ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Τα παιχνίδια εξουσίας της προλεταριακής δημοκρατίας του Τσίπρα.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Στο ελεύθερο διαδίκτυο, εκφράζονται όλες οι πολιτικές θέσεις, απόψεις και τοποθετήσεις.
Άλλωστε, αυτό επιβάλλεται σε μια ελεύθερη; και δημοκρατική; Κοινωνία, όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η ελληνική Κοινωνία.

Άσχετα, αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλει να χειραγωγήσει και αυτήν την ...
εναπομείνασα ελεύθερη φωνή, αφού η πλειοψηφία των ΜΜΕ ζει υπό το καθεστώς της δικτατορίας που επιβάλουν οι διαπλεκόμενοι με την Εξουσία, ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.

Ωστόσο, το διαδίκτυο παρ΄ ότι προς το παρόν παραμένει ελεύθερο, ενοχλεί αφάνταστα την εκάστοτε Εξουσία.
Ιστότοποι, άκρως ενοχλητικοί, περνούν καθημερινά από την κυβερνητική κρησάρα της λογοκρισίας.

Έτσι, παρά τις όποιες ιδεολογικές καταβολές του καθ΄ ενός μας, είναι πολύ πιθανόν να συμφωνούμε εν πολλοίς με όσα γράφει ένας ιστότοπος, ο οποίος δεν κινείται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον δικό μας.
Αναγνωρίζοντας ότι, χρησιμοποιεί το ίδιο μέτρο κριτικής του, προς όλα τα κόμματα Εξουσίας.
Είτε είναι η ΝΔ, είτε είναι το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο “ανεξάρτητος” πιτσιρίκος του διαδικτύου.
Την παραπάνω άποψη είχαμε για τον “πιτσιρίκο”, από τη στιγμή που έγραφε στις 20 Νοεμβρίου 2015, με τίτλο, “Ο Αλέξης Τσίπρας τους εξαπάτησε όλους”:
 «Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παραιτήθηκε χτες από το βουλευτικό αξίωμα και παραχώρησε την έδρα του. Όλοι απορούν γιατί το έκανε τώρα και όχι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ - και αυτός μαζί - ψήφιζε τα Μνημόνια.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί τόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - κάποιοι με εξαιρετικό χαρακτήρα και παρελθόν - ακολούθησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κωλοτούμπα από το “Θα διαγράψω τα Μνημόνια” στο “Ναι σε όλα”.

Νομίζω πως η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας τους χειρίστηκε προσωπικά και τους διαβεβαίωσε πως τίποτα από όλα όσα ψήφιζαν δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε στον καθένα αυτό που ήθελε να ακούσει, ώστε να πετύχει τον σκοπό του που δεν ήταν άλλος από το να γίνει πρωθυπουργός και να περάσει το τρίτο Μνημόνιο.

Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τους συνεργάτες του και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας τους έλεγε “βάλτε πλάτη, γιατί είμαστε αριστεροί και θέλουν να μας ρίξουν”, “βάλτε πλάτη και δεν θα κάνω τίποτα από όσα ψηφίσετε”. Κι αυτοί τον πίστεψαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, δεν είχε αντιληφθεί μέχρι το βράδυ του δημοψηφίσματος πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα με την ελπίδα να υπερισχύσει το ΝΑΙ, ενώ δημόσια υποστήριζε το ΟΧΙ και έλεγε διάφορα επαναστατικά. Ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν ήταν μόνο ένας πολύ στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αλλά είναι κι ένας έξυπνος άνθρωπος».

Όμως, σε κάτι συμφωνούσε με τον Τσίπρα ο “πιτσιρίκος”.
Έγραφε ο “πιτσιρίκος” την 1η Απριλίου 2016, με τίτλο: Θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα:
«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό αλλά έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Αλέξης Τσίπρας εντυπωσιάστηκε από τις επιθέσεις στο πρόσωπο του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ.
Αυτό που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα είναι πως στις επιθέσεις εναντίον του Γιαν Φαμπρ ενώνονται καλλιτέχνες, ξεχασμένοι καλλιτέχνες, θεατράνθρωποι, θεούσες, πολιτικοί, κόμματα, ακροδεξιοί, και διάφοροι άλλοι άνθρωποι.
Ιδιαίτερες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από το Mount Olympus, μια 24ωρη παράσταση του Γιαν Φαμπρ που είχε προκαλέσει εντύπωση διεθνώς και είχε παιχτεί και στην Ελλάδα, χωρίς να αντιδράσει τότε κανείς (τότε δεν χανόταν μάσα για τους “καλλιτέχνες”, όπως χάνεται τώρα).

Στο βίντεο, κάποιοι χορευτές χορεύουν γυμνοί και αυτό έχει σοκάρει τα χρηστά ήθη δεξιών κι αριστερών που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους γυμνούς ηθοποιούς και χορευτές στη σκηνή• έκλειναν τα μάτια, όπως μια ηλικιωμένη κυρία που καθόταν δίπλα μου σε μια παράσταση του Καραθάνου στο Εθνικό.
Αυτό που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η σεμνοτυφία καλλιτεχνών και άλλων που σοκαρίστηκαν από τα πουλιά των χορευτών.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε και είπε στους συνεργάτες του: “Καλά, τέτοια πoύτσα τρώνε οι Έλληνες από την Τρόικα τόσα χρόνια, τα τσουτσούνια των χορευτών της παράστασης του Φαμπρ τους πείραξαν;”. 
Ε, έχει ένα δίκιο σε αυτό το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας».

Ανακοίνωσε ότι σταματάει τη λειτουργία του.
Στις 7 Μαίου 2016 ο “πιτσιρίκος” ανακοίνωνε μέσω του blog του ότι σταματάει τη λειτουργία του.
Στο κείμενό του με τίτλο: “Τέλος”, ο blogger ενημέρωνε τους αναγνώστες του ότι μετά από 11 χρόνια λειτουργίας, αποφάσισε να ζήσει στο εξωτερικό, παραδίδοντας σε μικρά παιδιά μαθήματα γαλλικών, και δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά μόνο “αν οι Έλληνες αποφασίσουν να πάρουμε την χώρα μας πίσω”.

Την επομένη έγραφε το Unfollow.
Το αριστερό περιοδικό Unfollow δημοσίευε το άρθρο με ημερομηνία 8 Μαίου 2016:
 “Είμαι ο πιτσιρίκος”, και προέτρεπε να διαβαστεί δωρεάν και μέσω του διαδικτύου.
Αντλώ από το κείμενο, το παρακάτω απόσπασμα, που κατά την άποψή μου έχει ιδιαίτερη αξία:
«…Έτσι κι ο πιτσιρίκος. Στην αρχή ενοχλούσε τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας και δεχόταν επιθέσεις φιλίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Μετά, συνέχισε να έχει εχθρούς στη ΝΔ, αλλά άρχισε να δέχεται επιθέσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Γιατί θύμιζε τι έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά, πριν δύο χρόνια, θύμιζε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και πώς προδόθηκε.
 Βέβαια, δεν άλλαξε ο πιτσιρίκος,  ο Τσίπρας άλλαξε. 
Κι ο πιτσιρίκος το θύμιζε.
Έτσι είναι όμως: με το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου μαζεύεις μόνο εχθρούς – αν κάνεις δημόσιες σχέσεις κάνεις “φίλους”.
 Κομματάρχες που δεν κατάφεραν να τον φέρουν στα νερά τους. 
Μιντιάρχες που παρά τον πακτωλό χρημάτων που παίρνουν από τις τράπεζες οι εφημερίδες και τα κανάλια τους έχουν πολύ λιγότερη επίδραση από έναν μπλόγκερ. 
Νεοφιλελεύθεροι “στοχαστές” που κανείς δεν αγοράζει την πραμάτεια τους – και καταλαβαίνουν ότι αν όντως υπήρχε το αόρατο χέρι της αγοράς όπως το οραματίζονται, ο πιτσιρίκος θα είχε δουλειά κι αυτοί όχι…».

Ο “πιτσιρίκος” σύμβουλος του Τσίπρα;
Και ενώ διαβάσατε όλα τα παραπάνω αγαπητοί αναγνώστες, μου απέστειλαν το υπ΄ αριθμό 102 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία έκδοσης 12 Μαίου 2016, όπου αναγράφεται ότι, ο Πιτσιρίκος του Λευτέρη, με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσλαμβάνεται σε θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.Οφείλονται απαντήσεις.
Επειδή βλέπουμε ότι ο “πιτσιρίκος” δεν έχει αναστείλει τη δράση του στο διαδίκτυο, θα περιμένουμε να μας δοθούν απαντήσεις:
- To ΦΕΚ που “κυκλοφόρησε” είναι πλαστό ή γνήσιο;
- Ο “πιτσιρίκος” είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού ή όχι;
Γιατί, εάν το ΦΕΚ είναι γνήσιο, τότε μιλάμε για ακραία Γκεμπελική τακτική εκ μέρους του Πρωθυπουργού της χώρας.

Γι΄ αυτό θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις, επειδή το ζήτημα αιωρείται στην ατμόσφαιρα και δεν εξυπηρετεί καμιά πλευρά.
Πολύ περισσότερο, τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν την πάσα αλήθεια επί του θέματος!

Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 egerssi@otenet.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/04/2016 07:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τα παιχνίδια εξουσίας της προλεταριακής δημοκρατίας του Τσίπρα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες