ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Προειδοποίηση από Μόσχα: «Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι από την κατάσταση στα τουρκο-συριακά σύνορα».

Tου Πάνου Σπαγόπουλου.
Η Μόσχα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη από τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή των τουρκο-συριακών συνόρων εξαιτίας του κινδύνου της περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης η οποία μπορεί να καταλήξει σε ενδο-εθνοτικές συγκρούσεις μεταξύ Αράβων και Κούρδων σημείωσε σήμερα σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Μόσχα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη από τις...
συνεχιζόμενες εξελίξεις στην περιοχή των τουρκο-συριακών συνόρων. Πρώτα και κύρια ιδιαίτερα ανησυχητικός είναι ο κίνδυνος τηε περαιτέρω επιδείνωσης στην ζώνη των συγκρούσεων για την πιθανότητα απωλειών ανάμεσα σε αμάχους αλλά και σε συγκρούσεις μεταξύ Αράβων και Κούρδων», αναφέρει πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται πως η Ρωσία τάσσεται υπέρ των ενδοσυριακών διαπραγματεύσεων για το μέλλον της χώρας στις οποίες πρέπει να λάβουν μέρος και οι Κούρδοι.

«Είμαστε σίγουροι πως η συριακή κρίση μπορεί να λυθεί μόνο βάσει του διεθνούς νόμου μέσω ενός εκτεταμένου διαλόγου εντός της Συρίας ο οποίος θα περιλαμβάνει όλες τις εθνότητες και θρησκευτικές κοινότητες συμπεριλαμβανομένων και των Κούρδων βάσει των αποφάσεων των ΗΕ της Γενεύης της 30ης Ιουνίου του 2012 και της απόφασης 2254 του ΣΑ», αναφέρεται ακόμη στην ίδια ανακοίνωση.
Στο πεδίο των συγκρούσεων οι δυνάμεις του τουρκικού Στρατού μαζί με τους 5000 άνδρες του FSA ολοκλήρωσαν την κατάληψη της πόλης Τζαραμπλούς η οποία ήταν πρακτικά άδεια από τις δυνάμεις της ISIS όταν έφτασαν εκεί.

Οι τελευταίες φαίνονται πρακτικά εξαφανισμένες από προσώπου γης, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το CNN Turk αεροσκάφη των ΗΠΑ A-10 και F-16 που απογειώθηκαν από τη βάση του Ιντσιρλίκ για να προχωρήσουν σε εγγύς υποστήριξη των τουρκικών δυνάμεων επέστρεψαν άπραγα αφού δεν βρήκαν ίχνος από εχθρικές δυνάμεις.

Στο μεταξύ ηγετικό στέλεχος του FSA μετά την κατάληψη της Τζαραμπλούς δήλωσε πως η πρώτη φάση της επιχερήσης έχει τελειώσει αλλά οι δυνάμεις του FSA δεν πρόκειται να σταματήσουν εάν δεν αποκαταστήσουν επαφή με τις δυνάμεις τους στην Μαρέα και το Χαλέπι!

Μάλιστα στον ίδιο τόνο ο Τούρκος δημοσιογράφος Cem Kucuk με ισχυρά ερείσματα στο κυβερνητικό κόμμα ΑΚΡ του Ερντογάν ανέφερε: «Τα άρματα μάχης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο κατά του εχθρού και όχι των αμάχων. Εάν πάρουμε το Χαλέπι μόνο η Δαμασκός μένει πια»!

Και νέες ενισχύσεις στέλνει ο τουρκικός Στρατός στην Συρία. Τουλάχιστον 14 άρματα μάχης Leopard 2A4 από την 1η Στρατιά στην Κωνσταντινούπολη εντοπίστηκαν να μεταφέρονται στην Ν.Α. Τουρκία προς ενίσχυση των εκεί δυνάμεων.

pronews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/25/2016 11:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προειδοποίηση από Μόσχα: «Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι από την κατάσταση στα τουρκο-συριακά σύνορα»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες