ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Το τζαμί(!) της Ειδομένης, οι καλύβες και οι ...αλληλέγγυοι νέας σοδειάς.

Oδοιπορικό του Greece Salonika στην Ειδομένη.
Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μπορεί πολλοί κυβερνητικοί παράγοντες να ονειρεύονται πως η Ειδομένη θα ..αδειάσει ως δια μαγείας σε "μερικές μέρες", η αλήθεια όμως είναι πως στον καταυλισμό κανείς δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει ενώ η ...
παντελής ανυπαρξία του κράτους (πέρα από μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες όμως περιορίζονται στο χώρο της σιδηροδρομικής γραμμής) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε φαινόμενα αναρχίας τα οποία σε συνδυασμό με την απόγνωση και την οργή δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν με άγνωστες συνέπειες..

Οι περισσότεροι κάτοικοι του καταυλισμού μετρούν πλέον περισσότερες από 30 ημέρες παρουσίας στην περιοχή και οι γνωστές σκηνές έχουν αρχίσει να αντικαθίστανται από πιο ημιμόνιμες κατασκευές όπως ξύλινες καλύβες,παραπήγματα,μεταλλικές προεκτάσεις κλπ ενώ το αυτοσχέδιο "τζαμί" που στήθηκε σε μια σκηνή μερικά μέτρα από...τη σιδηροδρομική γραμμή χρησιμοποιείται πλέον καθημερινά από εκατοντάδες πιστούς μουσουλμάνους.

Την ίδια ώρα κάποιες άλλες σκηνές χρησιμοποιούνται ως παντοπωλεία ενώ υπάρχουν πολλές αναφορές για διακίνηση ναρκωτικών,πορνεία κλπ παραβατικές συμπεριφορές στην περιοχή κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης όπου έχουν κατασκηνώσει κυρίως Πακιστανοί,Αφγανοί,Μαροκινοί και λοιποί Αφρικανοί μετανάστες.

Το "Τζαμί" του καταυλισμού στην Ειδομένη.Αλληλέγγυοι..
Από χθες έκανε την εμφάνιση της μια νέα ομάδα "αλληλέγγυων" που ήρθε να προστεθεί στους υπολοίπους που έχουν καταφθάσει εδώ και εβδομάδες στην περιοχή απ΄όλη την Ευρώπη μη δίνοντας κυριολεκτικά λογαριασμό σε κανέναν!

Πρόκειται για μια ομάδα μερικών δεκάδων μαυροφορεμένων Γερμανών αναρχικών οι οποίοι περιφέρονται στο χώρο του καταυλισμού μιλώντας με μετανάστες,φωτογραφίζοντας και καταγράφοντας τα πάντα ...χωρίς φυσικά κανείς να τους ελέγχει.

 Greece Salonika


Σημερινό (7/4) οδοιπορικό του Greece Salonika στον καταυλισμό:

Η διαρροή ενός αρδευτικού σωλήνα έχει μετατραπεί σε αυτοσχέδιο κανάλι δίπλα στις σκηνές.Με το βρώμικο νερό πλένονται σκεύη μαγειρικής,ρούχα ακόμη και τρόφιμα!


Οι πρώτες ...αυλές


Το "τζαμί"


Ένα από τα "μπακάλικα" της Ειδομένης


Οι σκηνές μετατρέπονται σιγά-σιγά σε καλύβες..


Μουσουλμάνος πιστός προσεύχεται στο "τζαμί"


Η τέντα- (μοναδικό)εμπόδιο στην σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας -Ευρώπης


Το αυτοσχέδιο τζαμί..


Αλληλέγγυοι...Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2016 09:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το τζαμί(!) της Ειδομένης, οι καλύβες και οι ...αλληλέγγυοι νέας σοδειάς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες