ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουνίου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τα ονόματα των τυχερών για τις προσκλήσεις της συναυλίας Μαχαιρίτσα - Κότσιρα.

Στις 2 σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των τεσσάρων τυχερών για τις δωρεάν προσκλήσεις για την συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ, Σαββάτο 11 Ιουνίου, στο θέατρο ΕΗΜ (Φρότζου) στις 21:30 το βράδυ.

Οι προσκλήσεις είναι δύο προσφορά του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ και δύο του Festival Αγορά ειδικά  για τους αναγνώστες του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ.
Αντίστοιχα, οι ...  
δύο πρώτοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά να παραλάβουν τις προσκλήσεις από τα γραφεία μας και οι άλλοι δύο θα ενημερωθούν επίσης τηλεφωνικά για τον κωδικό αριθμό τους που θα προσκομίσουν  στο ταμείο της εισόδου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου στους συγκεκριμένους καλλιτέχνες κατά πρώτον, και κατά δεύτερο την εκτίμηση των πολιτών σε εμάς, στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους σας μέσα από την καρδιά μας.  Ευχόμαστε σε όσους δεν κέρδισαν να είναι πιο τυχεροί την επόμενη φορά, και σε όσους κέρδισαν να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.

Τα ονόματα είναι τα εξής:

1) Λιόντος Θεμιστοκλής
2) Κιτσάτη Νικολέτα

3) Βαγενά Ειρήνη
4) Καππάς Δημήτρης


Σημεία Προπώλησης: 
Viva.gr / 11876 / Public / SevenSpots Πολυχώρος Αγορά

3ο Μουσικό festival Αγορά
11 Ιουνίου 2016. 
Έναρξη 21:30 
Θέατρο ΕΗΜ 
Προπώληση: 13,00€ / Ταμείο: 15,00€

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/10/2016 06:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Τα ονόματα των τυχερών για τις προσκλήσεις της συναυλίας Μαχαιρίτσα - Κότσιρα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες