ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Η "επιστροφή" του Βασιλιά.

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου και Χρήστος Χατζηαναστασίου,
της "Ελλήνων Πολιτείας".
 Η επιστροφή της τέως βασιλικής οικογένειας και η επάνοδος της στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε!

Παρά το γεγονός ότι το παρόν κείμενο μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους μη σκεπτόμενους και επιδερμικούς ως ...
ένα “μύθευμα”, εν τούτοις όλες οι πηγές μας, αλλά και μια σειρά από γεγονότα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, φανερώνουν ότι για το εν λόγω θέμα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.
Μια κινητικότητα που υποκρύπτει μια τρομερή στρατηγική, της οποίας ο χειρισμός έχει ανατεθεί σε απολύτως έμπιστους ανθρώπους του περιβάλλοντος της τέως βασιλικής οικογένειας.

Κερδίζει καθημερινά έδαφος η επιστροφή.
Διαφαίνεται ότι αυτή η υπόθεση, που ήταν πάντα ανοιχτή, άρχισε να αποκτά νέους φίλους και υποστηριχτές λίγο μετά την κρίση στην Ελλάδα, αφού βαδίζουμε αισίως στον έβδομο χρόνο της ύφεσης, με τέσσερα (το τέταρτο είναι ο περίφημος “κόφτης”) Μνημόνια στις πλάτες μας.
Ο λαός απογοητευμένος από όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, που εκχώρησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος του, εξαθλιώνοντας τον ίδιο και την οικογένειά του, στρέφει το ενδιαφέρον του σε εναλλακτικές προοπτικές.

Παρακολουθεί επισταμένως τα “βήματα” της βασιλικής οικογένειας. Παρακολουθεί τα σενάρια επιστροφής του τέως Βασιλέα. Από τη στιγμή που το τεχνοκρατικό επιτελείο του βαδίζει με απόλυτη σιγουριά προς τον τελικό στόχο. Μια σιγουριά που την δυναμώνει ο “κακός χαμός” που γίνεται στα social media. Που παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας, η διασπορά των ειδήσεων που άπτονται θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.

Είναι συνεχείς οι επαφές με Τύπο και Ευαγή Ιδρύματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η τέως βασιλική οικογένεια έχει επαφές, με εκδότες και επιχειρηματίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν είναι επίσης τυχαίο, ότι διεθνή Ιδρύματα με παραρτήματά τους σε ολόκληρο τον κόσμο (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Αφρική, Αυστραλία και Καναδά), είναι πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο. Που απαριθμούν αμέτρητο ελληνικό στοιχείο. Που βλέπουν την Ελλάδα να “αργοπεθαίνει”, αφενός μεν από τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” της και αφ΄ εταίρου δε, από μια κυβέρνηση που βάλλει εναντίον όλων των Εθνικών της αξιών (παιδεία, άμυνα, πολιτισμός κλπ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε συχνή επαφή με την τέως βασιλική οικογένεια και πιέζουν ασφυκτικά, τόσο για το τέλος της πρώτης δημοκρατικά εκλεγμένης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα όσο και για έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές της.
Οι ίδιοι άνθρωποι ήδη έχουν ανοίξει διάλογο και με μια πλειάδα ανθρώπων εντός της Επικράτειας, που είναι ακόμη – ακόμη, ενεργοί στο υπό διάλυση πολιτικό Σύστημα.
Και όλα βαίνουν όπως ακριβώς έχουν οργανωθεί από τους κύκλους επαφών της ίδιας της οικογένειας.
Αυτό το επιτελείο της τέως βασιλικής οικογένειας – σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας - έχει έτοιμο πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας. Συμφωνίας συμβιβασμού με τους ίδιους τους δανειστές, χωρίς να κινδυνεύσει η χώρα μας με έξοδο από την ΕΕ και φυσικά όλα τα στοιχεία των προϋπολογισμών της χώρας για να μπορέσει να εισέλθει στην κανονικότητα.

Όταν τα Συστημικά ΜΜΕ «γλύφουν» τη βασιλική οικογένεια, τότε κάτι συμβαίνει.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός, ότι ο ΔΟΛ, μέσω της εφημερίδος “ΤΟ ΒΗΜΑ” σε έκδοσή του τον Νοέμβριο 2015, είχε ένθετο βιβλίο με αυτοβιογραφία του Κωνσταντίνου, με τον τίτλο:
“Βασιλεύς Κωνσταντίνος”. Όπου “ΤΟ ΒΗΜΑ” ξεπούλησε, θυμίζοντας παλιές καλές του εποχές, γι΄ αυτό την επομένη προλόγιζε: “Μετά τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία του πρώτου τόμου της αυτοβιογραφίας του πρώην Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου και κατόπιν απαίτησης του αναγνωστικού κοινού, η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρά στην επανακυκλοφορία του στα περίπτερα”.
Όπως, δεν είναι τυχαίο ότι την Τρίτη 31 Μαίου 2016, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θυμήθηκε τον Κωνσταντίνο, και του πήραν συνέντευξη οι Αλέξης Παπαχελάς και Σία Κοσιώνη, ξεχνώντας τα “Γκλύξμπουργκ”, τσιτάτα μιας ολόκληρης εποχής.

Η επιστροφή θα γίνει μέσω πολιτικού κόμματος ή διά μέσω δημοψηφίσματος;
Σ΄ αυτή τη συνέντευξη ειπώθηκαν πολλές αλήθειες οι οποίες φανερώνουν και τις κινήσεις που μελλοντικά προφανώς πρόκειται να δημοσιοποιηθούν.
Η πρώτη αλήθεια που βγήκε, είναι ότι δεν αποκλείεται η δημιουργία ενός κομματικού σχηματισμού, του οποίου θα ηγηθεί ο τέως Πρίγκιπας Νικόλαος, από τη στιγμή που διατηρούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας το δικαίωμα του “εκλέγειν και εκλέγεσθαι”, καθώς από πουθενά δεν προκύπτει η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τους.
Από τη στιγμή μάλιστα, που είναι πολύ πιθανή η σύγκρουση που θα ακολουθήσει στον ευρύτερο χώρο της “Δεξιάς” ακόμη και με πιθανή διάλυση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι, έχει ήδη εκπονηθεί σχέδιο από τους “πεφωτισμένους” της οικογένειας. Με τη δημιουργία ενός συμπαγούς σχήματος που θα περιλαμβάνει όλο το Πατριωτικό Κέντρο αλλά και τους αποχωρούντες από την παρακμάζουσα Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που πολλά από τα στελέχη της είναι οπαδοί μιας νέας Κοινωνικής Δεξιάς.

Τα παραπάνω περικλείει η απάντηση του Κωνσταντίνου, στο ερώτημα αν θα ηγηθεί πολιτικού σχηματισμού, όπου απάντησε πως όχι. Αλλά, στην ερώτηση αν θα ηγηθεί αυτού του σχηματισμού ο Νικόλαος, απάντησε: “Ρωτήστε τον Νικόλαο”.
Η δεύτερη αλήθεια βγήκε από την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου, ότι είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Όπως επίσης, τοποθετήθηκε σε σχετικό ερώτημα, ότι: “για την επιστροφή μου θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός”.
Και τούτο γίνεται ΜΟΝΟ διά μέσω Δημοψηφίσματος. 
Που θεωρούμε, ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες στις τελικές αποφάσεις του Κωνσταντίνου.
Άλλωστε, θυμηθείτε τι δημοσιεύσαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 22 Μαίου 2016, κατόπιν πληροφοριών μας: “…η επιστροφή θα γίνει μέσω υγιούς δημοψηφίσματος που θα διενεργηθεί μέχρι το 2025 και θα πάρουν πίσω ότι δικαιούνται…”.

Εκτός εάν οι εξελίξεις μικρύνουν την ημερομηνία επιστροφής.
Ο λαός μας πένεται και δυστυχεί. Η συνεχής μείωση μισθών και συντάξεων, η συνεχής βαριά φορολογία σε ότι κινείται και πετάει, η παραχώρηση της Εθνικής μας περιουσίας, η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τα εκατοντάδες οικονομικά σκάνδαλα, στα οποία ενέχεται το πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος, χωρίς κανένας να πληρώνει για αναγνωρισμένα εγκλήματα, δημιουργούν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπέρ της επιστροφής του Βασιλιά. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του Τόπου, όπου θα γίνει μια τέτοια επιστροφή.

Το ζητούμενο σε αυτήν την περίπτωση είναι: Συμβιβασμός με τα κόμματα και τους πολιτικούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Ή δεν θα δοθεί “λευκή” πετσέτα σε κανένα πολιτικό σχεδιασμό και θα λογοδοτήσουν γι΄ αυτή την ολέθρια καταστροφή Πατρίδας και Κοινωνίας;

Η ενδεχόμενη επιστροφή δεν θα είναι ρόδινη.
Η ενδεχόμενη επιστροφή της βασιλικής οικογένειας και η ένταξη της στα δρώμενα της Πατρίδας μας δεν θα είναι ρόδινη, από τη στιγμή που έχει να κάνει με το τι τελικά έχει αποφασίσει να πράξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία δεν βλέπει με θετικό μάτι και με όρους παγκοσμιοποίησης αυτήν την επιστροφή.
Μια εξέλιξη που μπορεί να σταθεί και ολέθρια καθώς ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής της ΝΤΠ είναι και οι γεω-στρατηγικές ισορροπίες ή τυχόν αλλαγές συνόρων που θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στην περιοχή.
Και στο οποίο σημείο ο Κωνσταντίνος ήταν κάθετος στην συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, πως δεν θα δεχθεί μείωση των συνόρων της Ελλάδος.Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 6/24/2016 10:32:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η "επιστροφή" του Βασιλιά."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες