ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Εικόνες ντροπής...

Αυτή δυστυχώς είναι η εικόνα του παραλίμνιου πεζόδρομου –ποδηλατόδρομου προς Ανατολή - Κατσικά. Τα βάτα έχουν πνίξει τα παγκάκια (που προφανώς δεν υπάρχουν εκεί για να κάθεσαι), πολλές πλάκες έχουν αποκολληθεί και ... εξαφανιστεί, άλλες υπάρχουν σπασμένες και περικλείουν στάχτες από καμένα ξύλα (!)

Και αφού η Δημοτική Αρχή δεν έχει ούτε λίγη μαρμαρόκολλα να τις "κολλήσει", ούτε και...
στέλνει κάποιον από τους υπαλλήλους της να καθαρίσουν τα βάτα, η κατάσταση είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Τον δρόμο βεβαίως για το πώς πρέπει να είναι αυτοί οι χώροι τον έδειξε ο ιδιώτης-πολίτης που έβαψε και καθάρισε τα παγκάκια που βρίσκονται κοντά στην αυτοσχέδια αλλά εξαιρετικής κατασκευής ράμπα ψαρέματός του.
Αλλά αυτός ... χαλάει την πιάτσα.

Τι κι αν υπάρχει λοιπόν ένα όμορφο φυσικό τοπίο, τι κι αν κατασκευάστηκε ένα δημόσιο έργο για την αναψυχή των πολιτών, αν κάποιος δεν κάνει τα απαραίτητα για να το συντηρήσει, κρατώντας το σε ανεκτά επίπεδα καθημερινού πολιτισμού, δυσφημώντας έτσι την ίδια του την πόλη, μάλλον είναι άξιος της μοίρας του.


Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 


Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και άλλα σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα στη «Λεωφόρο» για το Πανεπιστήμιο. 
Τα άκοφτα χόρτα και τα σκουπίδια... φυσιολογικό φαινόμενο. 

Και τα εγκαταλειμμένα οχήματα... στη θέση τους κι αυτά. 
Το συγκεκριμένο βρίσκεται στο πάρκινγκ από το Γιαννιώτικο Σαλόνι τα τελευταία χρόνια. 
Πιθανώς θα είναι και αόρατο, αφού δεν το βλέπει κανείς αρμόδιος... 

Όσο για το ίδιο το Γιαννιώτικο Σαλόνι, τα πρόβατα θα εκτιμήσουν και φέτος το χορτάρι του... ioannina - skeptomenoi polites


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/09/2016 07:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Εικόνες ντροπής... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες