ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Ενωθείτε με τον Ελληνικό Λαό, για να σώσουμε το Έθνος των Ελλήνων από τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και από τους πράκτορες και προδότες πολιτικούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), του Διεθνούς Σιωνισμού, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του βαρώνου Ρότσιλντ.

Η Βουλή των Ελλήνων γέμισε Φαρισαίους Σιωνιστές Βο(υ)λευτές, μαριονέτες και...
δούλοι του Ρότσιλντ.
Δεν τους ψηφίζουμε εμείς, αλλά ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω της εταιρίας Η/Υ του ΥΠ.ΕΣ.

Ο Τσίπρας απεδείχθη ΚΟΤΑ στο κοτέτσι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας σαν αφελής πανηγυρίζει για τον «Αυτόματο Κόφτη».
Με τον Αυτόματο Κόφτη, κάθε χρόνο θα έχουμε μείωση μισθών και συντάξεων, με Προεδρικό Διάταγμα.
Ο Δημοσιονομικός κόφτης εφαρμόζεται αυτόματα σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018.

Για ένα Λαό είναι το μεγαλύτερο δράμα να έχει Πρόεδρο & Πρωθυπουργό αφελή.
Οι Ιουδαίοι & Φαρισαίοι επιτελείς της Ε.Ε. τους δουλεύουν άγρια.
Και οι δύο εμφανίζονται ευτυχισμένοι που πέτυχαν τον «Αυτόματο Κόφτη», φτάνει να πηγαίνουν τα λεφτά στη τσέπη των Ιουδαίων δανειστών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι επιτελείς της Ε.Ε. βρήκαν εδώ πολιτικούς αφελείς, και τους δουλεύουν.

Όλα τα δεινά που υποφέρουμε σήμερα, προέρχονται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και κουστωδία, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Ουκρανία και Συρία, γιαυτό έφεραν εδώ το νέο Αμερικανό-Σιωνιστή Πρέσβη.

Ο νέος ΑμερικανοΣιωνιστής Πρέσβης, δεν είναι ΜΟΝΟΝ πρέσβης των ΗΠΑ, αλλά και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Επικυρίαρχου δυνάστη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ότι διατάσουν οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές, σαν υπηρέτες οι πολιτικοί μας τα εκτελούν.

Στην Αργεντινή οι προδότες πολιτικοί φύγανε με τα ελικόπτερα από την ταράτσα της εκεί Βουλής.
Στην Ελλάδα οι προδότες πολιτικοί έχουν κάτσει στο σβέρκο μας, και ουδείς τολμάει να αποτινάξει τον ζυγόν.

Ο Στρατός δεν τολμάει διότι φοβάται το ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τους κουκουλοφόρους του ΣΟΡΟΣ, προστατεύει τους πολιτικούς από τον αγανακτησμένο Λαό, για να φορο-εισπράττει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος με τη Δημοκρατία, και τον Σοσιαλισμό, τα βολεύει μια χαρά.

Η ΕΛ.ΑΣ. ή θα είναι με τον Ελληνικό Λαό, ή με τον Παγκόσμιο Δικτάτορα Λόρδο-Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Αφού φοβάστε το ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφήστε το Λαό να τους ανατρέψει, να σωθούμε!

Στο δημοψήφισμα το ΟΧΙ του Λαού, έγινε ΝΑΙ.
Οι πολιτικοί εκλέγονται στην επιθυμία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ= Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία. Το ΟΧΙ του Λαού στο δημοψήφισμα ανεφέρετο στα δάνεια, στη λιτότητα, στα Μνημόνια, στους λαθρομετανάστες, στη χρεοκοπία.

Με την αδράνεια των Ενόπλων Δυνάμεων, και της ΕΛ.ΑΣ. οι προδότες Σιωνιστές πολιτικοί παραβιάζουν το Σύνταγμα των Ελλήνων άρθρον 120. Όλοι αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί είναι φορο-εισπράκτορες του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δουλεύουν με νομοθετικό έργο για τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τους πληρώνουμε εμείς ο φουκαράς Ελληνικός Λαός.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις να συμβουλεύσουν τις Αστυνομικές Δυνάμεις, να μην ψεκάζουν με χημικά τον Ελληνικό Λαό, για να μπορέσει ο Λαός να ανατρέψει τους προδότες δυνάστες πολιτικούς, υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αλήθεια τι απέγινε το κίνημα των αγανακτησμένων;
Το διέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. με τα χημικά, και οι κουκουλοφόροι του ΣΟΡΟΣ με τις βόμβες Μολότωφ.
Οι Αστυνομικές Δυνάμεις- εν αγνοία τους- (όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται)- δουλεύουν για τον παγκόσμιο Δικτάτορα το Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Οι Αστυνομικές Δυνάμεις, σε πλήρη σύμπνοια και συνεργασία με τον Ελληνικό Λαό, να αφήσουν το Λαό να «μπουκάρει» στη Βουλή των Ελλήνων, να συλλάβει τους προδότες πολιτικούς.
Μόνον έτσι θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση!

Η ΕΛ.ΑΣ. χτυπά και ψεκάζει με χημικά τον Ελληνικό Λαό, οι κουκουλοφόροι με Μολότωφ, και η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία με χημικούς αεροψεκασμούς στους αιθέρες!

Οι εφιάλτες πολιτικοί με χρεοκοπία, και λαθρομετανάστες!
Ε τι να σου κάνει αυτός ο πτωχευμένος Λαός;

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ όμως δεν νοιάζεται για κανένα, τη δουλειά του κάνει.
Και η δουλειά του είναι η Παγκόσμια Κυριαρχία!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει ΑΕΝΝΑΟ ΧΡΕΟΣ για τον Ελληνικό Λαό, για να εισπράττει τοκοχρεολύσια!
Οι προδότες πολιτικοί έφεραν τη χρεοκοπία, τα δάνεια, τα Μνημόνια, τη διάσωση των Τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και τη κηδεία με τα Μνημόσυνα του Ελληνικού Λαού!

Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Το ΝΑΤΟ εξυπηρετεί τους Τούρκους στο Αιγαίο!

Βλέπετε την Ελλάδα-Πατρίδα να καταστρέφεται, και εσείς οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αδρανείτε!
Πότε θα κινηθείτε;
Όταν δείτε την Ακρόπολη των Αθηνών να ανατινάσετε από τους Τζιχαντιστές, κατά διαταγήν των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων;
Όταν δείτε την Αμφίπολη να δυναμιτίζεται από τους Τζιχαντιστές, κατά διαταγήν των Σιωνιστών Επικυρίαρχων;

Τότε θα είναι αργά!
Η Ελλάδα θα έχει γίνει στάχτη!

Οι Τούρκοι και Σκοπιανοί βλέποντες την προδοσία των εδώ πολιτικών, κινούνται απειλητικά κατά της Ελλάδος, για να αρπάξουν Ελληνική Κυριαρχία, εδάφη και θάλασσες.

Η επικείμενη επίσκεψη ΠΟΥΤΙΝ στην Ελλάδα τάραξε τα νερά στην «Ευρωπαϊκή Ένωση» των Ιουδαίων Σιωνιστών, και δέχτηκαν να «μπεί στο τραπέζι» το θέμα του χρέους.
Επομένως το Γεωπολιτικό παιχνίδι χρειάζεται.

Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά, είναι καταδικασμένοι να χάσουν την Πατρίδα, και να ζούν σαν δούλοι των Κοσμοκρατόρων!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/13/2016 06:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες