ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέα Φιλική Εταιρεία: "Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός".

«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν σε ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης» (Ι. Μακρυγιάννης) αλλά κανείς Έλληνας πολιτικός δεν μελέτησε, πόσο μάλλον κατάλαβε τα λόγια του.

Στις 06 Απριλίου 1941 εισέβαλαν χιτλερικά στρατεύματα στην Ελλάδα μέσω Γιουγκοσλαβίας.
Στις 18 Ιανουαρίου 1996 και στις...
04 Οκτωβρίου 2009, οι Γερμανοί επανέλαβαν την ίδια βαρβαρότητα μέσω της εκλογής του Ααρών Αβουρί (Κ. Σημίτη) και του Γ. Α. Παπανδρέου αντίστοιχα στον πρωθυπουργικό θώκο.

Η Ελλάς είναι υπό κατοχή και όπως λέει ο Μακρυγιάννης, από την πρώτη στιγμή της «απελευθέρωσής» της.
Η πατρίδα μετατράπη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης υπό Γερμανική διοίκηση, με τις ρεζέρβες της (τ/θ ταξιαρχίες και μοίρες αλεξιπτωτιστών) στο Πρίντεζι και στο Ίνσιρλικ στρατοπεδευμένες, έτοιμες να επέμβουν μόλις οι Έλληνες σηκώσουν κεφάλι.

Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές δεν άντλησαν κάποιο σωστό δίδαγμα από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ειδάλλως δεν θα σύστηναν συμμορία για να επαναλάβουν στην Ελλάδα την θηριωδία του Άουσβιτς.
Το παράδοξον είναι ότι το καθεστώς Τσίπρα εφαρμόζει ρητορικές, στρατηγικές και μεθόδους στην πολιτική του, που θυμίζουν τη Γερμανία του 1933-45 και αποσκοπεί στην επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου, στην εσαεί παραμονή του στην εξουσία.
Μόνο τα τάγματα εφόδου, που ιδρύθηκαν το ‘12 πάνω στα Τζουμέρκα, παραμένουν ακόμη στους «στρατώνες».

Οι Έλληνες φυτοζωούν, ο παραγωγικός ιστός της χώρας κατεστράφη, η εργασία, η περιουσία και το επιχειρείν απαξιώθηκαν, το σύνταγμα εξεφτελίστηκε, δημεύτηκαν οι κόποι των ανθρώπων και το κράτος κατέβασε ρολά.
Μέχρι και το ΕΣΥ μετετράπη σε «οίκο ευθανασίας» για να δολοφονείται ανοικτά πλέον ο ασθενής που δηλώνει, Έλληνας, φτωχός και ανασφάλιστος. Στην είσπραξη φόρων, στο «λουστράρισμα» της Γερμανικής μπότας, στον εξισλαμισμό της χώρας και στην ευημερία των μεταναστών επικεντρώνουν τώρα την προσοχή και τις ευαισθησίες τους οι κοτσαμπάσηδες της χώρας.

Εκατομμύρια επένδυσαν οι Γερμανοί στην εξαγορά συνειδήσεων και στο παρακράτος των χαφιέδων και άλλα τόσα στους Κοτσαμπάσηδες-διαχειριστές της μπίζνας του χρέους, της φτώχειας και του ξεπουλήματος.
«Παίζει» ο Γερμανός ηγεμόνας με τον Έλληνα και αυτός με τα λόγια, για να μετριάσει τις εντυπώσεις από τα 99 χρόνια δουλείας που έχει ακόμη μπροστά του.
Εκλογικός νόμος και σύνταγμα στα μέτρα «τους», λείπουν ακόμη πριν οδηγηθεί η χώρα, μέσω δημοψηφισμάτων, συνελεύσεων και αυτονόμησης περιοχών στον διαμελισμό της.
Τζάμπα έκαναν οι πολίτες «ιερές» δηλώσεις και καταγγελίες ενώπιον των αρχών και της κοινωνίας ενάντια στο καθεστώς, επειδή ήθελαν να πιστεύουν ότι σε κατεχόμενη χώρα η δικαιοσύνη λειτουργεί απρόσκοπτα και τα αποτελέσματα της κάλπης δεν είναι στημένα.

«Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι» υποστήριζε ο Θουκυδίδης 2300 χρόνια πριν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ολοκληρώσει τη σκέψη του προσθέτοντας ότι «η ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον καταπιεστή. Πρέπει να κατακτηθεί από τον καταπιεζόμενο».
Η Ελλάδα, η Κύπρος και οι Έλληνες ανά τον κόσμο έγιναν πρώτα η αιτία, να συμμαχήσουν Σιωνιστές και Νεοναζί (ΝΤΠ) μεταξύ τους και κατόπιν στόχος προς αφανισμόν!
 Συνεργός τους, σύσσωμη η ελίτ της χώρας, που αντί να αντιδράσει στην εισβολή, υποτάχθηκε, αμαχητί και άνευ όρων, στον εχθρό.

Υπάρχει λύση, ζωή και μέλλον για τον τόπο.
Είναι ένας τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, που θα μας βγάλει στο ξέφωτο, με θέσεις και πρόγραμμα που κινούνται μέσα σε πλαίσια πιστής εφαρμογής του εθνικού και του διεθνούς δικαίου.

Ως παράνομο, το χρέος τους, ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τα μνημόνια τους, ως γενοκτονία, οι ζωές που χάθηκαν εξ αιτίας τους και ως βάρβαρη κατοχή, η αλληλεγγύη τους, χαρακτηρίζονται βάση του νόμου και του δεδικασμένου τα όσα διαδραματήσθηκαν στην χώρα τα τελευταία έξι χρόνια.

Ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σημαίνει επαναφορά της χώρας και των θεσμών στη συνταγματική νομιμότητα, ανεξαρτησία στην ανάπτυξη εθνικής πολιτικής, εξαναγκασμό των Γερμανών να αποπληρώσουν τα χρέη τους, αποκατάσταση των αδικιών, επιστροφή των κλεμμένων από τις τράπεζες, τους δανειστές και τους μεσάζοντες, ποινική δίωξη των γενοκτόνων, επιόρκων και κλεφτών, κατάργηση (αναδρομικά από 01.08.1974) κάθε είδους ασυλίας και παραγραφής για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του λαού και του κράτους, δήμευση της περιουσίας των ενόχων, STOP στον εξισλαμισμό και στον αφελληνισμό της χώρας, απέλαση των παράνομων μεταναστών και επιστροφή των όσων εκλάπησαν, δημεύτηκαν, ξεπουλήθηκαν ή βγήκαν στο σφυρί, λόγω μνημονίων, στον αρχικό τους ιδιοκτήτη.

Απαιτούνται χρόνια, τουλάχιστον οκτώ (8), σκληρής δουλειάς μέχρι να αναπληρωθούν οι απώλειες σε αξίες, εργατικές θέσεις και εργατικό δυναμικό αλλά ούτε λεπτό καθυστέρηση δεν θα στοιχίσει η αποκατάσταση του δικαιώματος για αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη.

Απαγορεύεται να πεινάσει ξανά Έλληνας στον τόπο του ή να αφεθεί απροστάτευτος από το κράτος πρόνοιας, όταν χρήζει βοηθείας.

Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός, δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις στα προβλήματα και απαντήσεις στα διλήμματα αλλά τρόπος σκέψης και ζωής.
Σκοπός του, η δημιουργία ένός ισχυρού κράτους δικαίου με θεσμούς που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη.
Ποσώς θα δεσμευτούμε, ως χώρα, να εφαρμόσουμε πολιτικές αντίθετες στα συμφέροντα μας ή να κάνουμε τις συναλλαγές μας σε νόμισμα, που θα μας απαγορεύει να παράγουμε στον τόπο μας αξίες σε προϊόντα, υπηρεσίες και εργατοώρες.

Αδέσμευτα ελληνικά κεφαλαια, ένα άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, αυτονομία σε πρώτες ύλες και πηγές ενέργειας, ένας αμύθητος ορυκτός, φυσικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός πλούτος και μια θέση-κλειδί στον χάρτη είναι εφόδια, που ναι μεν διαθέτουμε αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε επαρκώς, επειδή, ως λαός, δεν αλλάξαμε νοοτροπία και ως άτομα, δεν μάθαμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.
Η επιστροφή στις ρίζες μας και η αναγέννηση του θεσμού της οικογένειας θα φέρουν πίσω την «εμπιστοσύνη» και μαζί της την αναβάθμιση στον τρόπο σκέψης, έκφρασης και συμπεριφοράς.

Είναι αφελές, να αναμένουμε στροφή της μοίρας μας προς το καλύτερο όσο το δικό μας «δια ταύτα» αποφασίζεται από τους Γερμανούς και τα τσιράκια τους και όσο υπάρχουν «Έλληνες» πολιτικοί-πιόνια που εφαρμόζουν στην χώρα κατά γράμμα και αναντίρρητα τα όσα τους διέταξαν οι ξένοι.

Στα χέρια μας κρατάμε την ζωή, την ελπίδα και το όνειρο για το αύριο που ξημερώνει. Δεν έχουν αξία πια τα λόγια παρά μόνο οι πράξεις που επιδιώκουν το αυτονόητο σε αξίες όπως, « λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία, εργασία και αξιοπρέπεια».

Πάμε μπροστά μονιασμένοι και ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τις κομματικές και ιδεολογικές μπαριέρες, τις μικροψυχίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες μας.
Εμείς είμαστε ο λαός, εμείς αποφασίζουμε και όχι οι μειοψηφίες, που δια της κάλπης μετατρέπονται σε πλειοψηφίες.

 Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» είναι μια ιδέα που στηρίζεται πάνω στην ελευθερία της σκέψης και της ψυχής του Έλληνα εκείνου που θεωρεί καθήκον του, να υπερασπίζεται το τρίπτυχο, εθνική κληρονομιά, οικογένεια, Ορθοδοξία και το δικαίωμα του συμπολίτη του, να εκφέρει γνώμη διαφορετική της δικής του.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/11/2016 09:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: "Ο τρίτος δρόμος, ο Ελληνικός"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες