ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2016
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το τέμενος στην Αθήνα.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Η ιστορία για να χτιστεί το τέμενος-τζαμί  των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών είναι σε όλους γνωστή.

Αγώνες Ελλήνων Πατριωτών δεν είχαν αίσιον τέλος διότι το τέμενος το ήθελε η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Ρότσιλντ.
Ακόμη και η Δικαιοσύνη (ΣτΕ) έβγαλε απόφαση να χτιστεί το τέμενος  χωρίς να...
σκεφθούν, «Με έξοδα του Ελληνικού Λαού».

Αφού είχαμε Τέμενος στην Αθήνα (Μοναστηράκι), γιατί έπρεπε να ανεγερθεί και άλλο;
Ο Φίλης λέει ότι ακόμη 4 Τεμένη θα γίνουν!
Ας πάνε στη Σαουδική Αραβία να χτίσουν Χριστιανική Εκκλησία.

Εδώ και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έγινε τζαμί, και οι προδότες «Έλληνες» βουλευτές, χτίζουν τζαμί στην Αθήνα. Δεν σκέφθηκαν το WIN-WIN............

Οι Τζιχαντιστές θα βρούν θα βρούν στέγη στο τέμενος, με ότι αυτό συνεπάγεται..........
Το αστείο είναι ότι τα έξοδα ανεγέρσεως του τεμένους θα βαρύνουν τον ήδη φτωχοποιημένο Ελληνικό Λαό.
Οι Έλληνες μετανάστες στην αλλοδαπή έχτισαν Εκκλησίες με δικά τους έξοδα, χωρίς να επιβαρύνουν τη τοπική κοινωνία!

Πολιτική της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η Ελλάς να Ισλαμοποιηθεί. Γιαυτό φέρνουν εδώ εκατομμύρια Μουσουλμάνους, και χτίζουν Τζαμιά & Τεμένη.

Οι Μητροπολίτες μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.!
Η εισβολή στη πατρίδα μας των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, γίνεται ΑΜΑΧΗΤΙ και «αντιστάσεως μη ούσης».

Ε! ΡΕ! ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Οι Στρατηγοί μας κοιμούνται και ονειρεύονται το εχθρικό ΝΑΤΟ, και αστέρια με γαλόνια........

Αντιθέτως «Αλληλέγγυοι» & Μ.Κ.Ο. πράκτορες της Παγκόσμιας Δικτατορίας τους υποδέχονται, και τους βοηθούν στη προσθαλάσωση στα νησιά μας!

Οι Βουλευτές εκείνοι που ψήφισαν να γίνει το ΤΖΑΜΙ –ΤΕΜΕΝΟΣ στην Αθήνα, εξετέλεσαν διαταγές του Σιωνιστή Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Περίπου οι μισοί βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων είναι ΕλληνοΣιωνιστές, υπήκοοι-στις διαταγές- του Αυτοκράτωρα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, εκλεγέντες από τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω Η/Υ.

Ο Παγκόσμιος Αυτοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ψηφίζει ΤΣΙΠΡΑ & ΚΟΥΛΗ, όπως λέμε ΧΙΛΑΡΙ!

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ !

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής ΓεωπολιτικήςBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/25/2016 10:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το τέμενος στην Αθήνα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες