ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του και την προσπάθεια καθιέρωσης στο χώρο του αθλήματος, συμμετείχε στους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα στην Αθήνα, στις 8-9 Απριλίου 2016.

Οι διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στις κατηγορίες ήταν οι εξής:...

• Ελένη Κυπριώτη, 3η θέση στο Αεροβόλο πιστόλι Νεανίδων (1ο έτος φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής)
• 2η ομαδική θέση στο Πιστόλι Εφήβων (Γιάννης Ρωμανίδης, 2ο έτος στο Τμήμα Φυσικής σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου)
• 2η ομαδική θέση στο Πιστόλι Νεανίδων (Ελένη Κυπριώτη, 1ο έτος φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής και Φωτεινή Καραγιάννη, 1ο έτος φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής).

Ο αθλητής Γιάννης Αντωνιάδης, Πιστόλι ΕφήβωνΕπιπλέον το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συμμετείχε στις παρακάτω κατηγορίες με τους αθλητές
Πιστόλι Ανδρών:
• Παναγιώτης Καραγιαννέλος, τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής
• Γιώργος Μπαλντούμας, Υποψ. Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής
• Παναγιώτης Κόλλιας, 3ο έτος φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής

Πιστόλι Εφήβων
• Γρηγόρης Μακρής, 1ο έτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής
• Γιάννης Αντωνιάδης, 2ο έτος του Τμήματος Φυσικής

Πιστόλι Γυναικών
• Κατερίνα Βέλια, 3ο έτος φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας

Η αθλήτρια Φωτεινή Καραγιάννη, Πιστόλι ΝεανίδωνΤους αθλητές της Σκοπευτικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνόδευσε ο προπονητής και υπεύθυνος Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και Σκοποβολής κ. Αντώνης Τοσουνίδης.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 4/15/2016 10:37:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες