ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2018
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Όχι οικονομία στο σάλιο. Φτύστε τους με ροχάλες...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Ήδη χτυπούν με όποιο τρόπο μπορούν.
Ήδη προσπαθούν να γκρεμίσουν τα πάντα. την ηθική μας, τις αξίες μας, τον πατριωτισμό μας, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Ο πολίτης σπρώχνεται σε ακραίες καταστάσεις, που το ίδιο το σύστημα εξουσίας μέσω της οικονομικής ασφυξίας, έντεχνα προκαλεί. 
Αυτό το σύστημα εξουσίας,  που εκπροσωπείται  από την κυβέρνηση και  εκφράζει απολύτως τα συμφέροντα των τραπεζών, των δανειστών-τοκογλύφων, και των μη αιρετών "νταβατζήδων" των Βρυξελλών.

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   που  καθημερινά  ανακαλύπτει νέους φόρους, νέες απειλές, και νέα πρόστιμα, και μηχανεύεται νέους τρόπους για να καταπατήσει  όσες ελάχιστες ευνοϊκές ρυθμίσεις έχουν γίνει για τους πολίτες.

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   που  έχει ορατό  σχέδιο εξαθλίωσης ενός λαού, το οποίο και  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,   και μάλιστα με πλήρη συνείδηση από σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, που αποτελείται από επαγγελματίες δολοφόνους. 

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   που αποτελείται από  νενέκους και  εφιάλτες.
Από ανθέλληνες και απάτριδες.
Από  άθεους και μασόνους.

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   που είναι φανερό,  ότι  οδηγεί συνειδητά τους χρεώστες του κράτους και των τραπεζών (τους οποίους με δόλο κατέστησαν χρεώστες) σε ανοιχτό πόλεμο εναντίον του λαού μας, για την απώλεια της περιουσίας του. 

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   το οποίο προσκυνούν Έλληνες  προδότες πολιτικοί, οι οποίοι από ίδιον  όφελος και  για προσωπικό τους πλουτισμό, που προέρχεται από την νομή της εξουσίας, μακελεύουν το ίδιο  το αίμα τους, τους Έλληνες.

Αυτό το σύστημα εξουσίας,   που επιθυμεί έναν λαό υποταγμένο, έναν λαό ραγιά, και που αυτό δεν θα αργήσει να έρθει... 
Θα έρθει λίαν συντόμως, όταν οι γέφυρες και τα πεζοδρόμια γεμίσουν από άστεγους και άκληρους, και όταν βρεθούν στον δρόμο και στην πείνα οικογένειες ολόκληρες.

Όχι οικονομία στο σάλιο.
Φτύστε τους με ροχάλες...Α και που είστε...
Όσοι δεν πήγατε "πρώτη φορά αριστερά"...  μην πάτε τώρα... 
Θα πέσετε πάνω σε αυτούς που πήγαν και... γυρνάνε.
Όχι οικονομία στο σάλιο.
Φτύστε τους με ροχάλες...


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 4/27/2018 10:12:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Όχι οικονομία στο σάλιο. Φτύστε τους με ροχάλες..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες