ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το πραξικόπημα στην Τουρκία και το κίνημα "No Border" στην Ελλάδα. Η αλήθεια που δεν θα μάθετε...

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Το Κίνημα "No Border", ή "Αλληλέγγυοι", οργανώνεται από τους Σιωνιστές της Ευρώπης, (Ν.Τ.Π.), & Παγκόσμια Δικτατορία του Βαρώνου Ρότσιλντ, για κατάληψη της Θεσσαλονίκης - Μακεδονίας,
υπέρ των βορείων γειτόνων.  Ήδη κατέλαβαν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η λέξη το λέει, "No Border", "Όχι σύνορα".
Αυτό συμφέρει τους Σιωνιστές της...
Ν.Τ.Π.
ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
Καί κυριαρχία στο Αιγαίο υπό των Σιωνιστών της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι Ελληνικές Ε.Δ. & ΕΛ.ΑΣ. να λάβετε τα μέτρα Σας...

Οι «Αληλέγγυοι», και μερικές Μ.Κ.Ο. είναι απεσταλμένοι από τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία, και τον Σιωνιστικό Ο.Η.Ε. δια να εποικήσουν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους λαθρό & Τζιχαντιστές σφαγείς.

Βλέπε επισκέψεις στη Αθήνα & Λέσβο του Γ.Γ. Ο.Η.Ε.- του Πάπα- του Πατριάρχη, του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, τις πρέσβειρες «καλής θελήσεως» Ο.Η.Ε. Σάρα Σάραντον (Εβραία), Τζολί, (Εβραία), Βανέσα Redgrave (Εβραία), κ.λ.π. Όλοι αυτοί δουλεύουν για τον Εβραίο Δικτάτορα Βαρώνο-Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλοι αυτοί δεν ήλθαν για καλό..................
Κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη ΞΥΠΝΑ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Γίναμε αντικείμενο εκμετάλλευσης του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Όλες οι διεθνείς «Ανωμαλίες», και αναταραχές, προέρχονται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Όλες οι διεθνείς ατιμίες προέρχονται από τους κυρίους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ-ΣΟΡΟΣ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ, κ.λ.π.

Από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μην περιμένετε τίποτα.
Αυτοί είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ & ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!

Αυτοί λαμβάνουν εντολές από τη
Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, & τη Σιωνιστική
τη Ν.Τ.Π. του Βαρώνου-Λόρδου-Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Συγκυβερνώντες ΑΝ.ΕΛ. κοιμώνται όρθιοι..........

Εισηγούμαι, οι Ε.Δ. & ΕΛ.ΑΣ., να «μπλοκάρετε» τους εισβολείς «Αλληλέγγυους», στα λιμάνια Πατρών & Ηγουμενίτσας, όπου θα προσπαθήσουν να αποβιβαστούν στην Ελλάδα, ερχόμενοι από Ιταλία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ!

Όλοι αυτοί είναι Ούννοι & Βάνδαλοι, Γερμανοί-Ολλανδοί-Βέλγοι-Δανοί, και όλο το κακό συναπάντημα της Βορείου Ευρώπης. (ΜΜΕ).

Σύμμφωνα με τα ΜΜΕ, 1000 από αυτούς, επιβαίνοντες μηχανών, ( μοτοσυκλετιστές), θα «μπουκάρουν» στην Ελλάδα, και θα στρατοπεδεύσουν στη Θεσσαλονίκη.......

Όταν στρατοπεδεύσουν στο κήπο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, άντε μετά να τους βγάλεις..............

Οι «Αλληλέγγυοι» είναι επικίνδυνοι για την Εθνική μας ασφάλεια..............

ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Τα γεγονότα της Νικαίας, θα πρέπει να συνδυαστούν, με το Πραξικόπημα της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι Στρατιωτικοί θα ήταν για την Ελλάδα πιο επικίνδυνοι, από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, διότι θα ελάμβαναν διαταγές από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να κλείσουν το ΑΙΓΑΙΟ!!!
Και τότε η ΡΩΣΙΑ...........................

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πάει να βάλλει φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ........

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ δείχνουν ποίος κάνει κουμάντο στη Γη, με το νέο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν, (το «καθεστώς» που λένε οι δημοσιογράφοι), δεν ήταν αρεστός στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, διότι τα είχε «φτιάξει» με τους Ρώσους...............

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου & Δαρδανελίων, για να εγκλωβίσουν τους ΡΩΣΟΥΣ στη Μαύρη Θάλασσα, και έτσι να τους αποδεκατίσουν με το όργανό τους τη μαριονέτα το ΝΑΤΟ.............

Απόδειξη ότι η επιχείρηση έγινε επάνω στη Γέφυρα του Βοσπόρου..................

Οι συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο της Εθνικής μας Κυριαρχίας, εγένοντο κατόπιν διαταγών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του αιμοσταγούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Και εμείς οι ΜΑΚΑΚΕΣ είμαστε ακόμα μέλος του ΝΑΤΟ, ιδιοκτησίας Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποβλέπει σε Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, για να επικρατήσει, και εμείς οι ΜΑΚΑΚΕΣ βοηθάμε τα σχέδιά του..............

Οι αποτυχημένοι προδότες Στρατιωτικοί της Τουρκίας, εκπαιδευμένοι όλοι στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, είναι πράκτορες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!
Αυτοί δουλεύουν για το Βαρώνο-Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Το ΝΑΤΟ κάνει την «πάπια» σε μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που δοκιμάζεται από τη Παγκόσμια Δικτατορία.

Μετά την επικράτηση των Τούρκων Στρατιωτικών, το πρόγραμμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήταν να επιτεθούν στην Ελλάδα, ώστε να κλείσουν το ΑΙΓΑΙΟ για τους ΡΩΣΟΥΣ!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλώνει, «Στηρίζουμε τη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση της Τουρκίας».
Έτσι διπλωματικά...............

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε, «να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση, και να αποφευχθεί η βία, και ένα λουτρό αίματος στη Τουρκία».
Αυτά είχε να πεί σαν μαριονέτα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Το Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία, ωργανώθηκε από τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είχε τη σοφία να καλέσει το Λαό σε μεγάλες συγκεντρώσεις στις μεγαλουπόλεις της Τουρκίας, πράγμα που εγένετο!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ διεσώθη από το ΛΑΟ, με τον οποίον δεν μπορούσαν να τα βάλλουν οι Στρατιωτικοί της Ν.Τ.Π. και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, εάν τον ανατρέψει ο Παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα, η Ελλάς θα του προσφέρει άσυλο, - σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο - προς συμφιλίωση των δύο Λαών!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι Εθνικός ηγέτης, γιαυτό προσπάθησε να τον «φάει» ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι δικοί μας πολιτικοί δεν κινδυνεύουν, διότι είναι πιόνια και μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ...........

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ λέει, «Με αυτούς τους «ΜΑΚΑΚΕΣ» που έχω στην Ελλάδα, έχω ήσυχο το κεφάλι μου»...........

Μην τολμήσει ο αιμοσταγής Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ να στείλλει εδώ στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σαν Πρέσβη των ΗΠΑ, το γεράκι της Ουκρανίας, γιατί θα τον ξεφτιλίσουμε δημοσιογραφικά............

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/09/2016 04:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το πραξικόπημα στην Τουρκία και το κίνημα "No Border" στην Ελλάδα. Η αλήθεια που δεν θα μάθετε... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες