ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Το υδρογόνο, ως "οξυγόνο" της δημοκρατίας.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Ένας άνθρωπος, ένας "μοναχικός καβαλάρης" στην απέραντη και άγονη στέπα της έρευνας, αφιερωμένος με πείσμα στο ξεκλείδωμα των μυστηρίων της Φύσης, ταγμένος για μεγάλες πτήσεις, κρατά στα χέρια του ένα μεγάλο μυστικό που η Φύση του εμπιστεύθηκε, διότι τον διάλεξε για την σπάνια “πάστα” από την οποία είναι φτιαγμένος.

Μιλάμε για τον Έλληνα Πέτρο Ζωγράφο, που...
ξεκλείδωσε το μυστικό που μέχρι σήμερα δεν έχουν μπορέσει να ξεκλειδώσουν όλα τα μεγάλα μυαλά στα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά κέντρα ερευνών, σ' όλο τον Κόσμο, για την τιθάσευση της παραγωγής του πιο “καθαρού” καυσίμου, τού Υδρογόνου, ΜΕ ΧΑΜΗΛΌ ΚΌΣΤΟΣ!

Και, όχι μόνον ξεκλείδωσε αυτό το μεγάλο μυστικό της Φύσης, αλλά (όπως δημόσια έχει πεί) θέλει, με όπλο αυτό, να ξεκλειδώσει και την Ελευθερία της κοινωνίας που είναι αλυσοδεμένη με απαράδεκτο τρόπο στη θρησκεία του Χρήματος και στους αρχιερείς της!...

Η εφεύρεση αυτή, αποτελεί γεγονός, καθώς την είδαμε με τα μάτια μας, αλλά και την αποδέχεται η επιστημονική κοινότητα, εξετάζοντάς την με το δικό της ερευνητικό και δύσπιστο μάτι.

Οι μεγάλες αλλαγές που φέρνει η εφεύρεση αυτή, εκτείνονται σε τρία πεδία:
1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
• Με τη “Νέα Ενέργεια” που προσφέρει η “Τεχνολογία Πέτρου Ζωγράφου” (που παράγει Υδρογόνο, αλλά και απ' ευθείας Ηλεκτρισμό, με έναν άγνωστο ως τώρα τρόπο) η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ, καθώς η ενέργεια από ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ, απόκτησε αυτό που ως σήμερα, δεν είχε : Το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ από κάθε Ενέργεια που παράγεται, όχι μόνον από κάθε άλλης μορφής ΑΠΕ, αλλά και από τα ορυκτά καύσιμα (πετρέλαια, Φυσικό Αέριο, κλπ)!... Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και η ΜΕΓΆΛΗ ΕΊΔΗΣΗ !
Οπότε : ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΟΦΈΛΗ για την ανθρώπινη κοινωνία, παντού στον Πλανήτη Γή, ΈΧΟΥΝ ΉΔΗ ΠΡΟΚΎΨΕΙ και είναι απλά θέμα λίγου χρόνου, η έναρξη της καταμέτρησης τους! Και αυτό, η Υφήλιος, το οφείλει στον Πέτρο Ζωγράφο!...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στο πεδίο αυτό, συμβαίνουν τα εξής :
• Η εφεύρεση προσφέρει τη δυνατότητα στην ανθρώπινη κοινωνία, να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις δαπάνες διαβίωσής της, καθώς τόσο τα υλικά , όσο και ο τρόπος παραγωγής και διάθεσης “on spot” (στον χώρο κατανάλωσης) τής απαιτούμενης ενέργειας, την καθιστά (όπως ήδη αναφέρθηκε) πολλαπλασίως φθηνότερη από την οποιαδήποτε άλλη.

• Και μόνον η ιδιότητα που η “Νέα Ενέργεια” έχει για παραγωγή και διάθεση “on spot” (στον χώρο κατανάλωσης) μπορεί να καταργήσει τα πανάκριβα “δίκτυα διανομής”, των διηπειρωτικών αγωγών, των πυλώνων, θαλάσσιων και οδικών μέσων μεταφοράς όπως στόλοι τάνκερς, στόλοι βυτιοφόρων αυτοκινήτων, κλπ. (Ενδεικτικά αναφέρεται πως το κόστος κατασκευής του ΤΑΡ, προϋπολογίζεται σε 45 Δις Δολλάρια!... Χώρια το ετήσιο κόστος λειτουργίας του....)

• Μιλούμε, λοιπόν, για τεράστιες επιβαρύνσεις του κόστους της Ενέργειας που χρησιμοποιούμε όλοι μας, στην καθημερινότητά μας. ΟΜΩΣ, αυτή η τεράστια διαφορά στο κόστος διαβίωσης, δεν θα πάει υπέρ του καταναλωτή, αν η παραγωγή τής “Νέας Ενέργειας”, περάσει στα χέρια των “Πολυεθνικών της Ενέργειας” με τη γνωστή αδηφαγία τους... Άρα: Για να υπάρξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΌΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ, θα πρέπει να υπάρξει απεξάρτηση της παραγωγής της “Νέας Ενέργειας”, από την Ολιγαρχία αυτών των πολυεθνικών.

• Δηλαδή, για να πάει το τεράστιο αυτό οικονομικό όφελος στην κοινωνία, θα πρέπει, μέ κάποιον τρόπο, η κοινωνία να μην είναι απλώς ο αγοραστής, αλλά να είναι ΚΑΙ ο παραγωγός της Νέας Ενέργειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η διάθεση της κοινωνίας να πάρει στα χέρια της την παραγωγή και διάθεση της “Νέας Ενέργειας”, αν και όταν εκδηλωθεί, οδηγεί αυτομάτως, σε αντιπαράθεση μεταξύ καταναλωτή (που είναι η κοινωνία) και παραγωγού (που είναι οι “Πολυεθνικές της Ενέργειας”), καθώς το κέρδος του ενός είναι ζημία για τον άλλο.

Αν αναλογιστούμε ότι η δύναμη που καθιστά την Οικονομική Ολιγαρχία “ΑΦΑΝΗ ΕΞΟΥΣΊΑ” επί της Υφηλίου, είναι το κέρδος που η αποκομίζει από την πώληση της Ενέργειας παγκοσμίως, αλλά και η κυριαρχία της επί των πηγών Ενέργειας, αντιλαμβανόμαστε ότι θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά, για να εμποδίσει να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που θα σημαίνει την απώλεια τής ως τώρα ασκούμενης κυριαρχίας της!

Θα βρεί, λοιπόν, τεράστια αντίσταση από το καθεστώς της Οικονομικής Ολιγαρχίας που , ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΟΛΙΓΑΡΧΊΑ, κυβερνά ΠΑΝΤΟΥ, υπό τον μανδύα της Δημοκρατίας. Και, όσο πιο ισχυρός είναι ο δεσμός μεταξύ των δύο αυτών συνιστωσών της Κυβερνώσας Ολιγαρχίας, τόσο πιο σθεναρή θα είναι η ΆΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ αυτού, να διευκολύνει (με Νόμους και Διατάξεις του) την παραγωγή και διάθεση της “Νέας Ενέργειας” ΠΡΟΣ ΌΦΕΛΟΣ ΤΉΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ που δημιουργείται από τη θέληση του εφευρέτη, να προσφέρει στην κοινωνία (και όχι στο Κράτος, προς το οποίο δεν υπάρχει Εμπιστοσύνη) τα οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή της εκπληκτικής εφεύρεσής του.

Μιλάμε για την χειραφέτηση της ανθρώπινης κοινωνίας από τα δεσμά που της επιβάλλει η Οικονομική Ολιγαρχία, στα οποία, αποκλειστικά, οφείλει κάθε κακοδαιμονία της, κάθε βασανισμό της, κάθε καταστροφή της.
Βλέπουμε πως, όταν η κοινωνία πάρει στα χέρια της την παραγωγή αυτής της “Νέας Ενέργειας”, θα έχει πάρει στα χέρια της και την (χαμένη της, σήμερα) κυριαρχία και Αυτοδιάθεσή της.

Αυτό, διαβάζεται και διαφορετικά:
Η Κοινωνία, για να πάρει πίσω (από τα χέρια τής Οικονομικής Ολιγαρχίας) την χαμένη της ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ώστε να αποφασίζει αυτή για τη ζωή της, πρέπει να πάρει στα χέρια της, την παραγωγή της “Νέας Ενέργειας”. Βέβαια, η Οικονομική Ολιγαρχία, δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ στην Κοινωνία να της πάρει ΑΜΑΧΗΤΙ, την κύρια πηγή τής δύναμής της, που είναι η κατοχή του Ολιγοπωλίου της Ενέργειας, το οποίο αυτή δημιούργησε και κατέχει.

Και γεννάται το ερώτημα: - Ποιός μπορεί να τα βάλει με αυτό το, παντοδύναμο, αυτή τη στιγμή, θηρίο;
• Η απάντηση είναι μονολεκτική: Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, καθώς μέσα στη λέξη αυτή, βρίσκεται, τόσο η Αχίλλειος πτέρνα αυτού του Θηρίου, όσο και η (ΜΟΝΗ) δύναμη που μπορεί να ορθώσει νικηφόρο ανάστημα στο θηρίο.

Κι αυτά, διότι:
1. Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, αποτελεί την “Αχίλλειο πτέρνα” της Οικονομικής Ολιγαρχίας, καθώς αυτή, για την επιβολή των συμφερόντων της στην κοινωνία, έχει βρεί ως πιο πρόσφορο τρόπο, την μεταμφίεσή της σε Δημοκρατία και ως τώρα, το επιτυγχάνει πολύ αποτελεσματικά. Οπότε, όταν της αφαιρεθεί αυτό το μακιγιάζ, θα φανεί από κάτω το πραγματικό πρόσωπο του βαμπίρ που ζεί μόνον πίνοντας το αίμα των θυμάτων τής μεταμφίεσης του....

2. Η συσπείρωση της κοινωνίας, με σκοπό τη χειραφέτηση της από την ύπουλη υποδούλωσή της στην Ολιγαρχία που παρουσιάζεται ως Δημοκρατία, είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ.

Αυτό, (έτσι όπως έχουν έρθει, τα πράγματα) μπορεί (πρέπει) να γίνει αρχικά στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση είναι ώριμη, μετά την εκκωφαντική κατάρρευση του μεγάλου Ψεύδους και την οδυνηρή αποκάλυψη της Αλήθειας, ότι στη Χώρα δεν λειτουργεί η Δημοκρατία αφού έχει χαθεί η Αυτοδιάθεση τής Χώρας, δηλαδή η Ελευθερία της να αποφασίζει αυτή για τα προβλήματά της για τα οποία (όπως όλοι βλέπουμε και ζούμε) αποφασίζουν εξωχώριες δυνάμεις, υπό την ονομασία “Τρόϊκα” ή “Θεσμοί”, οι οποίες υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους στο, τύποις “Ελληνικό Κοινοβούλιο” που αβλεπί τις κάνει Νόμους, τους οποίους εκτελεί η τύποις “Κυβέρνηση των Ελλήνων”.

Δηλαδή, εδώ, στην Ελλάδα, έχει συντελεσθεί η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ ΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ) ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΣΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.

Αυτός είναι ο λόγος που εδώ, στην Ελλάδα, είναι ο κατάλληλος τόπος και η κατάλληλη ιστορική συγκυρία να δοθεί η πρώτη μεγάλη μάχη για την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Έτσι, γεννιέται η μεγάλη ευκαιρία σ' εμάς, τους σύγχρονους Έλληνες, να δείξουμε πάλι σε όλο τον κόσμο ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΏΣ ΚΑΤΑΚΤΆΤΑΙ η (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ) Δημοκρατία που αποτελεί τον ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ για να απαγκιστρωθεί ο άνθρωπος από την φθοροποιό (ψυχή τε και σώματι) αφανή ΝΈΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ και τον προφήτη αυτής “ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ”.

Διότι μόνον έτσι θα μπορέσει ο άνθρωπος να αποκτήσει μία κοινωνία, που θα αντλεί ευχαρίστηση από το “ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΝΑ ΔΊΝΩ” αντί του ψυχοφθόρου “ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΩ” που καλλιεργείται σήμερα εντατικά, ως μονοκαλλιέργεια, από αυτή την αφανή Νέα Θρησκεία.

Και μόνον έτσι θα μπορέσει ο πολίτης να λειτουργήσει ως Πολίτης που ψηφίζει και αποφασίζει για το εκάστοτε “δέον γενέσθαι” και όχι (όπως σήμερα) ως ιδιώτης (idiot) που ψηφίζει και αποφασίζει ποιος θα αποφασίζει αντ' αυτού, για το εκάστοτε “δέον γενέσθαι”.

Όταν μπορέσουμε, εδώ στην Ελλάδα, να δώσουμε και να κερδίσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη, και να στήσουμε το λάβαρο της Δημοκρατίας, θεμελιωμένης επάνω στην κατάκτηση της “Νέας Ενέργειας” που σώζει το Φυσικό Περιβάλλον του Πλανήτη από την μόλυνσή του και το Πολιτικό περιβάλλον από την καταστροφική Ολιγαρχία του Χρήματος, θα έχουμε ανοίξει τον δρόμο της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και για τους άλλους Λαούς, κοντινούς και μακρινούς.

ΑΝ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ “ΜΑΡΑΘΏΝΑ”, ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΡΊΑΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΠΟΙΊΑ ΤΗΣ “ΣΑΛΑΜΊΝΑΣ”.

Εμάς, τους Έλληνες, ποτέ δεν μας τρόμαξαν τα “μεγέθη”.
Σε όλες τις μεγάλες ιστορικές μάχες που νικήσαμε και καθορίσαμε τον ρου της μελλοντικής Ιστορίας, ήμασταν πολύ λιγότεροι του αντιπάλου.
Πάντοτε, όμως, είχαμε καλύτερα όπλα !
Και είχαμε και κάτι ακόμα.
 Πριν τη μάχη, λουζόμασταν και τραγουδούσαμε, απελευθερωμένοι από τον φόβο του θανάτου.....

Και κάτι ακόμη.
Μεταξύ όλων των άλλων καθηκόντων μας, έχουμε και το ιστορικό καθήκον, να μην αφήσουμε ποτέ την ανθρώπινη ψυχή να υποταχθεί στο “λίπος”.
Πρέπει να δείξουμε πως η Ψυχή (φανατικός οπαδός της Ελευθερίας) θα λιώσει το “λίπος”, με το οποίο το Χρήμα θέλει να την μαλθακεύσει, για να την πνίξει, τελικά....
Και αυτό, δεν δείχνεται με λόγια.....
Γίνεται, μόνο στη πράξη.

Το δεύτερο, λοιπόν, μεγάλο δώρο που κάνει η εφεύρεση του ΠΖ προσφερόμενη στην παγκόσμια κοινωνία, μετά και πέρα από την κάθαρση του πλανήτη από τους ρύπους των ορυκτών καυσίμων, είναι η δυνατότητα να αφυπνισθεί πολιτικά, και να διεκδικήσει την ανάκτηση της πραγματικής Δημοκρατίας, καθώς η ψευδεπίγραφη και Δήθεν “Δημοκρατία” που έχει επικρατήσει παντού, έχει επιτρέψει την υπέρμετρη συσσώρευση δύναμης σε μία Παγκόσμια και Υπερεθνική Οικονομική Ολιγαρχία, με συνέπεια, αυτή ΝΑ ΘΕΛΕΙ (και, το σπουδαιότερο, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ) να εξουσιάζει, συνεχώς και περισσότερο, την ανθρώπινη κοινωνία, για να λεηλατεί “νομίμως” τους καρπούς του μόχθου της, μαζί με τον Εθνικό (κάθε κράτους) πλούτο.

Η Οικονομική Ολιγαρχία αυτή, σε απόλυτη σύμπνοια με την Πολιτική Ολιγαρχία κάθε Τόπου, με την οποία συζούν, συντρέφονται και συναποφασίζουν, έχουν δημιουργήσει μία ασπίδα αυτοπροστασίας τους, προσφέροντας μία υποφερτή ζωή σε έναν αριθμό κατοίκων κάθε Χώρας, αυτόν που χορτάτοι, εφησυχασμένοι και ναρκωμένοι από μία επιστημονικά στημένη, διαρκή και έντονη προπαγάνδα, αρκεί για να διαιωνίζει την διακυβέρνηση τής κάθε Χώρας από το καθεστώς αυτό, ασχέτως κυβερνώντος κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων.

Απόδειξη αυτής της πραγματικότητας, αποτελεί η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΊΗΣΗ των πολιτικών που ασκούν ανά τον κόσμο, τόσο οι λεγόμενες “σοσιαλιστικές” κυβερνήσεις, όσο και οι λεγόμενες “φιλελεύθερες”, που πρεσβεύουν τα αντίθετα.

Οι διαφορές τους (κατά την άσκηση της διακυβέρνησης του κράτους) εξαφανίζονται ή γίνονται μηδαμινές.
Όμως, μεγαλοποιούνται και προβάλλονται καταλλήλως από τα ΜΜΕ, (αμέσου ή εμμέσου ιδιοκτησίας της Οικονομικής Ολιγαρχίας) ώστε να δικαιολογούν την ύπαρξη διαφορετικής κομματικής σημαίας, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διαιώνιση του καθεστώτος που φροντίζει ώστε , ΜΕ ΆΨΟΓΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ να επιτυγχάνεται ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ από την μονίμως κυβερνώσα από το παρασκήνιο και το υποβολείο, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΉ, ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΉ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΎ ΠΑΡΟΎΣΑ, Οικονομική Ολιγαρχία. Το ότι δε, ο τίτλος “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” που χρησιμοποιεί ο συνεταιρισμός της Οικονομικής Ολιγαρχίας με την Πολιτική, είναι παραπειστικός και απατηλός, αποδεικνύεται με ατράνταχτες αποδείξεις, από τις οποίες καταθέτω μόνο δύο, για να μη κουράσω:

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΗ:
Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως λειτουργεί η Δημοκρατία, όταν, σε μία (οποιαδήποτε) κοινωνία που αυτοπροσδιορίζεται ως Δημοκρατία, δυστυχούν εκατό για να ζουν πλουσιοπάροχα πέντε ;

• Είναι δυνατόν, οι πολλοί (ο Δήμος της Δημοκρατίας) να αποφασίζει να λιμοκτονεί ή να κυνηγά λαχανιασμένα την επιβίωσή του, για να μπορούν κάποιοι ελάχιστοι, να ζούν πλουσιοπάροχα;
Όχι, βέβαια!....

• Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό!.
Αντίκειται σε κάθε λογική!

Και, επειδή η Αλήθεια βρίσκεται ΜΟΝΟ στα γεγονότα και όχι στα λόγια, όπου συμβαίνει αυτό το γεγονός, σημαίνει ότι εκεί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παρά κάθε αντιθέτου ισχυρισμού!...
Και, δυστυχώς, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (και μάλιστα καταγράφεται με συγκεκριμένα νούμερα), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΡΑΤΗ ......

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Η δεύτερη ατράνταχτη απόδειξη, είναι οι ΕΚΛΟΓΈΣ, τη λειτουργία των οποίων επικαλείται ως απόδειξη Δημοκρατίας, η Δικέφαλη Ολιγαρχία.
Η “μαγική εικόνα” που στήνεται με τις εκλογές, έγκειται στην παρουσίαση των διαφόρων κομμάτων και πολιτικών παρατάξεων, ΩΣ ΑΝΤΙΠΆΛΩΝ.
Ο ψηφοφόρος, πρέπει να πεισθεί ότι, μεταξύ των κομμάτων (και των “ιδεών” που εκπροσωπούν) διεξάγεται ένας αγώνας.
Όσο πιο σκληρός γίνεται ο μεταξύ τους αγώνας, τόσο περισσότερο πειστικός γίνεται για τον ψηφοφόρο/οπαδό της κάθε “Ιδέας”. Οι “Δημοκρατικοί” επιτίθενται στους “Ρεπουμπλικάνους”, οι “Εργατικοί” στους “Συντηρητικούς”, οι “Σοσιαλιστές” στους “Φιλελεύθερους”, οι “Χριστιανοδημοκράτες” στους “Εθνικιστές”, οι “Κεντροδεξιοί” στους “Κεντροαριστερούς” και πάει λέγοντας....
Ο ψηφοφόρος “ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” να διαλέξει και έχει πολλές επιλογές! πάει και ψηφίζει, ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα! (Σ' αυτό, τό ότι η διαδικασία των εκλογών αποτελεί το “Ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα” του πολίτη, συμφωνούν όλοι οι παραπάνω ...) Από την επομένη των εκλογών, αυτά που έκαναν, ως κυβέρνηση, οι Κεντροδεξιοί, συνεχίζουν να τα υλοποιούν οι Κεντροαριστεροί.

Αυτά που ψήφισαν οι Συντηρητικοί, τα υλοποιούν οι Εργατικοί.
Τα συμφέροντα που υπερασπιζόντουσαν μέχρι χθές οι Δημοκρατικοί, τα υπερασπίζονται σήμερα οι Ρεπουμπλικάνοι, τους πολέμους που ξεκίνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι, τους συνεχίζουν οι Δημοκρατικοί, κοκ.....
Η μαγική εικόνα (η μεγάλη εξαπάτηση) των εκλογών, έγκειται, λοιπόν, στην παρουσίαση του ενός και μόνου προσώπου της Εξουσίας, αυτού της Δικέφαλης (Πολιτικής και Οικονομικής) Ολιγαρχίας, ότι δήθεν είναι πολλά και διάφορα κόμματα, μεταξύ των οποίων η κοινωνία διαλέγει!
Μία πολυετής, διεθνούς εμβέλειας, και εξαντλητικά εντατική προπαγάνδα, μας έχει πείσει ότι η κυβερνώσα Δικέφαλη Ολιγαρχία (Πολιτική και Οικονομική) είναι Δημοκρατία!
Έτσι διαιωνίζεται σε κάθε “Δημοκρατικό” Κράτος, η Δημοκρατική νομιμοποίηση αυτού του ύπουλου καθεστώτος, προκειμένου να διαιωνίζεται η λεηλασία του Δημόσιου πλούτου κάθε Χώρας και κάθε κοινωνίας, από αυτή τη Δικέφαλη Ολιγαρχία .

Μας αρέσει / Δεν μας αρέσει, αυτό είναι το παγκοσμίως διαμορφωμένο, σήμερα, Οικονομικό/Πολιτικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζεί και κινείται η σύγχρονη ανθρωπότητα, μεταβαίνουσα, από τη Βιομηχανική Εποχή, στην Εποχή της Πληροφορικής, με όχημα την Τεχνολογία.

Με τις διαπιστώσεις αυτές (και, ελπίζεται, την ανάλογη αποφασιστικότητα που αυτές γεννούν) οφείλουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” προς τον μεγάλο εφευρέτη μας Πέτρο Ζωγράφο διότι, αφ' ενός έχει ήδη δωρίσει στην ανθρωπότητα το ασύλληπτο δώρο του καθαρού περιβάλλοντος του πλανήτη μας, και αφ' ετέρου, ανοίγει τη στρόφιγγα του Πολιτικού Οξυγόνου που έχει ανάγκη η Δημοκρατία που χαροπαλεύει, χτυπημένη ύπουλα και θανάσιμα.

Τα υπόλοιπα, επαφίενται στον πατριωτισμό και τη δημοκρατικότητα μας, ημών των απογόνων μεγάλων ανδρών και γυναικών που δόξασαν το ανθρώπινο Πνεύμα, καθιερώνοντας στην παγκόσμια συνείδηση την Ελλάδα, σαν κάτι το πολύ πιο διαφορετικό και πολύ περισσότερο, από έναν Γεωγραφικό χώρο του Πλανήτη μας, όπως οι άλλες Χώρες.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/04/2016 08:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το υδρογόνο, ως "οξυγόνο" της δημοκρατίας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες