ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων: "Μεταθέτουν και διώκουν, κάθε φωνή που δεν τους αρέσει πολιτικά."


Η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,
την εντελώς απαράδεκτη αντιλαϊκή και αυταρχική πολιτική των συντονιστών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ιδιαίτερα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων: Μακεδονίας – Θράκης, (Σάββα Ιωάννη), Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, (Μιχελάκη Βασίλη) και Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, (Ντίτορα Νικόλαο), που ξαναχτύπησαν.

Με πολλαπλές αποφάσεις τους, ντυμένες με διάφορες προφάσεις και προσχήματα, καθαιρούν, μεταθέτουν και διώκουν, κάθε φωνή που δεν τους αρέσει πολιτικά.

Η προσπάθεια των κυβερνητικών - διοικητικών τοποτηρητών, να τρομοκρατήσουν δεν θα περάσει!

Θα βρουν μπροστά τους το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα. Άλλωστε έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα ο πολίτικος τους χρόνος και το διοικητικό τους μέλλον.

Οι ΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ καθαιρέσεις και μεταθέσεις συνάδελφων που δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν λειτουργούν ως δούλοι τους, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ, με πιο χαρακτηριστική την για πρώτη φορά ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ – ΜΕΤΑΘΕΣΗ συναδέλφισσας Δασολόγου, στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, μέλους του ΔΣ του συλλόγου των εργαζόμενων σε αυτήν.

Η συνδικαλιστική δίωξη αυτή, είναι η δεύτερη στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας - Θρακης, αφού προηγήθηκε η καθαίρεση και η διπλή μετακίνηση – δίωξη συνάδελφου εκλεγμένου εκπροσώπου των εργαζόμενων στο υπηρεσιακό συμβούλιο και συνδικαλιστή όπως επίσης και η δίωξη – μετακίνηση της συναδέλφισσας προέδρου του συλλόγου εργαζόμενων στην αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας στερεάς Ελλάδας.

Καλούμε την ΟΣΕΑΔΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζόμενων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας), όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους των αποκεντρωμένων διοικήσεων της Ελλάδας, τα Δασικά Σωματεία, να καταγγείλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και των εκπρόσωπων της στις αποκεντρωμένες διοικήσεις.
Να αποφασίσουν μαζικές διαμαρτυρίες και παρεμβάσεις, για να παρθούν πίσω όλες οι απαράδεκτες αποφάσεις.
Οι δυνάμεις της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας θα κάνουν το καθήκον τους όπως πάντα.

Η κυβέρνηση έχει όλη την ευθύνη και θα αναλάβει - θέλει δε θέλει - το πολίτικο κόστος από τις αποφάσεις αυτές και δεν μπορεί να το παίζει “Πόντιος Πιλάτος”, αφού είναι γνώστες οι διαδικασίες “επιλογής” των συντονιστών.

Επισημαίνουμε τέλος, οτι έχουν ευθύνη και οι πλειοψηφίες εκείνων των συνδικαλιστικών οργάνων όπως της ΠΕΔΔΥ και ορισμένων πρωτοβάθμιων συλλόγων, που με τη στάση τους στην μεγάλη μάχη της αξιολόγησης έγιναν απεργοσπάστες, στο όνομα του να μην προκαλέσουν και να εξευμενίσουν την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τους Συντονιστές.

Λέμε σε όλους αυτούς:

Αν δεν δουν την δύναμη της μαζικότητας των αγώνων μας, την αποφασιστικότητα μας, θα γίνουν ακόμη πιο αδίστακτοι στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολίτικης της κυβέρνησης.
Κι εσείς έχετε ευθύνη γιατί τους δώσατε το “πολίτικο θάρρος” να το κάνουν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΕΑΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.


ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΣΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.


ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ
28 ΑΠΡΙΛΗ 2018Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/30/2018 12:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων: "Μεταθέτουν και διώκουν, κάθε φωνή που δεν τους αρέσει πολιτικά.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες