ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Κραυγή αγωνίας για την Πατρίδα.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Τώρα που οι Ισλαμιστές λαθρό-μετανάστες έκαναν την Πατρίδα μας Μπαγκλαντές &  Καλκούτα, με τον α-πολιτισμό τους, άντε τώρα να λάμψει ο Ελληνικός Πολιτισμός και Ιστορία στα μάτια των επιφανών ξένων επισκεπτών, και τουριστών.

Χάσαμε και τη Γεωπολιτική αξία της...
Ελλάδας μας.
Χάσαμε το Λαό μας.
Χάσαμε την Ιστορία μας, και τον Πολιτισμό μας!
Χάσαμε το ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ- & -ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ.
Πολιτισμός μας έγινε η SHARIA!

Αυτός είναι ο πολυ-πολιτισμός που θα μας έφερνε η «πρώτη φορά Αριστερά»;
Η Ελλάδα κατάντησε Αφγανιστάν, και η Αθήνα-Πειραιάς Καμπούλ & Καλκούτα.
Στους «Πρώτη φορά Αριστερά» λέγω, γεμίσατε το μυαλό σας με τις Κοσμοθεωρίες του Σιωνιστή Εβραίου ΜΑΡΞ, και μας καταστρέψατε με τη «φιλανθρωπία», και «αλληλεγγύη» στους βαρβάρους πολεμιστές εισβολείς λαθρό-μετανάστες.
Όλοι της Γης οι κολασμένοι κάνουν την Ελλάδα πατρίδα τους.
Μας καταστρέψατε με τις ΜΚΟ του Σιωνιστή ΣΟΡΟΣ!
 Γίνατε υπηρέτες της ηγεσίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και οικονομικών απατεώνων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Ν.Τ.Π.

Εκείνο που χρειάζεται η Ελλάς, είναι ανανέωση του παλαιού πολιτικού σάπιου προδοτικού κατεστημένου, με πατριώτες πολιτικούς.
Με τους βάρβαρους Τζιχαντιστές λαθρό κινδυνεύουν όλοι οι Αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδος, όπως Ακρόπολη Αθηνών, Παρθενών, Θησείο, Δελφοί, Βεργίνα, Αμφίπολη, Δίον, Μυκήνες, Ολυμπία, Κνωσσός, κ.λ.π.
Θα τα βομβαρδίσουν οι Ισλαμιστές λάθρο, όπως βομβάρδισαν την Παλμύρα & Βαβυλώνα στη Μεσοποταμία!
 Με βάρβαρους λαθρό και Ε.Ο.Ζ. θα έλθει η ανάπτυξη;
Εσείς οι πολιτικοί ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων, φέρατε τους λάθρο στην πατρίδα μας, εκτελώντας διαταγές της Σιωνιστικής μαφίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της εγκληματικής οργάνωσης αυτού, που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!

Θαυμάστε Κόσμε «Νέα Τάξη Πραγμάτων»!
Δυστυχώς όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα, ακολουθούν ενδοτική πολιτική έναντι των «συμμάχων» & «εταίρων», και παθητική, αμυντική πολιτική έναντι των γειτόνων, ενώ οι γείτονες ενθαρρυνόμενοι από τους Κοσμοκράτορες απεθρασύνθησαν!
Οι «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. σε συνεργασία με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας χρεοκόπησαν-επτώχευσαν, και μας εκμεταλλεύονται οικονομικά και Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά!
Μέχρι λαθρομετανάστες μας έφεραν, για να μας καταστρέψουν.
Τέτοιο μίσος κατά του Ελληνισμού!
Ευρισκόμενοι εν όψει εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. (BREXIT), μπορούμε να πάρουμε από τους μισέλληνες Ευρωπαίους «εταίρους», ότι θέλουμε!

Ευκαιρία τώρα να τους απειλήσουμε με GREXIT, για να επιτύχουμε ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς, επονείδιστου, παράνομου ΧΡΕΟΥΣ, το οποίο αυτοί παράνομα μας εφόρτωσαν. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και Λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, δεν μπορεί να τα αντέξει ο Ελληνικός Λαός.
Ευκαιρία τώρα να αντεπιτεθούμε, απειλώντας με διάλυση την Ε.Ε.!
Αλλά ποίος θα το κάνει αυτό; μήπως ο Τσίπρας, ή ο Κυριάκος με τον Άδωνι & Κωστή;  ή μήπως η Φώφη, με τα ποτάμια, και Λεβέντηδες;  αυτοί όλοι είναι ορντινάντσες του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης!

Ο Σταθάκης λέει ότι το χρέος είναι βιώσιμο μέχρι το 2022.
Δηλαδή για άλλα 6 χρόνια θα πληρώνουμε τον Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μετά βλέπουμε...
Ο Σταθάκης είναι ένα από τα παιδιά για τα θελήματα του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Είναι όλοι δούλοι του βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Κρατούν τον Ελληνικό Λαό υποδουλωμένο για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Το Ιερό Βιβλίο των Εβραίων, ΤΑΛΜΟΥΔ λέει, «Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών, ανήκουν εις το Εβραϊκό Σιωνιστικό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν».
Αυτό γίνεται σήμερα παντού, και στην Ελλάδα, με την αρπαγή του πλούτου μας. (Ορυκτά, χρεοκοπία, δάνεια, Μνημόνια, λάθρο, φόροι, κλπ).

Έλληνες, ξυπνήστε από το λήθαργο που σας κοίμησαν οι Κοσμοκράτορες, και οι πολιτικοί προδότες τσιράκια του Επικυρίαρχου της Ν.Τ.Π. Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

H Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για όλα τα Έθνη της Γης, καταργεί το τρίπτυχον «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», εκτός από το δικό τους Έθνος.

Αναφωνείστε σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Σαν τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου» η ΕΛΛΑΣ!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/27/2016 11:53:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κραυγή αγωνίας για την Πατρίδα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες