Γιαννιωτών. Στον τόπο μας φιλοξενούνται και εμείς θα υποστούμε τις συνέπειες, όταν η κατάσταση ξεφύγει. Είτε θα αφορούν θέματα υγείας, είτε θέματα ασφάλειας, παραβατικότητας κλπ. Είναι ανάγκη άμεσα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, έστω και μόνοι μας. Μπορούμε.

Όλοι σας έχετε ταχθεί να φροντίζετε το συμφέρον αυτής της κοινωνίας, της κοινωνίας των Γιαννιωτών. Ήρθε η ώρα να το κάνετε, με όσα μέσα διαθέτετε και με όποιους μηχανισμούς.

Οι Γιαννιώτες κάνουν έκκληση και απαιτούν να συγκροτήσετε αυτόνομο συλλογικό τοπικό όργανο με σκοπό να:
1. Αποκαταστήστε άμεσα ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Η επιλογή της Κατσικάς ήταν λάθος και το γνωρίζετε και οι ίδιοι. Έστω κι έτσι όμως οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον τα βασικά. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν τρόποι και λύσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαχειριστεί, ειδικά εφόσον μιλάμε για κατεπείγουσες καταστάσεις.

2. Απαγορεύσετε νέες αφίξεις. Καταστήστε σαφές στο κεντρικό Κράτος ότι τα Γιάννινα δεν μπορούν να δεχθούν ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ άλλους πρόσφυγες. Ήδη όσοι έχουν έλθει είναι πολλοί. Χωρίς ρατσιστικές ανοησίες, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ζήτημα ανθρώπινης αντιμετώπισης των ιδίων αλλά και προστασίας της δικής μας κοινωνίας. Στην ανάγκη συγκρουστείτε με τις αποφάσεις τους. Η κοινωνία θα είναι μαζί σας.

3. Επιβάλετε κανόνες λειτουργίες στον καταυλισμό της Κατσικάς. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιες καταστάσεις μπορούν ν’ αντιμετωπισθούν μόνο με οργάνωση, σύστημα και κανόνες. Αυτά λείπουν και πρέπει οπωσδήποτε να μπουν. Τώρα, σήμερα, όχι αύριο! Αφού το Κράτος δεν βάζει κανόνες, οφείλουμε να το κάνουμε εμείς. Αν σας το απαγορεύσει τότε και πάλι συγκρουστείτε. Η κοινωνία θα είναι μαζί σας.

4. Διαχειριστείτε και οργανώστε την εθελοντική βοήθεια. Οι Γιαννιώτες έδειξαν ήδη ότι, έστω κι από το υστέρημά τους, θέλουν να βοηθήσουν. Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός είναι παρών από την πρώτη στιγμή. Εθελοντικές ομάδες απ’ όλη την πόλη «ψάχνουν» να βρουν τρόπο να βοηθήσουν. Καλέστε τους όλους. Οργανώστε τους όμως, δώστε οδηγίες, συντονίστε τις δράσεις. Μπείτε εσείς μπροστά και μην αφήνετε τις ΜΚΟ που εξυπηρετούν «άλλα» συμφέροντα ν’ αλωνίζουν και να κάνουν το παιχνίδι τους εις βάρος μας.

Είστε πλέον προ των ευθυνών σας. Η Γιαννιώτικη κοινωνία, ΤΩΡΑ σας χρειάζεται. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Ηγηθείτε αυτού του τόπου ή …

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ:Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 4/15/2016 09:53:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΑΝΤΙ...δρώ: " Αν συμφωνείς με τα παρακάτω συγκέντρωσε τη φωνή σου με τη δική μας και ψήφισε.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες