ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ο Τέρενς Κουίκ στις εκδηλώσεις επαναλειτουργίας της Μητρόπολης Αθηνών.

-Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ,  Τέρενς Κουίκ, εκπροσώπησε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις επαναλειτουργίας της Μητρόπολης Αθηνών.
-"Η Κυβέρνηση εκτιμά ιδαίτερα τους αγώνες και το πολυεπίπεδο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και πόσο μάλλον αυτά τα χρόνια της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης. "

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ εκπροσωπώντας την ...
Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (που απουσιάζει στη Κίνα) παρέστη στην ευχαριστήρια δέηση επαναλειτουργίας της Μητρόπολης Αθηνών, την οποία ετίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως και στη σημερινή πρώτη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Ήταν μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις επαναλειτουργίας του Ιερού Ναού της Μητρόπολης Αθηνών, όπως και στην σημερινή πρώτη Κυριακάτικη Λειτουργία.
Αυτός ο Μητροπολιτικός ναός, δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς της Ελληνικής Ορθοδοξίας, αλλά και ένα ιστορικό κτίριο, ένα από τα σύμβολα της Αθήνας.

Ήταν ευλογία που είδα ξανά να γεμίζει η Μητρόπολη, στη σημερινή Θεία Λειτουργία, από πλήθος πιστών.

Είναι ένα απλό δείγμα του πόσο πιστεύουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Χριστιανοσύνης στο αδιαίρετο κράτους και εκκλησίας, μιας εκκλησίας που έχει προσφέρει τα πάμπολλα σε όλους τους Αγώνες του Έθνους. Της εκκλησίας που εξακολουθεί και σήμερα να είναι αρωγός, σε αυτά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης, οικονομικής και προσφυγικής, προσφέροντας ένα σοβαρότατο πολυεπίπεδο κοινωνικό Έργο, το οποίο εκτιμά ιδιαίτερα η κυβέρνησή μας.

Και επειδή προέρχομαι από τις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και επειδή η Μητρόπολης Αθηνών είναι αφιερωμένη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι στην ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματός μας, αναφέρεται ρητά ότι ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με βοηθό την Παναγία.
Σας ευχαριστώ».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/04/2016 09:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Τέρενς Κουίκ στις εκδηλώσεις επαναλειτουργίας της Μητρόπολης Αθηνών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες