ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Unknown

Οι τραμπούκοι Πολάκης και Φίλης.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, 
επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”.
Την τριμηνιαία εφημερίδα που είναι το επίσημο όργανο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνος (ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ).
Την οποία εκδίδει ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.

Έτσι και σήμερα θα δημοσιεύσω ένα από...
τα υπέροχα κείμενα της εν λόγω εφημερίδος που επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Σιχλιμοίρης και αφορά το παρελθόν ενός εκ των τραμπούκων της σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Απρίλιος 1989: Όταν ο υπουργός Πολάκης υπερασπιζόταν την κομμουνιστική Αλβανία.
Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του, όταν αναφερόμενος σε δημοσιογράφο, από τον οποίο “ενοχλήθηκε” λόγω του περιεχομένου της ερώτησής του, δήλωσε ότι “Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη”.
Μπορεί αυτή η δήλωση, του Πολάκη να σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κανείς όμως δεν χαρακτήρισε ως προτροπή σε έγκλημα την δήλωσή του, ούτε φυσικά ζήτησε την ποινική του δίωξη, θεωρώντας απλώς ότι πρόκειται για – ένα ακόμη – “λεκτικό ατόπημα”.
Είναι όμως ένα ακόμη “λεκτικό ατόπημα” ή πρόκειται όντως για θρασύ τραμπούκο που συνεχίζει όσα έμαθε κάνοντας το “αγροτικό” του στην ΚΝΕ.

Στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα” Απρίλιος 1989 με τίτλο: “ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ κατά φοιτητών που παρακολουθούσαν ομιλία του κ. Σεβαστιανού στην Πανεπιστημιούπολη – είκοσι τραυματίες”, διαβάζουμε τα εξής:
«…. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οι αναρχο-αριστερές και οι κνίτικες ομάδες είχαν καταλάβει το προαύλιο της Ιατρικής Σχολής και έβριζαν χυδαία όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως “Τα αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία”, “θάνατος στους εθνικιστές”, “Σεβαστιανέ φασίστα” και άλλα παρεμφερή.
Τους συγκεκριμένους αναρχικούς – που είχαν κατεβεί από τα Εξάρχεια, αποφασισμένοι για μάχη – κατεύθυνε κάποιος Κοσμιρίδης, ενώ τους Κνίτες το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής και της Πανσπουδαστικής Παύλος Πολάκης και ο φοιτητής της οδοντιατρικής και μέλος της ΠΣΚ Μωραΐτης.

Ο Πολάκης απηύθηνε “τελεσίγραφο” προς τους οργανωτές της εκδήλωσης “να τσακιστούν να φύγουν, γιατί αλλιώς θα τους πετάξουν έξω με τις κλοτσιές”.
 Επικαλέστηκε μάλιστα με τραμπουκικό ύφος απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου για ματαίωση της εκδήλωσης, απόφαση “διάτρητη” σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχολής της ΔΑΠ Φοίβο Γιαννακόπουλο, καθώς η ΔΑΠ δεν είχε κληθεί να συμμετάσχει…

 Στο τέλος της “επίθεσης” ένας από τους υποκινητές, το μέλος της ΠΣΚ Πολάκης αντικαταστατικά, συνέταξε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου που πρόσκεινται στην Πανσπουδαστική και “γράφοντας στα παλιά του παπούτσια” τη γνώμη των μελών της ΔΑΠ, κατάπτυστο κυριολεκτικά ψήφισμα, στο οποίο οι Βορειοηπειρώτες αποκαλούνται φασίστες που δεν δικαιούνται να μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν εκδηλώσεις…».

Να λοιπόν ποιος είναι ο κύριος Πολάκης…,
ο νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον, μόνο ιατρική δεν σπούδαζε, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ήταν ο επικεφαλής των εγκληματικών ορδών των κνιτών και των υπολοίπων αριστεριστών, οι οποίοι λίγους μήνες πριν καταρρεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία όχι μόνο το υπεράσπιζαν, αλλά παραλίγο να στείλουν “στον άλλο κόσμο” Έλληνες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παραβίαση των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αυτός ο αστοιχείωτος αγροίκος και πάνω απ΄ όλα θρασύδειλος τραμπούκος που λέγεται Πολάκης έχει βεβαρυμμένο εγκληματικό παρελθόν.
Αυτό το οποίο ήθελε να κάνει τώρα, δηλαδή να χώσει τρία μέτρα κάτω από την γη έναν δημοσιογράφο, προσπάθησε να το κάνει και το 1989, όταν 20 άτομα (δυο σοβαρά και 18 ελαφρά) έπεφταν θύματα της μπολσεβίκικης μανίας τόσο αυτού, όσο και των υπολοίπων τραμπούκων που κατηύθυνε.
Εκεί όμως υπήρχαν ΣΦΕΒΙΤΕΣ παλικάρια που υπό τις ευλογίες του Αρχηγού μας Λεβέντη Σεβαστιανού του έδωσαν και πήρε για τα καλά το μάθημά του…
Σήμερα κάνει το μάγκα, αντιστάσεως μη ούσης…
Από εμάς ουδέν σχόλιο!
Τα λέει όλα για τον αναρχο-άπλυτο υπουργό Πολάκη, το “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”!

Εκτελεστής “συμβολαίου” για τον θάνατο του Ελληνισμού, ο Φίλης.
Ένα ακόμη από τα χειρότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης, είναι ο Υπουργός Παιδείας, ο Νίκος Φίλης.
Αυτό το πολιτικό παχύδερμο του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας.
Αυτό το πολιτικό απολειφάδι ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με δηλώσεις του και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στο Ποντιακό στοιχείο.

Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας.
Σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων.

Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας!

Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι “άξιος” συνεχιστής των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”.

Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Ο άθεος Νίκος Φίλης έκανε το μίσος του για τις ΗΠΑ, έναν έρωτα μεγάλο.
Ωστόσο, αυτός ο σαλτιμπάγκος της “αριστεράς” που έχει βάλει σκοπό του να διαλύσει την Ορθοδοξία, αποκαθηλώνοντάς τη, από τις ψυχές των ελληνόπουλων, αυτός ο αμετροεπής “χοντρός” του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκε – δίνοντας τα διαπιστευτήρια της υποταγής του – στην Αμερικάνικη Πρεσβεία – όπως πολλοί άλλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, την 4η Ιουλίου 2016 για την Ανεξαρτησία της χώρας του το 1776.

Βέβαια, σήμερα ο Νίκος Φίλης είναι Εξουσία και όπως έλεγε στα νεανικά του χρόνια η Εξουσία ήταν συνυφασμένη με το Κεφάλαιο των εργοδοτών που απομυζούσε τους εργαζόμενους. Όταν τότε ήταν εναντίον των πλουτοκρατών.
Όταν συμμετείχε σε λαϊκούς αγώνες κατά της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

Όπως τότε, στις 25 Μαρτίου 1986, ανήμερα της Εθνικής εορτής – που θέλει να καταργήσει την παρέλασή της – που ο Νίκος Φίλης ως Γραμματέας του “Ρήγα Φεραίου” (Νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού) επιχειρούσε, με άλλους ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερούληδες, να κλείσει τη Λεωφόρο Συγγρού, διαμαρτυρόμενος για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζορτζ Σουλτς, στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 8/03/2016 03:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι τραμπούκοι Πολάκης και Φίλης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες