ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Τσίπρας: Ένας σύγχρονος …Λουδοβίκος.

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Μερικές φορές, πρέπει να αναφερόμαστε και στα αστεία πράγματα της «κατάστασης» γιατί πολύ συχνά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά του επιπέδου, της νοημοσύνης, των ικανοτήτων και της γενικής συμπεριφοράς των –ας πούμε- «κυβερνώντων» και των ελεγχόμενων απ΄ αυτούς, είτε αυτά είναι σοβαρά, είτε είναι εντελώς δευτερεύοντα. Αλλά πολύ ενδεικτικά.

Έχω ξαναγράψει για την απίστευτη αυτή γελοιότητα της αναστάτωσης σε 3-4 μεγάλες γειτονιές της...
Αθήνας για να περάσει το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού και της συνοδείας του το πρωί, όταν φεύγει από το σπίτι του για να πάρει στη δουλειά του. Φυσικά, ουδείς ευαισθητοποιήθηκε να ρωτήσει καν τι εννοούσα όταν χλεύαζα τους υπεύθυνους για το τι επιπτώσεις δημιουργούνται στα μισά Πατήσια και τη μισή Κυψέλη κατά τη διάρκεια του καθημερινού αποκλεισμού ,μεγάλων και σημαντικών συγκοινωνιακών αρτηριών, από τη Λεωφόρο Γαλατσίου ως τον προορισμό του.
Όπου κι αν είναι αυτός.

Επιπτώσεις που – εκτός των άλλων- επιφέρουν χιλιάδες «μούντζες» στην αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού.
 Φυσικά ουδέποτε έριξα προσωπική ευθύνη στον Τσίπρα για το πώς φτιάχνεται το δρομολόγιό του.
Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έμαθε τι γέλιο, τι τσαντήλα, τι βρισίδι και τι μούντζα πέφτει ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ για την επιπολαιότητα χειρισμού μιας απλώς μετακίνησης;

Σήμερα το πρωί, Πέμπτη, 12 Μαίου, ο Τσίπρας μάλλον άργησε να ξυπνήσει.
Μπορεί να είχε «κοιλιακό άλγος» ο άνθρωπος.
Μπορεί να κόπηκε στο ξύρισμα ή να ήταν λερωμένο ή ασιδέρωτο το πουκάμισό του.
Μπορεί να χύθηκε ο καφές ή να καψαλίστηκαν τα κρουασάν.

Αλλά ενώ οι «τροχαίοι» είχαν κάνει – όπως ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ- άνω-κάτω την κυκλοφορία στην περιοχή της Πλατείας Κολιάτσου, της Πλατείας Αμερικής, στο καίριο σταυροδρόμι Αγίου Μελετίου και Πατησίων, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας , στην Πλατεία Βικτωρίας με άνδρες και γυναίκες που σφύριζαν με τις σφυρίχτρες τους όλοι μαζί ανοίγοντας και κλείνοντας τα ρεύματα από τις 9 το πρωί, εκτρέποντας την κυκλοφορία άγνωστον για ποιο λόγο και δημιουργώντας «πολεμικό κλίμα», ο Τσίπρας πέρασε στις 10! Επί μια ώρα οι πολίτες έτρεχαν σαν τρελοί για να προλάβουν να περάσουν το δρόμο.

Μανάδες με καρότσια, ηλικιωμένοι με μπαστούνια, κινητικά ανάπηροι ή τραυματίες με πατερίτσες συνωστίζονταν στα «φανάρια» και από τα σφυρίγματα τους έπιανε πονοκέφαλος.

Τα μαγαζιά άδειαζαν από πελάτες που έτρεχαν όπου φύγει- φύγει, εργαζόμενοι έβγαιναν από τα μαγαζιά και χωνόντουσαν σε εισόδους πολυκατοικιών για να γλυτώσουν το θόρυβο και το σαματά, μοτοσυκλετιστές ανέβαιναν στα πεζοδρόμια για να περάσουν και να φύγουν και «ζητάδες», μέσ’ τη μέση του δρόμου, το…. κουβέντιαζαν το θέμα.

Ο Λουδοβίκος ο 14ος πέρασε με τη συνοδεία του με αναμμένα φώτα στις 10.02 και πήγε στο καλό.
Και όλα επανήλθαν στο κανονικό.

Ύστερα από μιας ώρας και δέκα λεπτών άχρηστη κινητοποίηση , ο κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του.

Και ο «Ηγεμών» είχε αφεθεί ελεύθερος και απερίσπαστος να πάει στη δουλειά του και να συνεχίσει να μας… σώζει.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/13/2016 07:12:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Τσίπρας: Ένας σύγχρονος …Λουδοβίκος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες