ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Στρατηγοί και Ιεράρχες είσαστε συνένοχοι.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, 
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας". 
Ο ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς Συνέλληνες αποτέλεσε την τελευταία ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο. Μπουχτισμένος από τα χονδροειδή ψέματα όλων των προηγούμενων κομμάτων που κυβέρνησαν την Πατρίδα μας, εμπιστεύθηκε την πρώτη “αριστερή” κυβέρνηση, θεωρώντας ότι αυτοί θα είναι διαφορετικοί.

Βλέπετε, και οι Συριζαίοι ανήγαγαν σε ύψιστη τέχνη το ψέμα.
Ωστόσο, η πορεία αυτής της “αριστερής” κυβέρνησης μας ...
αποκάλυψε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι είναι, όχι μόνο η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών αλλά και η περισσότερο επικίνδυνη.

Διότι πέραν του γεγονότος πως μας αλυσόδεσε σε ένα τρίτο Μνημόνιο, πιο σκληρό από τα δυο προηγούμενα, πέραν του γεγονότος πως με την άστοχη μεταναστευτική της πολιτική μετέτρεψε την Ελλάδα σε μπαρουταποθήκη ψυχών, πέραν του γεγονότος πως θέτει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, καθημερινά αποκαθηλώνει όλες τις διαχρονικές αξίες του ελληνικού Έθνους.

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθρομετανάστες.
Πρόσφυγας λογίζεται εκείνος που εισέρχεται στη χώρα μας από μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.
Από τη στιγμή που μεσολαβεί η είσοδός του σε άλλη χώρα δεν λογίζεται ως πρόσφυγας, αλλά είναι μετανάστης.

Και από τη στιγμή που εισέρχεται στην ελληνική Επικράτεια παράνομα, τότε είναι λαθρομετανάστης.
Ούτε παράνομος, ούτε παράτυπος όπως άστοχα διακηρύσσουν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης.
Έτσι, όλες αυτές οι Μουσουλμανικές ροές, από τη στιγμή που μας έρχονται από την Τουρκία, παύουν να είναι πρόσφυγες.
Τόσο μα τόσο απλά.

Όσο απλό, απλούστατο είναι να καταλάβει κάποιος μέσος νους, ότι υπάρχει ευρύτερο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος από τη ΝΤΠ που κυβερνά Αμερική και Ευρώπη.
Για τον λόγο αυτόν, έκλεισαν οι Σκοπιανοί τα σύνορα με την Ελλάδα, εγκλωβίζοντας χιλιάδες ψυχές στα βόρεια σύνορά μας, μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Δεν είναι ορατό ακόμη αυτή τη στιγμή, αλλά σύντομα θα φανεί ξεκάθαρα πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα είναι οι ασθένειες που θα χτυπήσουν την ελληνική Κοινωνία. Έχετε διαρωτηθεί – εκτός όλων των άλλων - που ακριβώς αφοδεύουν όλοι αυτοί; Και τι κίνδυνοι δημιουργούνται;

Συμμέτοχος και συνένοχος ο Αρχιεπίσκοπος.
Έγραψα επανειλημμένως ότι ήταν ασεβής, ύποπτη και δουλοπρεπής η στάση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, όταν προσήλθε στην επίσκεψή του το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου 2016, στον Πειραιά προκειμένου να επισκεφθεί τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν κάνει “κατάληψη” στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, για να διανείμει μερίδες φαγητού, χωρίς να φοράει το Σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό.
 Αυτόν που θα τον ξεχώριζε και θα αναδείκνυε το Υψηλό Αξίωμά του.

Ωστόσο, η ενοχή του πιστοποιείται και από όσα ακολούθησαν.
Αντί να σιωπήσει γιατί πρόσβαλε τα Ιερά και τα Όσια του Ορθόδοξου Έλληνα, εκείνος μίλησε για “…ειδήσεις επικίνδυνες και νοσηρές φαντασιώσεις και εικασίες αρρωστημένων και σκοτεινών εγκεφάλων…”. 

Ενώ η εξήγησή του για τον Σταυρό που έβγαλε η Αρχιεπισκοπή, πιστεύω δεν πείθει κανέναν: “Ο Αρχιεπίσκοπος βαθύτατα πιστεύει ότι η παρουσία του με το απλό ράσο του Ορθόδοξου κληρικού αρκεί για να δώσει ξεκάθαρη μαρτυρία Χριστού και Εκκλησίας”. 

Όχι Σεβασμιότατε!
Την απάντηση σας την δίνει καθημερινώς ο Ισαπόστολος της Θρησκείας μας, Κοσμάς ο Αιτωλός, που παρ΄ ότι σε χαλεπούς καιρούς για το Έθνος μας και την Πίστη μας, είχε να αντιμετωπίσει ομογάλακτους των σημερινών “κατακτητών” της Πατρίδος μας, εν τούτοις δεν κιότεψε στα χατζάρια που επικρέμονταν της κεφαλής του και κουβαλούσε παντού το Σταυρό του Μαρτυρίου του Θεανθρώπου μας…

Στρατηγοί μιας άλλης χώρας οι Έλληνες Στρατηγοί.
Όμως, λίγες μέρες μετά, στην παρέλαση της Εθνικής μας Εορτής για την Επανάσταση του 1821, ζήσαμε να δούμε και τους Στρατηγούς μας με τις στολές τους χωρίς να φέρουν στο αριστερό μπράτσο τους την Τιμημένη και Αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία.

Επικίνδυνα σημεία των καιρών!
Αρχιεπίσκοπος χωρίς το Σταυρό, σύμβολο της Πίστεώς μας και Στρατηγοί, χωρίς τη Γαλανόλευκη στις στολές τους.
Όνειδος, Ντροπή, Ξεφτίλα!

Μας κλέβουν την Πατρίδα μας.
Γι΄ αυτό, ρωτάμε την Ιστορία που τα ‘δε όλα μέσα στους αιώνες.
Αυτή που πολλές φορές σου χάιδευε, Έλληνα, το πονεμένο μέτωπο ανταλλάσοντας τον πόνο σου με ρυτίδες.

Ποιος έπραξε το σωστό;
Εσύ, που δεν γεύτηκες τις χαρές της νιότης σου για να ανδρωθεί η Ελλάδα και τα εγγόνια σου ή αυτοί που ακολουθούν το δικό τους story. Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα αντιδρά, όταν οι Αλβανοί δημιουργούν θέμα Τσαμουριάς στη Θεσπρωτία;

Θα μπορούσες να φανταστείς πως Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα αντιδρούσε, όταν αμφισβητείται η κυριαρχία μας στα νησιά μας και το Αιγαίο μας;

Όταν οι ξυπόλητοι Σκοπιανοί μας παίρνουν το όνομα της Μακεδονίας μας και τα Εθνικά μας Σύμβολα με την συμμετοχή αυτού του Πρωθυπουργού;

Όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν την Θράκη μας και το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, προετοιμάζει ανενόχλητο το έδαφος για την προσάρτησή της στην Τουρκία;

Όταν προετοιμάζεται το νέο σχέδιο Ανάν 2 στην Μεγαλόνησο;

Με τον σημερινό λοιπόν, Πρωθυπουργό, άντε παιδιά κουράγιο. Λίγο δεβαριεδισμό, λίγο ακόμα παχυδερμισμό και θα φέρουμε πάλι τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897. Όταν αποκαθηλώνονται Σταυρός και Σημαία;

Ξύπνα Έλληνα, σάλπισε εγερτήριο.
Εσύ Έλληνα του 1904, του ΄12-΄13, του ΄19-΄22, του ΄40-΄41, του ΄74, ξύπνα και σήκω.
Αρκετά ξαπόστασες στο μνήμα σου.
Σήκω γιατί αν αρνηθείς αυτό το νέο προσκλητήριο κάποιοι απόγονοί σου είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμη και το μνήμα σου.
Για την Ελλάδα που εσύ στερήθηκες νιάτα και ομορφιά, πολεμώντας με το καριοφίλι στο χέρι και την εικόνα του Χριστού στο στήθος.

Ξύπνα αγόρι μου, φόρεσε τα καλά σου, η Ελλάδα σε περιμένει.
Εσένα και τη γενιά σου να σώσεις τη φαμίλια σου.
Λίγο ακόμη παλικάρι μου γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να πεθάνει.
Το ‘λεγες στα βουνά, στην στρατώνα, στις μάχες.
 Όλοι μαζί Λεβέντες μου.

Αφύπνισε και συμπαρέσυρε τους σημερινούς Έλληνες και κυρίως τους νέους με το φρόνημά σου και την αγωνιστικότητά σου, σε πανεθνικό ξεσηκωμό.
Μαζί με σένα, όλοι οι Έλληνες, όλοι μια φωνή, μια καρδιά.
Τώρα ξανά, σαν πρώτα.

Ενημέρωσε τους επιλήσμονες πολιτικούς.
Στείλε το μήνυμά σου, σε εκείνους τους επιλήσμονες πολιτικούς – βο(υ)λευτές που καθημερινά με τις αποφάσεις τους τοποθετούν την ταφόπλακα των ονείρων σου, της επιβίωσης της οικογένειάς σου, της ακεραιότητας της πατρίδος σου και το ξεθεμελίωμα της Πίστης σου.

Εδώ και τώρα βροντοφώναξέ τους πως δεν θα ξεχάσεις τα ονόματα όσων ψήφισαν τα προδοτικά Μνημόνια και θύμισέ τους πως έχει ο καιρός γυρίσματα και πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται και εκδικείται.
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/02/2016 03:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Στρατηγοί και Ιεράρχες είσαστε συνένοχοι."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες