ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: " Σκόπιμη σύγχηση από Καρατζαφέρη και Μπαλτάκο. "

Σήμερα οι κύριοι Γ.Καρατζαφέρης και Π. Μπαλτάκος ανακοίνωσαν την ίδρυση του νέου κόμματος τους αφού μοιράστηκαν και τα πρώτα αξιώματά τους.

Ο πρώτος πρόεδρος και ο δεύτερος γραμματέας . Για το το όνομα του κόμματος επέλεξαν τον τίτλο «ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» .
Κατ’ αρχάς ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας τους συγχαίρει για ...
την επιλογή του ονόματος.
Διότι η Εθνική Ενότητα σήμερα, μετά τις πολύχρονες διχαστικές πολιτικές των μεγάλων κομμάτων της μεταπολίτευσης, είναι το πρώτο και το κύριο ζητούμενο για τον Ελληνικό Λαό.
Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει καμιά προοπτική ανάκαμψης και προόδου της Πατρίδος μας.

Δεν μπορούμε όμως να τους συγχαρούμε επίσης για την ευρηματικότητα και την πρωτοτυπία τους.
Ο μιμητισμός τους είναι ολοφάνερος και η αντιγραφή του Συνδέσμου στην επιλογή της ονομασίας του κόμματός των ξεπερνά τα όρια της ανοχής.

Ο κος Καρατζαφέρης δεν υπήρξε μόνο ικανός και επιτήδειος στις γελοίες ακροβατικές φιγούρες της πολιτικής, στις οποίες καταξιώθηκε με το προσωνύμιο του διασκεδαστικού « κωλοτούμπα», αλλά από ότι φαίνεται είναι εξίσου καλός στην μίμηση και στην αντιγραφή.

Ο κος Μπαλτάκος, κατά συνήθεια , ντελάλης ιδρύσεως κομμάτων κατέληξε σήμερα στο « δεξιό» κόμμα που οραματίζεται με την πολιτική του προσδοκία , σύμφωνα με τους δικούς του δημόσιους ισχυρισμούς, να συνεργασθεί με τη Νέα Δημοκρατία.
Ως προς την ονομασία φαίνεται πως η δική του ευρηματικότητα εξαντλήθηκε στις ΡΙΖΕΣ και αυτή τη φορά σκέφθηκε να καταφύγει σε κάτι έτοιμο.

Αφού το τελευταίο διάστημα διέσπειραν οι δυό τους φήμες με διάφορους τρόπους μέσα από τα ΜΜΕ, στα οποία έχουν μακρά σχέση , ώστε να διαδοθεί ευρύτατα ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεργάζεται μαζί τους, σήμερα έρχονται να κλέψουν χωρίς καμιά ντροπή και το όνομά του.
Η σκόπιμη σύγχυση και παραπλάνηση του εκλογικού σώματος την οποία επιχειρούν δεν θα περάσουν .
Θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες της δολιότητάς τους.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την αλήθεια απέστειλε επανειλημμένα επιστολές προς διάφορα blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου καθώς και 2 εξώδικες διαμαρτυρίες προς τις εφημερίδες «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και « ΤΟ ΕΘΝΟΣ» με τις οποίες αναγκάσθηκαν σε διάψευση των ψευδών δημοσιευμάτων τους.

Το ίδιο θα πράξει και τώρα και θα στραφεί με κάθε ένδικο μέσο κατά παντός υπευθύνου υπερασπιζόμενος πρωτίστως την ανόθευτη κρίση και αντίληψη των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Xαριλάου Τρικούπη 24 , Αθήνα, 10680
Μέγαρο Καπιτόγλου, 6ος όροφος,
τηλ 211 182 6004Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2016 09:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: " Σκόπιμη σύγχηση από Καρατζαφέρη και Μπαλτάκο. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες