ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Με μεγάλη επιτυχία το 12ο αντάμωμα Ηπειρωτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 12o Αντάμωμα Ηπειρωτών Αν. Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στο κτήμα του Βασίλη Καρρά στην Καβάλα. ( Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ) .

Με την παρουσία 7 συλλόγων και 150 χορευτών από του Ηπειρωτικούς Συλλόγους του Έβρου,  της Ροδόπης, της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών, της Άρτας και...
της Πιερίας παρά τις καιρικές συνθήκες με καύσωνα μέχρι και 40 βαθμούς η κάψα του κόσμου για τον χορό και την διασκέδαση από τους ήχους του Ηπειρωτικού κλαρίνου του Νίκου Φιλλιπιδη και τραγούδι τον Γιάννη Παπακώστα δεν πτόησαν τον κόσμο οπού παραβρέθηκε και διασκέδασε μέχρι αργά το απόγευμα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης "Άγιος Γεώργιος ο Εξ Ιωαννίνων " πάντα στηρίζει τα ανταμώματα των Ηπειρωτών και έτσι γεμάτος διάθεση για χορό και τραγούδι ξεκίνησε την εκδρομή του για να δώσει το παρόν στο 12 Αντάμωμα Ηπειρωτών στην Καβάλα.Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κύριος Δόσης Γεώργιος όπου καλωσόρισε τον κόσμο για την προσέλευση και αναφέρθηκε στο νόημα της εκδήλωσης και μεταξύ άλλων τόνισε την αναγκαιότητα αυτών των συναθροίσεων ηπειρώτικης παράδοσης, αλλά και ηπειρώτικου παραδοσιακού γλεντιού.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης κύριος Τσαμπάζης Ιωάννης δηλώσε ότι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης ίσως ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους με έτος ίδρυσης το 1928 δίνοντας το παρών σε όλα τα ανταμώματα των προηγούμενων χρόνων στηρίζει την παράδοση και το πολιτισμό.Ευχαρίστησε την πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης Καβάλας για την άψογη διοργάνωση και όλους όσους βρέθηκαν και στήριξαν το θεσμό του ανταμώματος . Τέλος ευχαρίστησε τους Ηπειρώτες την Ροδόπης που βρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν το Σύλλογο σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρευρεθεί.
Η Ήπειρος, που κάθε γεγονός στη ζωή της, το αποτύπωνε σε τραγούδι, με τον αυλό, στα πανάρχαια χρόνια και το κλαρίνο στα κατοπεινά, στην ίδια όμως μουσική κλίμακα, την πεντατονική, την μοναδική στην ιστορία της μουσικής, η Ήπειρος, λοιπόν, της πεντατονίας δημιούργησε τραγούδια για τη χαρά, τη λύπη, την ξενητειά, το γυρισμό, προερχόμενα όλα από την ίδια τη ζωή και που στο κάθε τραγούδι εμπεριέχονται, μαζί, η χαρά και η λύπη, τραγούδια της χαρμολύπης. Κι' αυτά τα τραγούδια, μαζί, φυσικά, με το κλαρίνο και τα άλλα παραδοσιακά όργανα, είναι η βάση και η πεμπτουσία των Ηπειρωτικών Πανηγυριών, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα στα χωριά μας.

Σύλλογος Ηπειρωτών N. Ροδόπης " Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων".

Για πρώτη φορά στο Αντάμωμα ήταν και οι Ηπειρώτες Βορείου Έβρου. Συγχαρητήρια σε όλους!Το παρόν στο Αντάμωμα έδωσαν και οι αγαπημένοι μας " Οι  Μερακλήδες "του Νομού Αρτης που βρεθήκαμε μαζί στα Ελευθέρια Θράκης να είστε πάντα καλά να ανταμώνουμε.

 

 


 

Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε!
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/04/2016 07:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Με μεγάλη επιτυχία το 12ο αντάμωμα Ηπειρωτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες