ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Μασονική πανθρησκευτική συμμαχία κατά της Ελλάδος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, 
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας". 
 Και ξαφνικά εν μέσω ανοιξιάτικης νυκτός, έσκασε η είδηση πως ο Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης της Ορθοδοξίας θα πραγματοποιήσουν από κοινού μια ποιμαντική επίσκεψη στη Λέσβο με σκοπό να εμψυχώσουν τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί.

Ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων υπέρμαχος της ...
Ορθοδοξίας και της Ελλάδος.
Σχετικά με αυτήν την παράδοξη και περίεργη επίσκεψη, αντλούμε από την Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας 11 Απριλίου 2016 τα ερωτήματα που έθεσε στους θρησκευτικούς ηγέτες της Δύσεως και της Ανατολής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος:
«Σεβάσμιοι Ηγέτες, γιατί προτιμήσατε την Λέσβο και όχι ένα θαλάσσιο κέντρο συγκεντρώσεως μεταναστών της Τουρκίας; Εκεί γεννάται το πρόβλημα! Εκεί είναι η αρχή της ταλαιπωρίας! Εκεί δρουν και αναπτύσσονται τα διάφορα κυκλώματα, τα οποία και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες! Εκεί τους “τσουβαλιάζουν” σε κάτι σαπιοκάραβα και τους εξαποστέλλουν στη Λέσβο και αλλαχού, δηλαδή στην ταλαιπωρία, ακόμη και στον πνιγμό ή και στον αργό θάνατο!

Σεβάσμιοι Ηγέτες του Χριστιανισμού! Αφήστε τους θεατρινισμούς! Δεν σας πρέπουν τέτοιες μικρόψυχες ενέργειες! Με την απόφασή Σας αυτή κατεβήκατε πολύ χαμηλά στη συνείδησή μας! Κυρίως όμως με την ενέργειά Σας αυτή ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ! Άθελά Σας (!!!), βεβαίως καθίστασθε συνεργοί στην εξαφάνιση της Ορθοδοξίας από την Ελλάδα και της Ελλάδος από τον Ευρωπαϊκό χάρτη. 

Η επίσκεψή Σας είναι μια ύπουλη μαχαιριά πισώπλατα, στην αγαπημένη μας Πατρίδα, την χιλιοδοξασμένη Ελλάδα μας! Με όλο το σεβασμό μου Σας εκφράζω τη λύπη μου».

Αυτούς τους Ιεράρχες έχει ανάγκη η Ορθοδοξία και η Ελλάδα μας.
Αυτούς τους ολίγους πλέον, που ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αυτούς που τιμούν το ράσο του Ορθόδοξου Ιερέα που σε χαλεπούς καιρούς για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας, πολλές φορές αιματοβάφτηκε από τους αγώνες τους. Αυτούς που απεχθάνονται την κοσμικότητα και απαρνήθηκαν την υποταγή στη Μασονία.
Με αυτούς μπροστάρηδες η Πατρίδα μας έχει ακόμη μέλλον. Μπορεί ακόμη να ελπίζει, παρ΄ ότι στις ημέρες μας εξυφαίνεται το τελευταίο στάδιο της Παγκοσμιοποιήσεως της Πατρίδας μας και της πλήρους υποταγής της στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και Σόρος!!

Το Δεύτερο Υπερ-Μνημόνιο.
Από 25 έως 29 Ιουνίου 2014 στο Στρασβούργο, υπογράφηκε ένα υπερ-μνημόνιο (Memorandum), το οποίο αφορά την Πολιτική – Διοικητική – Θρησκευτική Συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Εκκλησίας “Istanbul” (Κωνσταντινουπόλεως), των Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών , της Καθολικής Εκκλησίας.

Αυτό το υπερμνημόνιο ή memorandum θα ισχύει από 1η Μαίου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα επιβληθεί η Παγκοσμιοποίηση στην Πατρίδα μας. Έτσι, θα εγκαθιδρυθεί η μια Παγκόσμια Εκκλησία και Θρησκεία που είναι γνωστή ως Mudanareligio Adunata, δηλαδή: Νέα Πλανητική Θρησκεία.

Με τα τόσα έως σήμερα επιβληθέντα, υπό των Διεθνών Σιωνιστικών Τραπεζών, Διεθνών Μασονικών Στοών και ευλογούντος του Βατικανού, Μνημόνια στην Ελλάδα, έρχεται “καπάκι” το υπογραφέν στο Στρασβούργο υπερμνημόνιο, Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτό υπογράφηκε κυρίως από “Έλληνες” και μάλιστα “Ορθόδοξους” υψηλόβαθμους παράγοντες.

Λυσσαλέος ο πόλεμος των Αντίχριστων.
Το όνειρο όλων των Αντίχριστων δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέα πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, μέσω αυτού του υπερ-μνημονίου, οδεύουν προς πλήρη υλοποίηση του στόχου τους. Και υπέρμαχοι αυτού του σκοπού είναι εκτός των πολιτικών και Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές Πανεπιστημίων και πολλοί άλλοι της άρχουσας τάξεως. Όλοι αυτοί δουλεύουν από χρόνια δραστήρια και κυρίως “κρυφά” σε διάφορα – εκτός των πολιτικών – παγκοσμιοποιημένα και οικουμενιστικά κέντρα, όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.

Το Υπερ-Μνημόνιο για την Παιδεία.
Περιλαμβάνει 12 άρθρα:
Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, εφαρμογή από 11 Σεπτεμβρίου 2016. Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών και Εθνικών Εορτών σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εφαρμογή από 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, εφαρμογή από 11 Νοεμβρίου 2016.

Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, εφαρμογή από 11 Νοεμβρίου 2016.

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11 Σεπτεμβρίου 2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11 Οκτωβρίου 2016.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα τη Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11 Δεκεμβρίου 2018.

Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εφαρμογή από 11 Δεκεμβρίου 2017.

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, εφαρμογή από 16 Οκτωβρίου 2016.

Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, από 17 Οκτωβρίου 2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών από τα Πανεπιστήμια, εφαρμογή από 16 Οκτωβρίου 2016.
Μετατροπή τους σε Θρησκειολογικές Σχολές του τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες από 11 Σεπτεμβρίου 2016 και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, εφαρμογή από 1 Ιανουαρίου 2017.

Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων – slides στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, εφαρμογή από 19 Σεπτεμβρίου 2016.
12 Β: Εισαγωγή ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, εφαρμογή από 20 Σεπτεμβρίου 2017.
12 Γ: Εισαγωγή ηλεκτρονικής μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών – σπουδαστών – καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με κάρτα ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, εφαρμογή από 17 Σεπτεμβρίου 2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, εφαρμογή από 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Επίλογος.
Σήμερα, όλος ο ελληνικός λαός σιχτιρίζει τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το ξεθεμελίωμα της Ελληνικής Παιδείας και της Θρησκείας μας.
Ωστόσο, αυτό το Σατανικό Μνημόνιο το υπέγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το υπέγραψε το πασπαρτού του Συστήματος, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο οποίος είχε αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στον ανασχηματισμό που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στις 9 Ιουνίου 2014.

Έτσι, δεν πρέπει να έχετε καμιά αμφιβολία ότι όπως λέει ο λαός μας: “Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη”.

Είναι άβουλα κατευθυνόμενα ανθρωπάκια.
Γι΄ αυτό πρέπει γρήγορα να απαλλαγούμε από όλους αυτούς!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΠαναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/18/2016 03:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μασονική πανθρησκευτική συμμαχία κατά της Ελλάδος. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες