ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι ψηφίσατε το 2015;

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Ο συνάδελφος Γιάννης Σιδέρης, γράφοντας περί όσων « καταπάτησαν - καθ’ ομολογία τους - το Σύνταγμα» και ταυτόχρονα ρωτώντας … ρητορικά « και παραμένουν στα έδρανα;» με ξεμπλοκάρισε στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό και την ψυχή πολλών εκλεγμένων με τη Σημαία Ευκαιρίας του Σύριζα το 2015, οι οποίοι δεν αποχώρησαν αλλά παραμένουν στη θέση τους επιδιώκοντας «ένας Θεός μόνον ξέρει» τι ακριβώς.

Και ο Κώστας Λαπαβίτσας λ.χ. και ο...
Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Λεουτσάκος και ο Ήσυχος αγκαλιάστηκαν με την Σημαία Ευκαιρίας που τους πρόσφερε ο Τσίπρας ευελπιστώντας – και σωστά- ότι θα τσιμπήσει αριστερά «ψηφαλάκια» αλλά κάποια στιγμή διαφώνησαν.
Αποχώρησαν, έφτιαξαν τη Λαική Ενότητα αλλά στις επόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου έμειναν εκτός Βουλής.
Ωστόσο οι 155.000 ψήφοι που πήραν, απέδειξαν ότι ορθώς τους είχε «στεγάσει» ο Τσίπρας στον Σύριζα αν και δεν ήταν Σύριζα οι άνθρωποι.

Για την κυρία Κατριβάνου δεν ξέρω γιατί μάλλον είναι Σύριζα, ωστόσο με αρκετά «διαταραγμένη» στο κεφάλι της την έννοια του «Συριζαίου» αφού καταψήφισε, διαφώνησε, αποχώρησε και τελικά , κατόπιν «ωρίμου σκέψεως», υπέβαλε και την παραίτησή της για να μη στερηθεί το κόμμα της, της ψήφου της.

Διαβάστε λίγο τι γράφει ο Γιάννης Σιδέρης:
« Η κα Άννα Βαγενά, από… γνήσια απόγονος του Κολοκοτρώνη προεκλογικά, μετεβλήθη ξάφνου σε στωικό Δαλάι Λάμα.
Δεν την τρομάζουν τα 99 χρόνια παράδοσης της περιουσίας του ελληνικού κράτους στους δανειστές, μέσω του Υπερταμείου, αφού «Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό την τουρκική σκλαβιά 400 χρόνια και άντεξε.

Ο κ. Κυρίτσης, μέλος εκ νέου του Κοινοβουλίου, ανακάλυψε τον ταξικό εχθρό στους «Μενουμeευρωπαίους», στους οποίους η κυβέρνηση μετακυλύει τα βάρη, αίροντάς τα από τα λαϊκότερα στρώματα (νέος κοινωνιολογικός όρος ταξικού διαχωρισμού της ελληνικής κοινωνίας, άγνωστος έως τώρα στους κοινωνιολόγους).

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, θεωρεί μεν αντισυνταγματική την αύξηση του ΦΠΑ αλλά για να καλύψει και τον υπουργό Άμυνας, λέει ότι η διάταξη της αύξησης στα νησιά, «κινείται στα όρια της συνταγματικότητας».
Παράλληλα, έδωσε και τη συνήθη υπόσχεση «από τα πρώτες ενέργειες που θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση με τη βελτίωση των οικονομικών όρων, είναι η άρση του μέτρου».Άρα το «αντισυνταγματικό μέτρο» παραμένει.
Το επιβεβαίωσε και το οικονομικό επιτελείο στην συνέντευξη που έδωσε, ενώ και το Μαξίμου παρέπεμπε τους ερωτώντες σε αυτή.
Ο νησιώτης Βουλευτής Καματερός, μη θέλοντας να χάσει την εύνοια των ψηφοφόρων του, προστέθηκε στην παρέα, σιγοντάροντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας περί αντισυνταγματικότητας. Και όλες αυτές οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και απόψεις σε μιάμιση μέρα μόνο .
Η διαπίστωση είναι συνεπώς απλή: Όλοι τους – του Καμένου συμπεριλαμβανομένου- παραδέχονται ότι με την ψήφο τους τσαλαπάτησαν το Σύνταγμα, που έχουν ορκισθεί να διαφυλάττουν.

Πόσοι άλλοι βρίσκονται στην ίδια νοητική και ιδεολογική κατάσταση;
Τι είδους κόμμα είχε φτιάξει ο Τσίπρας;
Παραδέχονται ανοιχτά ότι είμαστε σε καθεστώς κατοχής αλλά ψηφίζουν και ΔΕΝ παραιτούνται.
Και πως διασώζεις την προσωπική σου τιμή και την τιμή της πολιτικής;

 Περιμένοντας το «επόμενο τεστ», οι Έλληνες ας αναλογιστούν τι ψήφισαν λοιπόν.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/06/2016 09:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι ψηφίσατε το 2015;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες