ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τι;

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Οι δανειστές του Αυτοκράτωρα & Κοσμοκράτωρα Ρότσιλντ βρήκαν εδώ στην Ελλάδα, «Το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», στο πρόσωπο του Τσίπρα.
Βρήκαν υποτελείς πολιτικούς!

Τώρα μετά τη ψήφιση στη Βουλή των Μνημονίων 3 & 4, και μετά το Eurogroup, ζητάνε και άλλα, για να δώσουν τη...
δόση.
Κατάλαβαν ότι τους έχουμε ανάγκη, και μας εκβιάζουν.
Τώρα μας λένε ότι για να τύχουμε μείωσης του παράνομου και επαχθούς χρέους να εφαρμόσουμε τα προαπαιτούμενα, δηλαδή και άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, και ότι απέμεινε από δημόσια περιουσία. (Ελληνικό,ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κ.λ.π.

Υποθηκεύσαμε τη δημόσια περιουσία, και όλον τον ορυκτό πλούτο, (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο- κ.λ.π.), για 10,3 δις. ευρώ δάνειο, για να πληρώσουμε τα τοκοχρεωλύσια στους Εβραίους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και για το Λαό τίποτα.

Τόσο μυαλό έχουν οι προδότες & Μ@@@@@ς πολιτικοί μας.
Ρε υποτελείς πολιτικοί δώστε στη Ρωσία βάσεις στα νησιά, και τον ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να τους ταρακουνήσετε....
Έτσι με απλή γλώσσα.

Αποτινάξτε το ζυγό των Κοσμοκρατόρων δια της μονομερούς διαγραφής του παράνομου χρέους. Κάντε στάση εξωτερικών πληρωμών, εφαρμόζοντας τη χρεοκοπία μόνο έναντι των δανειστών Κοσμοκρατόρων.
 Τα διεθνή δικαστήρια θα μας δικαιώσουν, αφού αυτοί ευθύνονται για το χρέος. Αυτοί έκλεισαν τις Βιομηχανίες μας, και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Αυτοί μας απαγόρευσαν να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο.
Αυτοί μας υποχρέωσαν να πάρουμε δάνεια, φιάχνοντας έτσι τη διεθνή οικονομία.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΑΕΝΝΑΩΣ.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ή είμαστε κυρίαρχο Κράτος, ή είμαστε δούλοι των Επικυρίαρχων της Γης.

Το EUROGROUP της Τρίτης/Τετάρτης 24/05-25/05/16 εκτέλεσε εντολές των Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την Ελλάδα.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ/ΥΕΘΑ σε ομιλία του στη Σύρο, χαρακτήρισε το νόμο των 7500 σελίδων, το νόμο της υποδούλωσης, που ψήφισαν στη Βουλή τη Κυριακή το βράδυ 22/05/16, εγκληματικό και αντισυνταγματικό.

Οι δανειστές (Θεσμοί) δίνουν δώρο για κάθε ψήφιση Μνημονίου, αλλιώς δεν εξηγείται η προθυμία πολιτικών....
Οι δανειστές (Θεσμοί), ληστεύουν τους Έλληνες με κάθε Μνημόνιο, και με κάθε EUROGROUP.
Πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου, «Θεσμούς» να ληστεύουν το Λαό.
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες. Ήταν όλοι τους ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Κοσμοκράτωρα Μεγιστάνα βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Με την ψήφιση του 4ου Μνημονίου στη Βουλή (Κυριακή 22/05), η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ παρέδωσε για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία, στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εξαναγκάζοντας τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας, σε μετανάστευση, για να εγκατασταθούν εδώ οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, στο σύνθημα της αλληλεγγύης των Επικυρίαρχων της Γης.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ γνωρίζει ότι οι δανειστές θα τον ανατρέψουν, εάν δεν κάνει όσα του λένε οι Εβραίοι επιτελείς της Ε.Ε., αλλά και οι ορντινάτσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ των διάφορων ΕUROGROUP, όμως προτιμά να προδίδει την Ελλάδα, και τους έλληνες, παρά να κάνει ανυπακοή στα κελεύσματα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Έδωσε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στο Σουλτάνο, όπως γράφει ο τύπος σήμερα!
Ρε υποτελείς πολιτικοί πάψτε πιά να είσθε τα παιδιά για τα θελήματα του Σουλτάνου!
(Τουρκιστί «τσογλάνια» του Σουλτάνου).
Ο Σουλτάνος κάνει τη δουλειά του, και βρήκε εσάς τους Μ@@@@@ς να του δώσετε Θράκη & Αιγαίο............
Ο Σουλτάνος μαζί με τους Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να αποκλείσει τους Ρώσους στο Βορρά, πράγμα που δεν συμφέρει την Ελλάδα!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακολουθεί Εξωτερική & Οικονομική πολιτική, τύπου «Ότι διατάξει ο Κοσμοκράτωρας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ», της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, αδιαφορώντας για την Ελλάδα & τους Έλληνες.

Επί Κυβερνήσεως ΤΣΙΠΡΑ, οι Έλληνες επωλήθησαν σαν σκλάβοι στους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/02/2016 02:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τι; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες