ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Πρωτοβουλία Απελευθέρωσης: " Να πάψουμε να είμαστε δούλοι! "

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες και τους πατριώτες.

Μας εκβιάζουν.
Μας επιβάλλουν την πολιτική τους.
Μας επιβάλλουν μέτρα απάνθρωπα.
Πολλοί από μας ήδη δεν άντεξαν και ...
αυτοκτόνησαν ή καταστράφηκαν οικονομικά και κοινωνικά.
Άλλοι καταστρέφονται κάθε μέρα.
Όλο και πιο πολύ, όλο και πιο πολλοί.

Ποιός πιστεύει ότι θα γλιτώσει;
Ποια ομάδα θα εξαιρεθεί;
Οι δικηγόροι;
Οι μηχανικοί;
Οι φαρμακοποιοί;
Ή οι υπάλληλοι (του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα);

Αυτή η καταστροφή δεν έχει τέλος, 
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΗ.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε.
Επιτέλους ας συζητήσουμε.
Ανοιχτά και δημόσια.

Ας κάνουμε μια αρχή στις 15 Μάη, ημέρα παγκόσμιων κινητοποιήσεων, με μια γενική συνέλευση στην κεντρική πλατεία, όλων των κατοίκων, όλων των εργαζομένων, όλων των πολιτικών χώρων που βλέπουν το αδιέξοδο και την καταστροφή.

Εμείς που νοιώθουμε στην πλάτη μας και την ψυχή μας τις συνέπειες των πολιτικών "σωτηρίας" που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα, είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και έχουμε κάθε δικαίωμα ν απαιτήσουμε και να επιβάλλουμε μια άλλη πολιτική, μια διέξοδο απ την παγίδα των εκβιαστών, τοκογλύφων και απατεώνων που μας έχουν υποδουλώσει.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε.
Μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Να βρούμε μια λύση.
Μόνο όποιος δεν παλεύει είναι καταδικασμένος.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα σε όλους και θα επαναλαμβάνεται μέχρι να βρούμε τις λύσεις ή μέχρι ότου η φωνή μας δεν θ ακούγεται πια...

Πρωτοβουλία Απελευθέρωσης.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/14/2016 03:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πρωτοβουλία Απελευθέρωσης: " Να πάψουμε να είμαστε δούλοι! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες