ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

"Μαϊμού" οι υπογραφές για την επανάληψη του δημοψηφίσματος και την ακύρωση του Brexit!

Αποκάλυψη Guardian: Συγκεντρώθηκαν απ' όλο τον πλανήτη! - Από το Βατικανό των 800 κατοίκων προήλθαν 39.000 αιτήματα.

Tου Θεόφραστου Ανδρεόπουλου. 
To αίτημα το οποίο υποτίθεται υπογράφουν εκατομμύρια Βρετανοί δηλαδή να διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα στη Βρετανία για να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους οι Βρυξελλες, αποδεικνύεται ότι βασίζεται σε επικοινωνιακές «αρκουδιές» και υπογραφές ...
«μαϊμού» καθώς σύμφωνα με τον Guardian ήδη αφαιρέθηκαν ήδη 77.000 υπογραφές επειδή πρόκειται για άτομα που δεν ζουν στην Βρετανία αλλά στο εξωτερικό και δεν είναι καν Βρετανοί υπήκοοι.

Χαρακτηριστικό της «μαϊμουδιάς» ειναι ότι από το Βατικανό των    800 κατοίκων προήλθαν 39.000 υπογραφές! ( Guardian: «Νοθεία» στη συλλογή υπογραφών ενάντια στο Brexit  )


Υποτίθεται ότι οι υπερασπιστές του Bremain έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 3.000.000 υπογραφές, ο έλεγχος συνεχίζεται και αναμένονται και άλλα «μαργαριτάρια».

Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί 312.000 υπογραφές. Αλλες 19.500 περίπου ανήκουν σε ανηλίκους και περίπου 25.000 είναι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης!

Η Επιτροπή Αναφορών του βρετανικού Κοινοβουλίου, προειδοποιεί ότι «παρακολουθεί κάθε άλλη ύποπτη δραστηριότητα», επισημαίνοντας ότι συνιστά «νοθεία η προσθήκη υπογραφών που δεν προέρχονται από Βρετανούς πολίτες και κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η έρευνα έδειξε υπογράφοντες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ισλανδίας, των νησιών Κέιμαν και της Τυνησίας, τόνισε η πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Helen Jones, προειδοποιώντας ότι τέτοιου είδους παρατυπίες υπονομεύουν τη διαδικασία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Η Επιτροπή Αναφορών θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να προγραμματιστεί κοινοβουλευτική συζήτηση σχετικά με το αίτημα για διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος.

Ο εμπνευστής του εγχειρήματος, "ακτιβιστής" (πίσω από κάθε σκ...τό κρυβεται, τελικά, ένας "ακτιβιστής) Ουίλιαμ Χίλεϊ (που τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ), υπενθυμίζει ότι το Κοινοβούλιο υποχρεώνεται να εξετάσει όλες τις αναφορές που φτάνουν το όριο των 100.000 γνήσιων υπογραφών.

Ωστόσο, σε μήνυμα του μέσω Facebook, ο Χίλεϊ εμφανώς αποστασιοποιείται από την ιδέα δεύτερου δημοψηφίσματος «μεταμέλειας» (#REGREXIT), τονίζοντας: «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα για το καλό της χώρας είναι να ενωθούμε για να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50 θέμα της Συνθήκης της Λισαβόνας και η διαδικασία εξόδου από το Ευρωπαϊκή Ένωση».

Φυσικά καθένας μπορεί να υπογράψει για την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος, σημασία έχει η υπογραφή αυτή να έχει... έννομο συμφέρον και το κυριότερο να είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Φυσικά οι Βρυξέλλες προκειμένου να πετύχουν τον στόχο της είναι ικανές να βάλουννα υπογράψουν μέχρι και τα δέντρα στον Αμαζόνιο.

Τρεις ημέρες μετά το δημοψήφισμα επιχειρείται να δημιουργηθεί μια διάθεση «επανάληψης» του δημοψηφίσματος «για όσες φορές χρειαστεί» μέχρι να «επιλέξετε αυτό που θέλουμε εμείς». Τότε ως δια μαγείας η απόφαση του βρετανικού λαού θα θεωρηθεί «έγκυρη». pronews.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/27/2016 02:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for ""Μαϊμού" οι υπογραφές για την επανάληψη του δημοψηφίσματος και την ακύρωση του Brexit! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες