ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Ελληνισμός και Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Οι Χάζαροι Κοσμοκράτορες λένε, όπως σας φέραμε το Ευρώ, έτσι θα καταστρέψουμε τον Ελληνισμό!  Εμείς σας βάλλαμε στο ευρώ χρησιμοποιώντας Εβραίους πολιτικούς τύπου Σημίτιδες.

Οι Τούρκοι κάνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Τζαμί, και οι κ.κ. Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος πάνε στη Κρήτη για...
«πουρνάρια», αντί να αγωνιστούν στα διεθνή φόρα για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Η Πανορθόδοξος σύνοδος στη Κρήτη, είναι η ίδια η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και Νέα Τάξη Πραγμάτων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι κ.κ. Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος μας έκαναν μαύρη την εορτή της Πεντηκοστής.

Οι Αλβανοί θέτουν θέμα «Τσαμουριάς», και ο Τσίπρας «πέρα βρέχει».
 Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολών των Χαζάρων Κοσμοκρατόρων.
Ο Περιορισμός των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στα δημόσια σχολεία, είναι μέσα στα προγράμματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, διά την εφαρμογήν της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων των ΧΑΖΑΡΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Οι Χαζαρο-Εβραίοι Κοσμοκράτορες της παρέας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μισούν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που ίστανται πολιτισμικά εμπόδια στα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π.

Σε λίγα χρόνια θα δούμε, εκτός από την Ελληνική γλώσσα, να καταστρέφουν την Ακρόπολη των Αθηνών με τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης, και όλους τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς χώρους, χρησιμοποιώντας προς τούτο, τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρό.
Γιαυτό τους φέρνουν εδώ.
Βλέπε Παλμύρα, Αρχαία Βαβυλώνα, κ.λ.π.

Υπενθυμίζω το ρηθέν υπό του Γερμανο-Εβραίου ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, συμβούλου του Παντοκράτωρα Χάζαρο-Εβραίου Λόρδου Βαρώνου και Προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να χτυπήσουμε τους Έλληνες, στη γλώσσα, Πολιτισμό, Ιστορία, ήθη-έθιμα, κ.λ.π.
Για το σκοπό αυτό, για να πλήξουν τη γλώσσα των Ελλήνων, βρήκαν πρόθυμους εκτελεστές του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, τους Σιωνιστές Ιουδαίους επιτελείς και συμβούλους του Υπουργείου Παιδείας, και την όλη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αντιπολίτευση συλλήβδην, δεν θα είχε καμία αντίρρηση!
Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, έκλεισαν τις Τράπεζες, έκοψαν μισθούς & συντάξεις, έκαναν την κλεψιά του αιώνα, στο Χρηματιστήριο, στα ομόλογα, κ.λ.π.

Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη, χρεοκόπησαν την Ελλάδα, με οικονομική απάτη.
Τώρα μας ενημερώνουν ότι επίκειται διαμελισμός της Ελλάδος.
Θέλουν το Αιγαίο, θέλουν την Αγία Σοφία Τζαμί, γιαυτό σπρώχνουν τον Σουλτάνο.
Και έπεται συνέχεια.

Τώρα έχουν σκοπό να πλήξουν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (μέσω της Πανορθοδόξου Συνόδου), βρίσκοντας γιαυτό το σκοπό πρόθυμους, αφελείς & επιπόλαιους, φίλα κείμενους προς τον Σιωνισμό, Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους, & Μητροπολίτες - Ιεράρχες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Τέτοιες εχθρικές ενέργειες από «συμμάχους» & «εταίρους», είναι πρωτοφανείς. Βρήκαμε και εμείς τους Χαζαρο-Εβραίους να κάνουμε «φίλους», «συμμάχους», & «εταίρους». Βάλαμε έχιδνα (Οχιά) στο κόρφο μας, λέει ο Λαός!

Που αλλού θα εύρισκαν πρόθυμους υπαλλήλους προδότες του Ελληνισμού, παρά στο Υπουργείο Παιδείας των ανδρεικέλων συνεργατών, συμβούλων, και σφογγοκωλαρίων της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της ΝΤΠ, και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης;

Όλα αυτά γίνονται για να μείνουν τα παιδιά μας χωρίς τον πολιτισμό των προγόνων τους, έωλα και ευάλωτα στη διάθεση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των βαρβάρων Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.

Συμπέρασμα: Η Γεωπολιτική στάση της Ελλάδος, επιβάλλεται να αλλάξει, ούτως ή άλλως με «συμμάχους» τους Κοσμοκράτορες χαμένοι είμαστε.
Ότι προλάβουμε να σώσουμε από Ελλάδα!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, θα μας τα πάρουν όλα.
Θα μας τα γκρεμίσουν όλα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/08/2016 03:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελληνισμός και Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες