ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουλίου 2016
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Χρυσή Αυγή: " Δουλειά στους Έλληνες. "

Πλήθος κόσμου και Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση για την ανεργία των νέων στην Κόρινθο. (Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο). 

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Europa Terra Nostra για την ανεργία των νέων.
Την ώρα που οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε ταξί, οι Εθνικιστές γεμίζουν τεράστιες αίθουσες στα ...
   Ίσθμια Κορινθίας.Την εκδήλωση άνοιξε ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Καμπύλης, ο οποίος καλωσόρισε τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες στην Κορινθία και συνόψισε με λίγα λόγια τα τοπικά προβλήματα, που βιώνουν οι Κορίνθιοι.Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Europa Terra Nostra, Dan Erikkson, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στον συμβολισμό που κατέχει η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στην Ελλάδα, που είναι η απαρχή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, πρώτη χώρα που πλήττεται από την εισβολή των λαθρομεταναστών και χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η Χρυσή Αυγή, που αποτελεί έμπνευση για όλους τους Εθνικιστές σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκαλεί στο σύστημα η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία.Αναφέρθηκε στην δουλοπρέπεια που επέδειξε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώπιον των γερμανών επικυρίαρχων, που βρέθηκαν στην Βουλή, και μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε αυτά που αισθάνονται οι Έλληνες ενώπιον βουλευτών της γερμανικής ολιγαρχίας.


Τον λόγο αμέσως μετά έλαβε ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος ξεκίνησε την καταιγιστική του ομιλία από το γεγονός ότι η παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, γεγονός που γίνεται έκδηλο από το ότι υπάρχουν Βουλευτές, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Νικόλαος Κούζηλος, η Ελένη Ζαρούλια και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν σε πολιτικές εκδηλώσεις ελέω… περιοριστικών όρων. Ακολούθως αποκάλυψε μία «λεπτομέρεια» του ξεπουλήματος του ΟΛΠ, αφού τσακωνόταν η ΝΔ με τον Σύριζα για το οποίος είναι πιο πειθήνιο όργανο των τοκογλύφων.


Ακολούθως ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, έλαβε τον λόγο και αναφέρθηκε στην αποτυχία της πολίτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγή, αφού παρά την παρέλαση με τις χειροπέδες, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες και όλες τις μεθοδεύσεις αυτή παραμένει Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την ίδια ώρα που οι διώκτες της πάνε ένας - ένας σπίτι του από τον Ελληνικό Λαό. Τόνισε επίσης την αντεθνική δράση της «Ευρώπης» των τοκογλύφων σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην διάλυση των εθνικών οικονομιών, οδηγώντας τους νέους μας στην ανεργία και την μετανάστευση.
Τελευταίος στο βήμα, καταχειροκροτούμενος από χίλιους και πλέον Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, βρέθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στους επαίσχυντους περιοριστικούς όρους, με τους οποίους προσπαθεί ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα να σταματήσει την Χρυσή Αυγή και δεν επιτρέπει σε βουλευτές να παραβρίσκονται και να ομιλούν σε πολιτικές εκδηλώσεις. Τρία χρόνια μετά από ένα εξώφυλλο της φυλλάδας «Τα Νέα» με τίτλο «Η Δύση της Χρυσής Αυγής», η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτη πολιτική δύναμη, ενώ ο Ψυχάρης είναι κατηγορούμενος, γεγονός που δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα της κλεποκρατίας, την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, την χώρα που κυριαρχεί η αριστερά, με τις ευλογίες της ψευτοδεξιάς.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε σε γεγονότα της πρόσφατης πολιτικής επικαιρότητας, το ξεπούλημα του ΟΛΠ και άλλα, τα οποία αποδεικνύουν την συμπαιγνία των πολιτικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», εναντίον του Ελληνικού Λαού. Αυτή η συμπαιγνία, όμως, έρχεται στο τέλος της, αφού δυναμώνει η Χρυσή Αυγή, παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, που ουδέποτε μπόρεσε να αναγκάσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να σκύψουν το κεφάλι.
Η Χρυσή Αυγή, αλύγιστη, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην διάλυση της Ελλάδας. Στην λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ασυδοσία που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, στην κλεψιά, την ρεμούλα, τις ΜΚΟ και όλες τις υπόλοιπες εκφράσεις του αντεθνισμού. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εγγύηση για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, αφού καθείς εξ ημών θεωρεί προσωπική υπόθεση και ευθύνη την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους και έκλεισε αναφερόμενος στον κοινό αγώνα των Ευρωπαίων Εθνικιστών ενάντια στην «Ευρώπη» των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών.Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή σχετικών πολυμέσων και με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο, όπως πρέπει σε κάθε εκδήλωση Ελλήνων.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/04/2016 08:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Χρυσή Αυγή: " Δουλειά στους Έλληνες. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες