ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επείγουσα ανάγκη για δημοκρατική αναγέννηση.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει και να αποδώσει καρπούς) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης. Τουναντίον, χρειάζεται να απελευθερωθεί απ' όλα αυτά.

Όταν έχεις παραδώσει το μέγιστο, και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να αντιστέκεσαι για να σώσεις τα μικρότερα, κοροϊδεύεις και εξαπατάς...
ασύστολα.

Αυτό κάνεις (κοροϊδεύεις και εξαπατάς ασύστολα) όταν έχεις παραδώσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ την ΑΥΤΟΔΙΆΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ* και ισχυρίζεσαι πως είσαι σε θέση να διαπραγματεύεσαι και να αντιστέκεσαι για να σώσεις την κοινωνία:
• από την ανεργία
• από το γκρέμισμα των μισθών και των συντάξεων
• από το ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων
• από την άγρια φορολόγηση των πολιτών
• από την κατάρρευση των υπηρεσιών Υγείας
• από την αιμορραγία της μετανάστευσης της νεολαίας
• από τον αργό θάνατο της κοινωνίας (βάλτωμα του δημογραφικού)
• από την αδυναμία ενδυνάμωσης της Άμυνας σου
• και από πολλά άλλα παρόμοιας μεγάλης αξίας, αλλά μικρότερης της αξίας της Ελευθερίας/Αυτοδιάθεσης, καθώς χωρίς αυτή, είναι αδύνατο να έχεις οτιδήποτε άλλο !!!...
Αυτό ακριβώς κάνουν (κοροϊδεύουν και εξαπατούν ασύστολα) όλα τα κόμματα με το πολιτικό προσωπικό τους, που συντηρούν και στηρίζουν το καθεστώς πολιτικό σύστημα, είτε από τη θέση της κυβέρνησης είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατία (για να λειτουργήσει) δεν χρειάζεται απατεώνες και μηχανισμούς ευρείας εξαπάτησης.
Αυτοί, χρειάζονται ξήλωμα από τις ρίζες τους....

• * Η αποκάλυψη της παράδοσης της Αυτοδιάθεσης της Χώρας, έγινε από δύο γεγονότα:

1. Με την υπογραφή των “Μνημονίων” και την ψήφιση, από τη “Βουλή των Ελλήνων” (χωρίς καν να διαβαστούν από τους “λαοπρόβλητους” Βουλευτές!!!) μίας σωρείας Νόμων ΠΟΥ ΥΠΑΓΌΡΕΥΣΑΝ ΕΞΩΧΏΡΙΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ (αυτές των “δανειστών”).
• Μεταξύ των διατάξεων και η παραίτηση από κάθε διεθνή νομική προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας !!!.

2. Με την ιταμή (από όλες τις πολιτικές δυνάμεις) περιφρόνηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος που με 62,5 % είπε ΟΧΙ και το πολιτικό σύστημα, σύσσωμο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το υλοποίησε σε ΝΑΙ, παραδίδοντας με την κίνηση αυτή, και την Λαϊκή Κυριαρχία που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο στο άρθρο 1 του Συντάγματος μας.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/11/2016 08:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επείγουσα ανάγκη για δημοκρατική αναγέννηση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες