ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαΐου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Επιστημονική εκδήλωση: " Εντατικοποίηση της ρύθμισης στο σακχαρώδη διαβήτη."

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το Δ.Σ. της Ελληνικής   Διαβητολογικής   Εταιρείας   (Ε.Δ.Ε.) και η Ομάδα Εργασίας της Ε.Δ.Ε. «Εντατική Ινσουλινοθεραπεία – Προηγμένη Τεχνολογία» διοργανώνουν στα Ιωάννινα – Ξενοδοχείο Grand Serai, Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο «Εντατικοποίηση της ρύθμισης στο Σακχαρώδη Διαβήτη: επιλογές και προβληματισμοί» από 20 - 21 Μαΐου 2016.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ...
ευαισθητοποίηση ιατρών, νοσηλευτών και διαιτολόγων σε θέματα που αφορούν την εντατικοποίηση της θεραπείας του τύπου 1 και τύπου 2 σακχαρώδη διαβήτη καθώς και η ενημέρωσή τους στον τομέα τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια όπου με την εφαρμογή της στο πεδίο του Σακχαρώδη Διαβήτη έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην εντατικοποίηση της αντιμετώπισης του διαβητικού ασθενούς.

Καθώς είναι πλέον σαφές ότι η αποφυγή των χρόνιων επιπλοκών του Σακχαρώδη Διαβήτη (μικρο- αλλά και μαρκο-αγγειοπάθεια) εξασφαλίζεται μόνο με την άριστη ρύθμιση της υπργλυκαιμίας. Στην επίτευξη αυτόυ του στόχου έχει συμβάλει αποφασιστικά η κυκλοφορία πολλώ πρωτοπόρων φαρμάκων, οι συνδυασμοί των οποίων μπορούν πλέον να προσφέρουν ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις θεραπευτικές μας επιλογές.

Έτσι, όσον αφορά το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, η κυκλοφορία καινούργιων βασικών ινσουλινών έχει δευκολύνει τις θεραπευτικές μας δυνατότητες, ενώ στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 οι σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες προτείνουν την προσθήκη βασικής ινσουλίνης ως επιλογή σε πολύ πρώιμα στάδια της αντιδιαβητικής αγωγής για την αποτελεσματική επίτευξη των στόχων της γλυκαιμικής ρύθμισης. Σ΄ αυτόν τον τύπου του σακχαρώδη διαβήτη, πρωτοπόρες κατηγορίες ενέσιμων αλλά και από του στόματος αντιδιαβητικών έχουν πλαισιώσει δυναμικά τη βασική ινσουλίνη με άριστα αποτελέσματα.

Οι εγγραφές είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/20/2016 05:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστημονική εκδήλωση: " Εντατικοποίηση της ρύθμισης στο σακχαρώδη διαβήτη.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες