ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαΐου 2016
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Νέα επιτυχία για την Ειδική Ομάδα Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ Τρύφωνας Τιπούρτης. 
Οι επιτυχίες η μία πίσω από την άλλη,  για την Ειδική Ομάδα Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, εφόσον έπειτα από μεθοδική εργασία αλλά και λόγω της άρτιας κατάρτισης και του ζήλου των μελών της, συνεχώς είναι δίπλα στον πολίτη των Ιωαννίνων φροντίζοντας να παραμείνει ισχυρό το αίσθημα ασφάλειάς του.

Έτσι,  έπειτα απο την σύλληψη Αλβανού κακοποιού, καταζητούμενου, καταδικασμένου...
με 8 έτη  ποινής για όπλα και ναρκωτικά, σήμερα, μόλις πριν από μία ώρα,  διελεύκαναν και προχώρησαν στη σύλληψη 2 Ρομά που είχαν εισβάλλει σε οικία, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν εντός.
Οι δύο ληστές είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, χρυσαφικά και χρήματα από τους ανυποψίαστους συμπολίτες μας.

Με μεθοδικότητα οι άντρες της Ειδικής Ομάδας, προχώρησαν στον εντοπισμό και σύλληψη των Ρομά όπου και βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Φυσικά δεν μιλάμε για απλούς διαρρήκτες, αλλά για αδίστακτους και  επικίνδυνους κακοποιούς  αφού εισέβαλλαν σε σπίτι την ώρα  που οι ιδιοκτήτες ήταν εντός, και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως μπορεί να καταλήξει ένα τέτοιο περιστατικό αν κάποιος από τους ιδιοκτήτες ξυπνήσει και αντιλειφθεί τους διαρρήκτες.


Η διαδικασία της δικογραφίας δεν έχει τελειώσει ακόμη έτσι ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τις κατηγορίες που κατηγορούνται οι δύο Ρομά, αλλά θα υπάρξει επίσημο αντίστοιχο δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε τα συγαρητήριά μας στην συγκεκριμένη Ειδική Ομάδα, αλλά και σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, εφόσον αφενός λειτουργούν υπέρ της ασφάλειας του πολίτη και αφετέρου αποθαρρύνουν επίδοξους παρανόμους να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 5/09/2016 08:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Νέα επιτυχία για την Ειδική Ομάδα Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες