ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Καταγγελία της "Ελλήνων Πολιτεία" .

Πολλές φορές κατά το παρελθόν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν “παίξει” περίεργα και επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της Πατρίδος μας.

Τελευταίο κρούσμα από την κινητή τηλεφωνία Vodafone AE, ήταν το καλωσόρισμα της εταιρείας συνδρομητών της σε ακριτικά νησιά μας, με το μήνυμα...
«Καλώς ήρθατε στην Τουρκία».

Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτείας” – μετά και από ενοχλήσεις μελών μας – έχοντας ιδιαίτερες ευαισθησίες στα Εθνικά θέματα, έλαβε την πρωτοβουλία – όπως για τόσα άλλα θέματα – και κατέθεσε στις 4 Αυγούστου 2016 την παρακάτω επιστολή στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με θέμα: Διενέργεια ελέγχου μηνυμάτων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Η επιστολή μας έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: 18141.
Αξιότιμοι Κύριοι,
Λάβαμε καταγγελίες στο κόμμα μας, πολιτών που είναι συνδρομητές της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας VODAFONE A.E. για διαρροή, πολύ πιθανόν αυτοματοποιημένου μηνύματος, με το οποίο η ως άνω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χαιρετίζει τους πελάτες της, σε ακριτικά νησιά μας, με την φράση «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ». Αυτά τα μηνύματα επιπρόσθετα, είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media.

Μετά από έναν σχετικό έλεγχο που κάναμε, διαπιστώσαμε πως το μήνυμα αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και παρά ταύτα δεν κάνουν κάτι, δημιουργώντας αλγεινές και περίεργες εντυπώσεις. Που φθάνουν μέχρι της δημιουργίας εθνικού ζητήματος.
Γι΄ αυτό, καλούμε σύμφωνα με το Νόμο, την ανεξάρτητη αρχή σας καθώς και την αρμόδια επιτροπή της, προκειμένου να διερευνήσει αυτό το μέγα ζήτημα:
- αφού καλέσει τους υπεύθυνους της εταιρίας για να δώσουν εξηγήσεις, για το πως προκύπτει αυτό το μήνυμα, και

- να αποδοθούν ευθύνες εάν προκύπτουν, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να δικαιολογήσει αυτά τα αντεθνικά μηνύματα. Επιβάλλοντας σχετικό πρόστιμο, στην περίπτωση που η τελευταία δεν μπορέσει να πείσει με την τοποθέτηση της τα αρμόδια μέλη της επιτροπής σας.

Παρακαλούμε όπως εντός του χρόνου που προβλέπει η νομοθεσία, να μας στείλετε γραπτή απάντηση για την έρευνα σας αλλά και για τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης ΑποστόλουBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/25/2016 10:47:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Καταγγελία της "Ελλήνων Πολιτεία" . "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες