ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Νίκος Μιχαλολιάκος: "“BREXIT”: Η αρχή του τέλους"

Η Παγκοσμιοποίηση ενάντια στις Πατρίδες.
"Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ὁ διαρκής αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρει σώματα και ψυχάς. Αύτη παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα."
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. 

Πριν λίγες ημέρες έγινε μία περίλαμπρη δεξίωση στην...
Αγγλική πρεσβεία, στην οποία ήσαν καλεσμένοι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βεβαίως.
Και σωστά!
Και πρόσκληση να λαβαίναμε, δεν θα πηγαίναμε.

Η δεξίωση γινότανε για να εορταστούν τα 90 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Δίπλα ακριβώς από την αγγλική πρεσβεία, σε ένα μικρό τμήμα της οδού, υπάρχει μία πινακίδα η οποία γράφει οδός Καραολή Δημητρίου…

Αυτή, η μετονομασία μιας μικρής οδού, ήταν και η μοναδική αντίδραση της προσκυνημένης και ξενόδουλης κυβερνήσεως της χώρας μας όταν οι Άγγλοι προχωρούσαν στον απαγχονισμό των ηρώων της ΕΟΚΑ Καραολή και Δημητρίου.
Ο ένας ήταν 23 ετών και ο άλλος 28.
Και πέθαναν με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο και μιλώντας για την ελευθερία της Ελληνικής Μεγαλονήσου, η οποία αλίμονο ακόμη δεν έχει έλθει.

Ήταν 10η Μαΐου του έτους 1956, πριν 60 χρόνια, όταν απηγχονίζοντο οι δύο πρώτοι Ήρωες της ΕΟΚΑ.
Τελευταίος πέρασε από την κρεμάλα των Άγγλων ο Ευαγόρας Παλλικαρίδης, ετών 17!
Για όλους αυτούς τον τελικό λόγο για τον απαγχονισμό τους είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας τότε μόλις 30 ετών, η οποία δεν έδωσε χάρη και προς χάριν της οποίας ο πολιτικός κόσμος της χώρας συγκεντρώθηκε πριν από λίγες ημέρες για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!
Μετά από αυτό τι να πει κανείς γι’ αυτή την χώρα των λοτοφάγων, των γραικύλων, των ραγιάδων;

Δόξα και τιμή λοιπόν στην Βασίλισσα Ελισάβετ που κρέμασε τα Ελληνόπουλα…

Θυμήθηκα όλα αυτά με αφορμή το δημοψήφισμα, που έγινε στην πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκη Ένωση.
Το παγκόσμιο σύστημα έκανε κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να παραμείνει η Αγγλία στην Ευρώπη, όμως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν ΟΧΙ.
 Ήλθε δε αυτό το Όχι παρ’ όλο το γεγονός ότι μία πολύ περίεργη πολιτική δολοφονία έγινε λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία, παρ’ όλο το γεγονός ότι το σύνολο των ισχυρών αυτού του κόσμου, αυτών που κρατάνε στα χέρια τίτλους, ομόλογα και μετοχές, είχαν πάρει σαφέστατη θέση κατά του όχι.
 Ανάμεσά τους και ο Τζωρτζ Σόρος, ο γνωστός για τις παρεμβάσεις του ανά τον κόσμο, ο οποίος στο παρελθόν είχε κτυπήσει την οικονομία της Αγγλίας, κατορθώνοντας την υποτίμηση αυτής της ίδιας της στερλίνας.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΗ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
Ας δούμε, όμως, πΏς αντέδρασαν οι ενταύθα ηγεμόνες του πολιτικού κατεστημένου, οι επικεφαλής των δύο κομμάτων, που μονομαχούν για μια εξουσία, η οποία δυστυχώς δεν ανήκει πλέον στην Ελλάδα, έχει παραχωρηθεί στους ξένους.

Ας δούμε όμως τα βασικά σημεία των δηλώσεών τους:
“Δήλωση Αλέξη Τσίπρα: Σήμερα είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη μέρα για την Ευρώπη. Το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα. Η απόφαση του βρετανικού λαού είναι σεβαστή αλλά επιβεβαιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση, κρίση ταυτότητας και στρατηγικής για την Ευρώπη. 
Και δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Τα μηνύματα είχαν σταλεί προ πολλού και από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Η εκρηκτική άνοδος της ακροδεξιάς και των εθνικιστικών δυνάμεων στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη προοιωνίζονταν την αρνητική αυτή εξέλιξη… 
Ποιά είναι η γενεσιουργός αιτία της ευρωπαϊκής κρίσης; 
Ποιός ευθύνεται για τη διάδοση του εθνικισμού και της ακροδεξιάς που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των απομονωτιστών; …
Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μια μεγάλη αντεπίθεση των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων για να σταματήσει η επέλαση της ακροδεξιάς και του εθνικισμού”.

Αγωνιά ο Αλέξης Τσίπρας και η αριστερά για την άνοδο των εθνικιστικών δυνάμεων και απορεί για το ποιος ευθύνεται για την άνοδό τους.
Μα είναι προφανές ότι η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που έφτιαξαν τις τερατώδεις κοινωνίες του πολυπολιτισμού, κοινωνίες γεμάτες μαρξιστικό δηλητήριο και καπιταλιστική απληστία.
Ο Λαός αρχίζει να αντιδρά και ας το πάρουν απόφαση ότι δεν θα πέσουν εύκολα οι Πατρίδες και τα Έθνη από την σφοδρή επίθεση του διεθνισμού, ο οποίος κάποτε είχε μαρξιστική χροιά και σήμερα έχει καπιταλιστική.

Χαρακτηριστική επί του θέματος είναι και η δήλωση του έτερου μονομάχου της πολιτικής μας ζωής, ο οποίος και αυτός αρχίζει την δήλωσή του με την ίδια ακριβώς πρόταση (σύμπτωση;) με την οποία αρχίζει και ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι είναι μια δύσκολη μέρα για την Ευρώπη:
“Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη: Σήμερα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος προφανώς και πρέπει να γίνει σεβαστό. Ταυτόχρονα, όμως, μας υποχρεώνει όλους να κοιταχθούμε στον καθρέφτη για να μπορέσουμε να διαγνώσουμε γιατί το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δεν φαίνεται να συγκινεί πια τους ευρωπαίους πολίτες. Θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την πολύ μεγάλη πρόκληση σε μια ευκαιρία για την Ευρώπη. Η Ευρώπη σήμερα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ένα νέο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα μπορέσει να επανασυνδέσει την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την καθημερινή ζωή των πολιτών…”

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ένα και μόνο κόμμα στην χώρα αυτή χαιρέτησε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία και το κόμμα αυτό ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σας παραθέτω την δήλωση μου η οποία θάφτηκε επιμελώς από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και από αυτό το δήθεν ελεύθερο διαδίκτυο:
“Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τη Νίκη των Εθνικών και Πατριωτικών δυνάμεων στην Μεγάλη Βρετανία ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει μεταβληθεί σε ένα στυγνό όργανο της διεθνούς των τοκογλύφων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια σκληρή και εξοντωτική πολιτική κατά των εθνικών οικονομιών ήταν όλοι τους κατά του BREXIT.

Η νίκη του BREXIT στην Μεγάλη Βρετανία αποτελεί μία νίκη του Εθνικού κράτους ενάντια στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, το οποίο πιστά υπηρετεί η Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών. Ήλθε ο καιρός η Ευρώπη να επιστρέψει στα Εθνικά κράτη και την ευημερία. Ελπίζω να γίνει κάποτε δημοψήφισμα και στην Ελλάδα, η οποία έχει γονατίσει οικονομικά και έχει υποδουλωθεί εκχωρώντας εθνική κυριαρχία στην Ευρώπη των τοκογλύφων.”

Συμπληρώνω σχετικά:
Είναι φανερό ότι το τέρας των Βρυξελών δεν υπηρετεί τα Έθνη της Ευρώπης, αλλά τα σχέδια αυτών οι οποίοι έχουν στα χέρια τους το χρήμα.
Η παγκοσμιοποίηση έρχεται με όπλο της το χρήμα και οι Πατρίδες καλούνται να αντισταθούν με όπλα τους την Εθνική ταυτότητα, την Παράδοση, τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ο αγώνας αυτός, ο θανάσιμος και κρίσιμος αυτός αγώνας έχει αρχίσει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκει συνεπής στο πλευρό των Πατρίδων και των Εθνών ενάντια στο βρώμικο χρήμα της παγκοσμιοποίησης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή ΑυγήBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/04/2016 09:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νίκος Μιχαλολιάκος: "“BREXIT”: Η αρχή του τέλους""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες