ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Η οικονομική τρομοκρατία των δανειστών - θεσμών.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες.
Ήταν όλοι μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!

Μετά τη καταιγίδα-ψηφοφορία στη Βουλή, η Κυβέρνηση του Τσίπρα, (πρώτη φορά αριστερά), παρέδωσε την Ελλάδα, για έναν αιώνα, σε οικονομική εκμετάλλευση, υπό τον έλεγχο των...
δανειστών-δυναστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ουδεμία αντίδραση εκ μέρους των βουλευτών, ούτε από το Πρόεδρο Δημοκρατίας, στις θελήσεις του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ο Αρχηγός του Κράτους φοβήθηκε τη θέση του, φοβήθηκε τον Εβραίο τσιφούτη Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Τέτοια υποτέλεια Προέδρου & Πρωθυπουργού είναι πρωτοφανής!
Κότες οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Το EUROGROUP της Τετάρτης 25/05/16 τη νύχτα, εκτέλεσε εντολές των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ για το δάνειο.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε εδώ τον ΤΣΙΠΡΑ «τον μήνα που θρέφει τους ένδεκα», για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Υποθηκεύσαμε όλη την κρατική δημόσια περιουσία για έναν αιώνα, για να πληρώσουμε τα τοκοχρεολύσια στους στους Εβραίους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τόσο μυαλό έχουν οι προδότες και Μ@@@@@ς πολιτικοί μας.
Ο Πάνος Καμμένος/ΥΕΘΑ, αισθανόμενος τύψεις συνειδήσεως που ψήφισε αυτό το νόμο, σε ομιλία του στη Σύρο, χαρακτήρισε το νόμο που ψήφισε η Κυβερνητική πλειοψηφία εγκληματικό και αντισυνταγματικό για το ΦΠΑ στα νησιά.
 Για τεχνητό και παράνομο χρέος μας πήραν οι δανειστές για 99 χρόνια, όλη τη περιουσία.
Δημεύθηκε η περιουσία του Ελληνικού Κράτους για 99 χρόνια, και ο Αρχηγός του Κράτους τσιμουδιά, «πέρα βρέχει», τηρεί σιγήν ιχθύος.

Είναι όλοι τους υπηρέτες του δανειστή βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Βιάστηκε ο κ.Τσίπρας να παραδώσει την Ελλάδα στον νεο-φιλελευθερισμό του βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πέντε (5) ημέρες προ της αφίξεως εδώ του κ.ΠΟΥΤΙΝ προέδρου της Ρωσίας.
Έτσι δημιούργησε τετελεσμένα γεγονότα, της παράδοσης της Ελλάδος στα νύχια και δόντια των Δυτικών Εβραίων Σιωνιστών Καπιταλιστών δανειστών-δυναστών του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της ΝΤΠ-NWO. Όλα αυτά έγιναν για μία δόση δανείου των Εβραίων Σιωνιστών δανειστών (Θεσμών) της Ν.Τ.Π.
Στη Δύση επικρατεί ο οικονομικός Φασισμός του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της σπείρας αυτού, ο λεγόμενος νεο-φιλελευθερισμός, και εκεί παρέδωσεν ο Τσίπρας τους Έλληνες, προς οικονομικήν εκμετάλλευσην για 99 χρόνια.

Οι πολιτικοί μας είναι οι λεγόμενοι «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» υπηρέτες του Κοσμοκράτωρα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Εάν ήξερε ο Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τι σαβούρα πολιτικούς έχει μαζέψει γύρω του να τον υπηρετούν, και να δουλεύουν γαι την υστεροφημία του, θα τους απέλυε αμέσως.
Δυσφημούν το όνομά του.

Το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, είναι τεχνητό (ΕΛΣΤΑΤ), παράνομο, απεχθές, και επονείδιστο, και δεν επιλύεται με παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους δανειστές-δυνάστες, ούτε με παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Ταμείο των δανειστών, αλλά με ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Οι πολιτικοί μας είναι προδότες της πατρίδος, αφού παρέδωσαν Εθνική Κυριαρχία, και τον Ελληνικό Λαό για 99 χρόνια, στην οικονομική εκμετάλλευση των Εβραίων δανειστών (Θεσμών) του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!


Οι δανειστές (Θεσμοί) ληστεύουν τους Έλληνες με κάθε Μνημόνιο.
Οι δανειστές (Θεσμοί) δίνουν δώρο για κάθε ψήφιση Μνημονίου.
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω «Θεσμούς» να ληστεύουν το Λαό.

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΧΡΕΟΥΣ, είναι ενέργεια που προϋποθέτει πολιτικούς με αδένες, όχι πολιτικούς τύπου ΤΣΙΠΡΕΣ & Κυριάκους,Φώφες, δούλους των δανειστών του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οικονομικού Φασισμού.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ άν και «Αριστερός» υπετάγη στις θελήσεις του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Με Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, διανύουμε τη χειρότερη οικονομική σκλαβιά στην Ιστορία του Ελληνισμού. Σκλαβιά στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και σπείρας δανειστών.

Κύριε Τσίπρα ο Ελληνικός Λαός σας πήρε χαμπάρι ότι είσθε ο καλλίτερος υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μόνον οι βουλευτές σας δεν σας πήραν χαμπάρι, αυτοί ενδιαφέρονται για την εύννοια των δανειστών, και σκλαβώνουν τον Ελληνικό Λαό στις διαθέσεις των Σιωνιστών Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Έτσι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κατορθώνει και γίνεται Επικυρίαρχος.
Πιστέψε με πως δεν κάνετε καμιά έξυπνη ενέργεια.
Είσθε ο καλλίτερος υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από τους ΓΑΠ, & Σαμαρά, προκατόχους σας, θαυμαστές των Μνημονίων.
Με τη χθεσινή ψηφοφορία μας φέρατε το 4ο Μνημόνιο!

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ εζήλωσεν την δόξαν του Αυτοκράτωρα ΝΕΡΩΝ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, έκαψε όλη την Ελλάδα, επειδή η τότε Κυβέρνηση τόλμησε να κάνει φιλο-Ρωσική πολιτική στους αγωγούς ενέργειας.
Γιαυτό τώρα ο Τσίπρας έσπευσε να εγκαινιάσει τον αγωγό ΤΑΠ συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας γνωρίζει πως εάν δεν κάνει ότι του λένε οι δανειστές-δυνάστες, θα τον ανατρέψουν, δια της μεθόδου, εξαγοράζοντας επίορκους βουλευτάς.
Το χρήμα πρόδωσε και ΣΤΑΥΡΩΣΕ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!

Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει τη δουλειά του, εφαρμόζοντας του δόγμα, «Φύγε εσύ, έλα εσύ».
Τα οικονομικά γεγονότα της Βενεζουέλας, τα διαπράττει η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική ολιγαρχία. 
Ο MADURO υφίσταται δίωξη διότι δεν υπετάγη στις θελήσεις της Παγκόσμιας Οικονομικής Σιωνιστικής Δικτατορίας του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ίδια και οι άλλες Λατινικές Χώρες.(Βραζιλία,Αργεντινή).
Αυτό το γνωρίζει ο ΤΣΙΠΡΑΣ, και υπογράφει ότι τον διατάξει ο Μεγιστάνας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τιμωρεί τα απείθαρχα παιδιά του. Δηλαδή όλα τα Κράτη της Γης, υπόκεινται στις θελήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Οικονομικής Δικτατορίας.

Καμία αντίδραση από τις Κυβερνήσεις των Λαών της Γης, πλην ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, τις οποίες τρέμει ο δανειστής βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Οι Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και τα διάφορα EUROGROUP εκτελούν τις διαταγές του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η υποταγή της Ελλάδος στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, ξεκίνησε επί «Εθνάρχη» Κων/νου Καραμανλή, ότε εξηγγέλθη το δόγμα «Ανήκομεν εις την Σιωνιστικήν Δύση» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και έκτοτε συνεχίζετε. (Βλέπε χθεσινή παράδοση της Ελλάδος στους δανειστές).
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακολουθεί Εξωτερική & Οικονομική πολιτική, «Ότι διατάξει ο Επικυρίαρχος βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ»!

Γιαυτό και η πώληση όλης της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού στις θελήσεις των Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για έναν αιώνα. (99 χρόνια).
Ο Εβραίος δανειστής τσιφούτης Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις συντάξεις των φτωχών Ελλήνων γερόντων!
Επί ΤΣΙΠΡΑ το Ελληνικό Κράτος επωλήθη στον Αυτοκράτωρα Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/06/2016 09:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η οικονομική τρομοκρατία των δανειστών - θεσμών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες