ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Νίκος Νικολόπουλος: " Σας ευχαριστούμε όλους."

Επί δέκα περίπου μέρες, η οικογένειά μας βρέθηκε στο επίκεντρο μίας, από εκείνες τις μεγάλες, συγκλονιστικές για όσους τις βιώνουν, μάχες μεταξύ της Ζωής και του Θανάτου, του κόσμου τούτου.

Σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που δόθηκε σε σωματικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο, έχοντας στο επίκεντρο το μικρό και ξεχωριστό μας...
αστέρι, τη Νίκη, βασική μας έννοια και φροντίδα ήταν να βγει η Νίκη μας νικήτρια. 

Και αυτό δεν θα συνέβαινε εάν δεν είχαμε στο πλευρό μας όλες και όλους, που με κάθε τρόπο βοηθήσατε εμάς και τη Νίκη να αποδείξουμε πως η Αγάπη δεν έχει όρια και η Ζωή στέφεται πάντοτε νικήτρια, ακόμα και όταν ο βιολογικός κύκλος κλείνει.

Τώρα που το μικρό μας αστέρι βρήκε την θέση που του αξίζει στον ουρανό, που κάποιοι συνάνθρωποί μας ξαναβρήκαν το χαμόγελο της ελπίδας, λόγω των τελευταίων δώρων που άφησε πίσω της η Νίκη και που η δική μας αγάπη συναντάει την απεραντότητα της παντοτινής ύπαρξης, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συλλυπητήριες ευχές σας, τις προσευχές και τις παρηγορητικές σκέψεις που ενστάλαξαν πολύτιμο βάλσαμο στον ανθρώπινο πόνο μας και έτσι κατεδείχθη ότι στις «μεγάλες ώρες» μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί.

Ευχαριστούμε γιατί δεν νιώσαμε μόνοι, ούτε στιγμή!
 Γιατί «ήρθατε ως άλλοι Κυρηναίοι» και σηκώσατε μαζί μας αυτό τον Σταυρό. Γίνατε «ατσάλινα στηρίγματα» στο πλευρό μας, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την δύναμη της αγάπης και ενισχύσατε το μήνυμα της Νίκης, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα των «ωραίων συναισθημάτων» και της προσφοράς των δώρων της ζωής.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την πολύ μεγάλη αγκαλιά που μας ανοίξατε, μέσα στην οποία μετριάζεται ο δικαιολογημένος πόνος μας για την φυσική απώλεια της Νικούλας.
Και δεν υπάρχει τρόπος να το ανταποδώσουμε.
Αισθανόμαστε όμως περήφανοι.
Γιατί η ζωή νίκησε.
Η Νίκη νίκησε!

Αισθανόμαστε και ευλογημένοι.
Για το μεγάλο κύμα αγάπης που γνωρίσαμε και θα επαναλαμβάνουμε πάντα τα δοξαστικά λόγια : «Εικ το όνομα Κυρίου ευλογημένον», γιατί γνωρίζουμε ότι την Νίκη δεν την κατέκρυψε η γη, αλλά την υποδέχτηκε ο ουρανός και ο κόσμος των Αγγέλων.

Θα ξεκινήσουμε αγώνα με την Νίκη οδηγό, ώστε τα πολύτιμα και ζωτικά ανθρώπινα όργανά μας να μην θάβονται πια στο χώμα, αλλά να χαρίζονται με αγάπη και αισθήματα αυτοθυσίας και αυτοπροσφοράς, που θα μας συνοδεύουν για πάντα και έτσι ενώ θα προσφέρουμε θα παίρνουμε ζωή.

Να είστε γεροί και υγιείς!
Σας ευχαριστούμε όλους.

Νίκος Νικολόπουλος

ΥΓ1: Το μνημόσυνο θα τελεστεί, το Σάββατο 09/07/2016 στις 09.00 πμ στο Μοναστήρι της Παναγίας της Γηροκομίτισσας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/30/2016 10:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Νίκος Νικολόπουλος: " Σας ευχαριστούμε όλους.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες