ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Γιορτή ποδοσφαίρου από την ΔΩΔΩΝΗ!

Περήφανος χορηγός των φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ελλάδας και Αυστραλίας και του παιδικού τουρνουά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με 53 χρόνια ιστορίας και παρουσία σε 35 χώρες παγκοσμίως, στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό, θέτοντας στο επίκεντρο το ποδόσφαιρο εντός και ...
εκτός συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ αποτέλεσε περήφανο χορηγό των δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ελλάδος και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Αυστραλίας (Caltex Soccerous), διαθέτοντας ενεργή παρουσία στην εν λόγω αγορά, στην οποία κατέχει το 80% της αγοράς ελληνικής φέτας.

Παράλληλα, για 2η συνεχή χρονιά, η εταιρεία υποστηρίζει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) και το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί 10,11 και 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος «ΔΩΔΩΝΗ-pre-juniors-bambini 2016», 500 μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου από όλες τις τοπικές ακαδημίες θα αγωνιστούν με μόνο όχημα τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, την ευγενή άμιλλα και τη διάθεση για παιχνίδι. Οι νεαροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα, απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο φρέσκο γάλα κακάο ΔΩΔΩΝΗ και παγωτό της επιλογής τους.

Τιμώμενο πρόσωπο των εκδηλώσεων θα είναι ο Γιαννιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου, στον οποίο η ΔΩΔΩΝΗ θα απονείμει τιμητική πλακέτα για τη λαμπρή πορεία και καριέρα του παλαιότερα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ και σήμερα στην Μπολόνια και την εθνική Ελλάδος.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να αποτελούμε ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων, αλλά και της Αυστραλίας, στην οποία διαθέτουμε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της στήριξης δράσεων και εκδηλώσεων που ενισχύουν το συναίσθημα όλων μας για την προάσπιση του υγιούς αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ ήταν και παραμένει η υλοποίηση πρωτοβουλιών που στηρίζουν τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό, προάγοντας αξίες για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ που για ακόμη μια χρονιά είναι δίπλα μας και στηρίζει με την πολύτιμη προσφορά της το έργο μας και τον υγιή αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ως πρεσβευτές του αθλητισμού της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, να έχουμε τη στήριξη εταιρειών όπως η ΔΩΔΩΝΗ, η οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις μας».

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ
Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 53 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.000 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου.
Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες παγκοσμίως, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες
dodoni.eu,
facebook,
instagram.com

Στοιχεία επικοινωνίας:
V+O Communication: κ. Ζαφείρα Ατσίδη, email:za@vando.gr, τηλ. 210 7249000
ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε: Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager, email: vpapoutsakis@dodoni.eu, τηλ. 210 9803230
ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε: Γιάννης Κεϊσογλου, Εκπρόσωπος Τύπου, email: press@dodoni.eu, τηλ. 26510 89700


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/09/2016 08:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Γιορτή ποδοσφαίρου από την ΔΩΔΩΝΗ!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες