ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

ΕλληνοΡωσική Συμμαχία: " Το κίνημα χαιρετίζει την επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν."

Ο πρόεδρος της ΕλληνοΡωσικής Συμμαχίας, Γαβριήλ Αβραμίδης, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, για την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα δήλωσε τα εξής:

«Το κίνημα ΕλληνοΡωσική Συμμαχία χαιρετίζει την επίσκεψη στη χώρα μας του Προέδρου Πούτιν.
Η έλευση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας σήμερα στην Ελλάδα αποτελεί μια...
σημαντική ευκαιρία, την οποία μπορεί να αξιοποιήσει η χώρα μας, μεγιστοποιώντας και ενισχύοντας τους ιστορικούς δεσμούς των χωρών μας, καθώς και τα κοινά μας συμφέροντα.
Ευχόμαστε το 2016 έτος Ελλάδας Ρωσίας να καταγραφεί ως μια σημαντική αφετηρία γεωπολιτικής στροφής της χώρας μας προς της Ρωσία.

Η αυριανή προσκυνηματική επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό των 1.000 χρόνων του ρωσικού μοναχισμού στο περιβόλι της Παναγίας μας αναδεικνύει τις κοινές αξίες, την κοινή μας ορθόδοξη πίστη και την κοινή μας πνευματική κληρονομιά.

Το κίνημα ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, καλωσορίζει την επίσκεψη στην πατρίδα μας του ηγέτη της ρωσικής υπερδύναμης, Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν και του πατριάρχη Μόσχας και πασών Ρωσιών , Κυρίλλου.
Υποστηρίζουμε την προοπτική της σταθερής γεωπολιτικής μας στροφής προς τη Ρωσία με στρατηγική εταιρική σχέση των χωρών μας.
Η μόνιμη και συνεχής απειλή της «συμμάχου» μας -στο ΝΑΤΟ- Τουρκίας, υποδεικνύει το μονόδρομο συγκρότησης αμυντικής συμμαχίας με τη Ρωσία.
Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος και χώρα διέλευσης των αγωγών ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, με τεράστια οφέλη στην οικονομία μας.


Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα δικά μας τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Με την κατάργηση της βίζας Σένγκεν για τη Ρωσία η πατρίδα μας θα γίνει ο προνομιακός τουριστικός προορισμός πολλών εκατομμυρίων Ρώσων τουριστών, που θα οδηγήσει σε απογείωση την εθνική μας οικονομία.

Το κίνημα ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ καλεί την ελληνική κυβέρνηση να δηλώσει με σαφήνεια την αντίθεσή της προς τις αντιρωσικές κυρώσεις που συνυπέγραψε η χώρα μας με τις χώρες της Ε.Ε. και καλεί τη ρωσική κυβέρνηση να προβεί σε άρση του εμπάργκο για τα προϊόντα της πατρίδας μας.

 Όλοι οι Έλληνες πατριώτες νοιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη Ρωσία, για την στρατιωτική της παρουσία στη Μέση Ανατολή, η οποία υπήρξε καταλυτική για την προστασία των αδελφών μας, ορθοδόξων χριστιανών της Συρίας».

 EΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Τσιμισκή 38 ΤΚ:546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310-240451


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/01/2016 10:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΕλληνοΡωσική Συμμαχία: " Το κίνημα χαιρετίζει την επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες