ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Νίκος Ανδρουλάκης: " Αλληλέγγυοι προς τον ηγέτη του φιλοκουρδικού κόμματος δήλωσαν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές."

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετείχε ο ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος του HDP κ. Σελαχατίν Ντεμιρτάς για να συζητήσει με τους Ευρωβουλευτές την άρση ασυλίας των Βουλευτών του κόμματός του και τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Ο κ. Ντεμιρτάς στην εισαγωγική του ομιλία τόνισε πως...
η Τουρκία βαδίζει στην οικοδόμηση ενός μονοκομματικού κράτους υπό την κυριαρχία του κ. Ερντογάν. Όπως υπογράμμισε «το Σύνταγμα βρίσκεται ουσιαστικά σε αναστολή καθώς καθημερινά πολίτες διώκονται για εγκλήματα που έχουν να κάνουν με την ελευθερία της σκέψης και σε πολλές πόλεις της Νοτιοανατολικής Τουρκίας υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας τους τελευταίους 6 μήνες»

Παράλληλα, επισήμανε πως «στόχος του ίδιου και του κόμματός του είναι η ειρήνευση με τους Κούρδους και επαναφορά του Κράτους Δικαίου». Για το λόγο αυτό, δεν θα φύγει από την Τουρκία αλλά θα μείνει για να παλέψει ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ντεμιρτάς διώκεται για 93 αδικήματα όπως η χρήση της Κουρδικής γλώσσας κατά τη διάρκεια δημόσιων ομιλιών, ή η προσβολή του προσώπου του κ. Ερντογάν και κινδυνεύει συνολικά με 465 χρόνια φυλάκισης.

Ο ευρωβουλευτής κ. Ν. Ανδρουλάκης, αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του και τη στήριξή σε κάθε προσπάθεια για ειρηνική επίλυσης του Κουρδικού ζητήματος ζήτησε να μάθει ποια είναι η άποψή του για την προσφυγική κρίση και την κρίση στην Συρία.

Απαντώντας ο κ. Ντεμιρτάς τόνισε πως είναι απαραίτητη η ειρήνευση στην περιοχή και κατέκρινε την Τουρκία για τη βοήθεια που παρέχει ακόμα και τώρα σε οργανώσεις όπως η Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος. Σημείωσε επίσης την ανάγκη στήριξης των Κούρδων μαχητών στη Συρία οι οποίοι αποτελούν μία αξιόπιστη δύναμη που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος. Τέλος εξέφρασε την πίστη του στην Ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας καθώς όπως δήλωσε οι διαπραγματεύσεις αποτελούν μοχλό πίεσης για τον εκδημοκρατισμό της χώρας του. Όσον αφορά το προσφυγικό θεωρεί ότι η εμπόλεμη κατάσταση στην Νοτιοανατολική Τουρκία δημιουργεί χιλιάδες εσωτερικούς πρόσφυγες.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/15/2016 08:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νίκος Ανδρουλάκης: " Αλληλέγγυοι προς τον ηγέτη του φιλοκουρδικού κόμματος δήλωσαν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες